Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Off offf Arkadaşlar bir davetiye alayım ne zamandır bekliyorum lütfen ya facebook girmeden baska bişe yapmıyorumvarsa elinde yollasın tsk turker_yildirim@hotmail.com
eposta adresini daha önce de yazdım ama henüz davetiye gelmedi, 909 sayfa olmuş. Davetiye alabilen var mı? Fazla davetiyesi olan hayrına yellekelle@hotmail.com gönderebilir mi?
[MENTION=184666]msubeydullah[/MENTION] özel mesaj göndermeye çalıştım fakat forum kurallarına takıldı "To be able to send PMs your post count must be 15 or greater." Yani forumda yeni olduğum için özel mesaj atamıyorum. Elimde davetiye yok ama ya nasip diyerekten mesaj atayım dedim, fazladan 3 tane arena-tr davetiyen olduğunu yazmışsın. yellekelle@hotmail.com adresine bir tane gönderirsen sevinirim. İyi akşamlar...
Davetiye isteyen özel mesaj atsın.
Arena-Tr (2)
Bittürk (2)
Türktorrent (3)
Leechturk, Torrentleech davetiyelerine ihtiyacım var elinde olan öm ile cevap versin lütfen.
Elimde olan davetiyeler bunlar, isteyenler sadece hangisini istediğini belirsinler ve mail adreslerini versinler. özel mesaj atın. konudaki mail adreslerine birden fazla gönderilmiştir diye göndermiyorum. özel mesaj atmak için 15 kez konulara yazmanız gerek.
iyi aksamlar bende de aynı sorun var özel mesaj gönderemiyorum. banada arena davetiyesi gönderirseniz sevinirim
tesekkurler.
vagrant6600[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com