Apple Soru/Sorun Cevap Bölümü (Genel)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar ben En para kullanıyorum en para AppStore kampanyası var ama AppStore en parayı kabul etmiyor, zaten AppStore banka kartlarının hiçbirisini kabul etmiyor, kredi kartı olmadan ve gift kart olmadan nasıl uygulama alabilirim ?

ahmet.mevlana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben En para kullanıyorum en para AppStore kampanyası var ama AppStore en parayı kabul etmiyor, zaten AppStore banka kartlarının hiçbirisini kabul etmiyor, kredi kartı olmadan ve gift kart olmadan nasıl uygulama alabilirim ?

Ben enparayla AppStore'dan alışveriş yapıyorum. Enpara kartını AppStore'a tanıt kullan.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
iOS kullanan arkadaşlar memnun musunuz son yazılım güncellemelerinden? İleride iPhone almayı düşünüyorum da.

yediharfli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
selamlar iphone 6s gold 64gb kullanıcısıyım

hareketi azaltma kısmı kapalı olmasına rağmen paralaks efekti çalışmıyor.Uygulamalar arası geçişte yada Touch ID girip ekran açıldığında simgeler efektle değilde anında geliyor ne yaptıysam bu sorunu çözemedim telefonu kapatıp açtığımda düzeliyor ancak bir süre sonra yine aynı hata oluşuyor. Yazılım hatası dediler yeniden kurulum yapıldı hatta başka apple kimliği oluşturup yeniden kurulum yapıldı ancak sorun düzelmedi.Telefon değişimi yapıldı yeni telefonda yine aynı hatayı verdi. Menü geçişi çok hızlı ve çirkin oluyor derken 9.3 geldi ve bu sorunum gitti gibi 4 gün oldu hala hata vermedi inşalah da vermez. Bazı kullanıcılar da hala bu hata devam ediyormuş.
Benim bu paralaks efecti düzeldi ama bu sefer de Siri'm sesli yanıt vermiyor :( HEY SİRİ diyorum yazılı cevap veriyor. Telefonu açıp kapattım siriyi kapatıp tekrar tanımladım kurdum olmadı. Home+kilit tuşunu kullanarak reset attım siriyi gene kapatıp tanımladım kurdum olmadı yani ne yaptıysam olmadı. Acaba benim gibi sorunu olanlar var mı? ya da çözümünü bilen var mı? Sirimi özledim :(
bi de gold olarak belirtmemin sebebi de artık herşeyden nem kapar oldum acaba gold sürümlerinde mi böle hata oluyor. Grey spacelerde böle hata olmuyordur falan biraz saçma düşünce ama herşeyi düşünür oldum o_O apple care ile izmirdki servisle olsun çok görüştüm gidip geldim telefon değişimi olmasına rağmen gene aynı hatanın devam etmesi beni çıldırttı :confused:

begmyaprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
O menü geçiş hızı olayını bi kaç 6s falan bende gördüm sürekli oluyor ama güncellemeyle halledilmiş olması gerek

yediharfli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O menü geçiş hızı olayını bi kaç 6s falan bende gördüm sürekli oluyor ama güncellemeyle halledilmiş olması gerek

bende halloldu da şimdilik sıkıntı yok ama bazı kullanıcılar da hala devam ediyormuş.. benim şuank, sıkıtnım sirinin sesi

yediharfli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Apple destek hattıyla konuşsanız belki çözüm olur

zaten onlarla da irtibat halindeyim apple bunun farkında halledicek diyorlar. hani benim demek istediğim 9.3 güncellemesinden sonra benim gibi sirinin sesi giden oldu mu ki? tek bnm mi gitti

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Benim 9.3 de herhangi bir sıkıntı olmadi cihazima

Seyfoo90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm iOS 9.3 kullaniyorum iOS 9.1 veya 8.4 geri dönus yapmak icin shiftdelete gösterdi gibi yaptim ama hata veriyor 3104 eror gibi bisey cikiyor nasil yapacam bilen varsa cevap yazsin

Turkicem fazla iyi degil kusura bakmayin :)

yediharfli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sirimin dilini ingilizce yaptım sesli yanıt geldi. türkçe yapınca sirim yazılı cevap veriyor. sesli yanıt vermiyor.
acaba güncellemeyi eksik mi yaptı ki dicem ama itunes üzerinden yaptım hiç bi eksiklik olmasın diye güncellemeyi tekrak yapsam düzelir mi ki ?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
slm iOS 9.3 kullaniyorum iOS 9.1 veya 8.4 geri dönus yapmak icin shiftdelete gösterdi gibi yaptim ama hata veriyor 3104 eror gibi bisey cikiyor nasil yapacam bilen varsa cevap yazsin

Turkicem fazla iyi degil kusura bakmayin :)
suanda 9.3ten baska firmware kuramazsınız apple buna izin vermiyor.

brusque

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık bir senedir iPhone 6 kullanıyorum, son bir aydır şarj %40 iken bir anda %10-%15 arasına düşüp telefon kendi kendine kapanıyor tekrar şarja taktığımda %30-%40 olarak açılıyor bu daha önce de olmuştu i tunnesden sıfırladığımda düzelmişti fakat son bir haftadır aynı sorunu tekrarlamaya başladı ayrıca bazı uygulamalarda çökme başladı, bununla ilgili sorun yaşayan var mı ? Apple bu sorunu batarya değişimi yaparak mı yoksa telefon değişimi yaparak mı çözüyor fikri olan var mı? teşekkürler (cihazda iOS 9.3 yüklü )

SonerD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 5s kullanıyorum ios 9.3.1 yükledim. Sonra durduk yere telefon animasyon ve efecti kapalı oluyor. Bakıyorum Genel=Erişebilirlik=Hareketi azalta bakıyorum kapalı Telefonu kapatıyorum açıyorum düzeliyor neden bu hata alıyorum

Eddvnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacaktı şöyle ki, Irak'tan 6s getirteceğim eğer Türkçe dil seçeneği yoksa Türkiye'de güncelleme yapılamıyormuş diye bir duyum aldım doğrumudur bu konuda bi bilginiz varmı?

yediharfli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İphone 5s kullanıyorum ios 9.3.1 yükledim. Sonra durduk yere telefon animasyon ve efecti kapalı oluyor. Bakıyorum Genel=Erişebilirlik=Hareketi azalta bakıyorum kapalı Telefonu kapatıyorum açıyorum düzeliyor neden bu hata alıyorum

Yazılımsal hata merak etme bende de aynısı olmuştu 6s kullanıcısıyım. Hatta bna sırf bu yüzden yeni telefon verildi değişim oldu ona rağmen yeni telefonda da hata oldu :))
Telefonu tekrar açıp kapamana gerek yok.
Ayarlar-ekran ve parlaklık-görüntüle-standarttan büyütülmüş yap ya da büyütülmüş kullanıyosan standart yap sonra tekrar hangisini kullanıyosan ona dön düzeliyor

darkgamer_gs

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacaktı şöyle ki, Irak'tan 6s getirteceğim eğer Türkçe dil seçeneği yoksa Türkiye'de güncelleme yapılamıyormuş diye bir duyum aldım doğrumudur bu konuda bi bilginiz varmı?
İPhone cihazların hepsi nerden alırsanız Ali'n güncellemede problem çıkarmaz. Ve tüm dilleri destekler.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bende de denetim merkezi sapıtıyor kullanımdayken açamıyorum yalnızca kilit ekranında açılıyor.

Cihanavci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İ phone 6 ma yurtdışından anakart sipariş etsem imei sıkıntısı yaşanırmı yada nasıl çözülür

ukbe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İphone 6s kullanıyorum, ilk çıktığı zamanlarda almıştım ilk zamanlarda değil de şu son 3 haftadır uygulama indirdiğimde veya update yaptığımda icloud şifresini doğru yazmama rağmen sürekli hatalı diyor 5 veya 6.da kabul ediyor bu konuyu apple türkiye ile de görüştüm fakat çözüm bulamadılar aynı sorunu yakın arkadaşımda yaşıyor yani anlam veremedim kafasına göre bazen kabul ediyor bazen etmiyor çözüm önerisi olan varsa sevinirim :)

Hilaydanur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese selam . Ben iPhone 6S kullanıyorum yurtdışından aldım rose gold 16 CB . Öncesinde 6 kullanıyordum ve gayet memnundum . 6S in arka batarya kısmı cok ısınıyor bazen kasıyor kamerada ara sıra takılma donma oluyor ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim :) teşekkürler