yellekelle
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
@msubeydullah davetiye gelmiş, üye oldum. Çok teşekkürederim
Arena-tr davetiyesi bitmiştir lütfen öm atmayınız.
Davetiye isteyen özel mesaj atsın.
Bittürk (2)
Türktorrent (3)
Leechturk, Torrentleech davetiyelerine ihtiyacım var elinde olan öm ile cevap versin lütfen.
Elimde olan davetiyeler bunlar, isteyenler sadece hangisini istediğini belirsinler ve mail adreslerini versinler. özel mesaj atın. konudaki mail adreslerine birden fazla gönderilmiştir diye göndermiyorum. özel mesaj atmak için 15 kez konulara yazmanız gerek.
Bana da davetiye yollarsanız sevinirim.
lordcaptainbradley @ gmail.com (adresdeki boşlukları silin, spam gelmesin diye öyle yaptım)
Elimden geldiğince sömürürüm torrentleri. (8 MBİT PAKETTEYİM)
![]()
alabilir miyim o zaman![]()
:laugh: Arkadaşım daha çok davetiye beklersin. Elimden geldiğince sömürürüm demişsin açık açık. :4:
TSömürmek daha iyi diye biliyordum. Ne yapılması gerekiyorsa onu yaparım o zaman.![]()
area tr üyelik gönderirmisiniz makoc06[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].comArkadaşlar, mbo.mberko@Gmail.com adresine de bir davetiye gönderebilir misiniz?
Arkadaşlar, mbo.mberko@Gmail.com adresine de bir davetiye gönderebilir misiniz?
arkadaşlar elinde davetiye olan varsa bana gönderebılırmı kpss ye hazırlanıyorum dersleri oradan ındırmek ıstıyorum cok buyuk hayır ıslemıs olursunuz sımdıden tesekkurlermaıl adresım yedek_ler@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=21031"]yahoo[/URL][/B].com