Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bedi47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
since__1905@windowslive.com lütfen ama lütfen bana bir davetiye göderirmisiniz ikinci keredir istiyorum 8mb internet hızım var ve bilgisayar 24 saat açık yardımcı olacak varsa sevinirim şimdiden saolun:thumbup: arkadaşalar yardımcı olmamanızın sebebi nedir niye 1.5 haftadır davetiye bekliyorum bilgisayar sabahtan akşama kadar açık ve durmadan seed yapacak lütfen yardımcı olun ve bi davetiye gönderin :clap::thumbup:since__1905@windowslive.com:clap::thumbup:

tazmannyakk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım davetiye hala gönderiyorsan bitane de ben rica edebilir miyim acaba? çok makbule geçecek

mecburiyetten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar davetiye alan lütfen nankörlük yapmasın. aldığızaman kendisinde biriken davetiyeleride burdaki arkadaşlarla paylaşşsın. alıp hemen kaçmayalım paylaşımcı olalım lütfen sömürücü değil.
lütfen davetiyesi olan bana yollasın. bende diğer arkaşlara yollayacağım söz
mailim mecburiyetten.34@gmail.com

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
davetiye için power user olmak lazım yada vib Türkiye şartlarında da power olmaz biraz zor en azından benim için :d

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Arkadaşlar davetiye için daha önceki sayfaları incelerseniz neye göre dağıtıldığını bulursunuz. En azından ben nasıl dağıtacağımı 379.sayfada anlatmıştım. demirayburak arkadaşımız ise yine 388. sayfada bir arkadaşa verdiği yanıtta kendi dağıtım şeklinin ipucunu vermişti. Lütfen en azından bu iki sayfayı inceleyip davetiye isteğinizi ona göre yapın.

Elimde kalan davetiye sayısı (hala): 4

kolay gelsin

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

casanber : davetiyeniz gönderildi.

cocomurat : davetiyeniz gönderildi.

Kalan davetiye saysıs :2

Not: email adresiniz gözükmesini istemezseniz, özelden email adresinizi yazabilirsiniz.

Ealkhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Arkadaşlar bu davetiye şuanda ihtiyacım var acil bir şekilde.Şuana kadar davetiye sistemiyle hiçbir torrent sitesi kullanmadım fakat arena-tr'yi kendi torrentlerim için ve download için kullanmam gerekiyor.

Hiçbir şekilde sizleri yanıltmayacağımdan emin olabilirsiniz.

Mümkünse çok rica ediyorum bir tane de ben alabilirmiyim?

ealkhan1@gmail.com

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Arkadaşlar elimde kalan son iki davetiyeyi giga ve cosby11 arkadaşlar için ayırdım.bana üye oldukları siteden mail atmalarını bekliyorum.Şu an için başka davetiyem kalmadı.Ancak Arena da VIP ve power user olmam nedeniyle sık sık davetiye alıyorum.Elime geçince yeniden burada dağıtımını yapacağım.
Ancak dağıtımda uygulayacağım kriterleri sayfa 379 da açıklamıştım.Buna uygun benden davetiye isteyen tüm arkadaşlara da gönderdim.

rainybowl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar bendse yeni utorrent dünyasına girdim ama bana bir davetiye lazım yardımcı olabilecek olan var mı

rainiii@mynet.com

ring orda mısın

---------- saat 14:05 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:01 eklenmişti ----------

orda mısın ring

---------- saat 14:06 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:05 eklenmişti ----------

ring bana da bir davetiye lazım gönderir misin lütfen

cocomurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba,

casanber : davetiyeniz gönderildi.

cocomurat : davetiyeniz gönderildi.

Kalan davetiye saysıs :2

Not: email adresiniz gözükmesini istemezseniz, özelden email adresinizi yazabilirsiniz.

teşekkür ederim arkadaşım saolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...