Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bedi47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
since__1905@windowslive.com lütfen ama lütfen bana bir davetiye göderirmisiniz ikinci keredir istiyorum 8mb internet hızım var ve bilgisayar 24 saat açık yardımcı olacak varsa sevinirim şimdiden saolun

s1979

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye için teşekürler.size zahmet oldu.bu site müthiş ağlama duvarı gibi yada yalvarma duvarı gibi.bu kadar mesajı arena-tr yazsanız (yalvarsanıııız) size bir davetiye gönderirdi.nedeni bilinmedik teşekürler,sağollar ve forum sitelerinin vazgeçilmez cümlesi EMEĞE SAYGI.koyayım ben o saygıya.gidin yabancı bir sürü torrent sitesi var ne üyelik istiyor ni limit.hebiniz sıkışmışsınız.İNTERNET ÖZGÜRLÜK DEMEK

memocannn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar gerçekten çok ihtiyacım var internetim 8 bit e kadar sınırsız internet kullanıyorm allah rızası icin banada bir tane davet gönderir misiniz simdiden çok tsk ederim.

---------- saat 13:48 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:45 eklenmişti ----------

arkadaslar gerçekten çok ihtiyacım var internetim 8 bit e kadar sınırsız internet kullanıyorm allah rızası icin banada bir tane davet gönderir misiniz simdiden çok tsk ederim. adresim bu
sehr-i_huzun_3434@hotmail.com
veya
asa_vakit@hotmail.com

datron105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 megabit sınırsız metro internet kullanıyorum,
Günde ortalama 18 saat seed yapıyorum,
Davetiye yollarsanız sevinirim,
Şimdiden teşekkür ederim,
Emeğinize sağlık,
Allah razı olsun....

datron105@hotmail.com

Fors06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Banada alternatif link gönderirseniz çok sevinirim.Üye olmayı dört gözle bekliyorum.Sevgiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...