Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bildiğim kadarıyla Arena-TR, hotmail üzerinden gelen davetiyeleri kabul etmiyor... Bu yüzden başka mail adresi verin. Örneğin Gmail adresi...Yanlışım varsa düzeltin.

hoyrat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arekadaşlar uzun zamandır arena-tr davetiyesi arıyorum. lütfen yardımcı olun.bulamıyorum 1 tane.yardım edenin allah yardımcısı olsun.

---------- saat 20:40 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:38 eklenmişti ----------

arekadaşlar uzun zamandır arena-tr davetiyesi arıyorum. lütfen yardımcı olun.bulamıyorum 1 tane davetiye.yardım edenin allah yardımcısı olsun. bu arada mail: gokhanbeytur@hotmailçcom

TTelekom

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar elimde bir adet davetiye var.

Üyelerin mesaj sayısına göre ve üyelik tarihlerine göre dağıtacağım.
Şartlara uygun olanlar mail adresini yazsın :wink:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Davetiyelerle İlgili Genel Bir Konu Var Forumda

Ayrıyeten Konu Açmana Gerek Yoktu

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Aynı konudan birden fazla açmayınız. Konular birleştirildi.

TTelekom

Asistan
Reaksiyon puanı
8

---------- saat 22:44 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:43 eklenmişti ----------

Teşekkür ederim, daha gelmedi ama ben sana yinede teşekkür ederim. Ne zamandır bir davetiye bekliyordum.
Davetiyeyi Alper'e attım.Bi dahaki sefere sana yollarım :)

miyagi41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Herkese selam,banada arena-tr davetiyesi yollar mısınız rica etsem? Çok rahat bir şekilde upload yapabilme olanağım var,8 mb'lik internet kullanıyorum. bir kaç tane sitede ratio oranlarım gayet iyi ve power user'im,davetiye yollayacak arkadaşı kesinlikle mahçup etmem kısa zamanda power user olabilirim arenada ve de bana referans olan arkadaşa bu vesileyle upload kazandırabilirim.Bu kadar iddialı olduğumu söyleyebilirim upload konusunda.Davetiye ile ilgili arkadaşlara duyurulur,teşekkürler...

t.celik5252@hotmail.com

shiffox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar arena.tr icin elinizde davetiye kalmıssa alabilrimiyim gercekten cok ihtiyacım var verirseiz sizimahcup etmem her kese iyi calısmalar adresim shiffox@hotmail.com

frkmydn24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba tekrardan bu kacıncı mesajım bilmıorum.elınde davetıye olan arkadas varsa yollayabılırmı acaba?daha onceden de dedığım gıbı 50 mb net hızım var ve gunde yaklasık 15-20 gb nette ısım oluyor yanı referans olacak kısıyı mahcup etmem.bulgarıstanda oğrencıyım 50 mb o yuzden tr de değilim.ısteyen olursa aylık yıllık neyse upload dowload grfığımı yollayabılım burda mıllet gıbı sıkmıorum su kadar ındırıorum dıe ıspatlı kanıtlı.nese yollayabılecek arkadas olursa cok sevınırım

frkmeydan@gmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...