Soru Aranızda Ryzen APU kullanan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MFTN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MFTN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar arkadaşlar.Ryzen APU kullananların deneyimlerini merak ettim. Sorularım:
1.Hangi Ryzen APU kullanıyorsunuz,memnun musunuz?
2.Boşta ve yük altında/oyunda maksimum kaç derece ısınıyor?
3.Hangi oyunları oynuyorsunuz ve kaç FPS aldınız?
4.Hangi CPU soğutucuyu kullanıyorsunuz?

Bu arada ben Ryzen 3 3200G kullanıyorum.

Reaksiyon puanı
3,029
@Jarvisit 'in YouTube kanalında bayağı test var Ryzen APU ile ilgili. Performans ve ısınma ile ilgili soruna oradan cevap bulabilirsin.

@p04w04p5 APU kullanmayı çok seven bir üyemiz. Özellikle VALORANT oynamasıyla meşhurdur. Kendisi APU sistem haricinde VALORANT oynayamaz. Bu adamı turnuvaya koysanız APU sistem olmadan asla ama asla VALORANT oynamaz. Bu arkadaşı diğer soruları cevaplaması için sahneye davet ediyorum.

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928

Yiğit abinin sistemini de birlikte toplamıştık. 4300GE tabanlı bir sistemdi. Yaptığı test videolarını kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.

1-) Ben de 3200G kullanıyorum. Memnun değilim.
2-) Boştayken 30 derece dolaylarında, hatta 40 civarına bile çıkıyor. İçinde toz birikmeye başladığından sıcaklık biraz arttı.
3-) VALORANT ve LoL gibi basit oyunları oynuyorum lakin oyundan atma gibi durumlar olabiliyor. O yüzden oyun konusunda 3200G kesinlikle tatmin etmiyor.
4-) Dark modelinin bir soğutucusunu kullanıyorum. Modeli aklımda değil.

Reaksiyon puanı
16,128
lenovo.PNG

ryzen yok bu var...

MFTN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Yiğit abinin sistemini de birlikte toplamıştık. 4300GE tabanlı bir sistemdi. Yaptığı test videolarını kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.

1-) Ben de 3200G kullanıyorum. Memnun değilim.
2-) Boştayken 30 derece dolaylarında, hatta 40 civarına bile çıkıyor. İçinde toz birikmeye başladığından sıcaklık biraz arttı.
3-) VALORANT ve LoL gibi basit oyunları oynuyorum lakin oyundan atma gibi durumlar olabiliyor. O yüzden oyun konusunda 3200G kesinlikle tatmin etmiyor.
4-) Dark modelinin bir soğutucusunu kullanıyorum. Modeli aklımda değil.
Bende de boşta ayni civarlarda oluyor sicaklik.. oyunda ve yuk altinda max 55-60dereceyi goruyor. Ben tabi eski oyunlar oynuyorum daha çok misal;nfs mw2005,dark sector,nfs underground 2, half life 1,2 ve episodlari.,driver san francisco ve s. gibi oyunlari oynuyorum high ayarlarda kesinlikle akici bir şekilde oynamak mumkun.bunlar sistemi pek zorlamiyor zaten sikinti yok o konuda.. yeni oyunlardan ac syndicate,mk xl,mk11,tekken7,gta5 oynuyorum.. bunlardan bazilarini low bazilarini medium ayarlarda (1366x768) rahat akici bir şekilde oynamak mumkun.. ben hatta soyleyebilirim ki bu performansi beklemiyordum.. beklediğimden iyi sonuclar aldim.. beni tatmin etti diye bilirim.. yakinda rdr2 denemeyi dusnuyorum hatta? hadi hayirlisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu AMDnin eski apularindan biri yanliş hatirlamiyorsam.. hala kullaniyormusun? Kullaniyorsan ne oynuyorsun performans hakkinda bilgi verirmisin

Son düzenleme: