Appstore itunes, Amerikan mağazasına geçen var mı?

Reaksiyon puanı
4,725
Arkadaşlar araştırdım, bilirsiniz amerikan mağazasındaki içerik ürünler çok daha fazla forumda Türkiye mağazasından Amerika mağazasına geçmiş olan var mı?

Artıları eksileri neler?

bildiğim kadarıyla eksisi Türkiye mağazasından aldığınız herşey siliniyormuş, çok paralı ürün satın almış olanlar için sıkıcı durum.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
Arkadaşlar araştırdım, bilirsiniz amerikan mağazasındaki içerik ürünler çok daha fazla forumda Türkiye mağazasından Amerika mağazasına geçmiş olan var mı?

Artıları eksileri neler?

bildiğim kadarıyla eksisi Türkiye mağazasından aldığınız herşey siliniyormuş, çok paralı ürün satın almış olanlar için sıkıcı durum.
Ben Yaptım Zamanında Eskiden İphone Kullanırken

Eksileri:

- Fiyatlandırmalar $ Kuru Üzerinden Yapıldığından Çoğu Oyun İçı İçerik Müzik Kitap Daha Pahalı Olmakta Ve Ekstra Olarak 5.00$ Lık Oyun Alıyorsanız 5.50$ Ödemelisiniz Çünkü Ülkemizdeki Gibi Değil Vergi Sonradan Ekleniyor

- Kredi Kartları Sorunu Yaşıyorsunuz Mesela Bir Oyun Alıcaksınız Çok Beğendiniz Ama Alamıyorsunuz Amerikan Kredi Kartı Gerekmekte Türk Kredi Kartı İle Alamıyorsunuz Alabilmenizin Tek Yolu Amerikan Uyruklu İtunes Bakiye Kodu Bulmanız Ki Dolar Kuruyla Satıldığından O Bile Yüksek Vergilere Tabi Tutuluyor Haliyle 25 Dolarlık Kod Alıyorsunuz 28 Dolar Gibi Rakamlar Ödüyorsunuz Daha Mağazada O Oyunu Alırken Yediğiniz Ek Komisyondan Bahsetmiyorum Bile

- Tüm Apple Servisleri Kitaplar Apple Music Videolar Vb... İngilizce Oluyor Ve Servisleri Kullanmakta Zorlanabiliyorsunuz

Artıları:

- Daha Fazla İçerik Uygulama Ve Etkinliğe Erişme İndirme Ve Katılım İmkanı Buluyorsunuz

Benim Yorumum ;

Açıkcası Gerçekten Gerekli Bir Sebep Olmadıkça Türkiyeden Amerika Mağazasına Geçmenin Sadece Zarar Ziyan Olduğunu Düşünüyorum İyi Forumlar Dilerim