Arkadaşlar ben En para kullanıyorum en para AppStore kampanyası var ama AppStore en parayı kabul etmiyor, zaten AppStore banka kartlarının hiçbirisini kabul etmiyor, kredi kartı olmadan ve gift kart olmadan nasıl uygulama alabilirim ?
Arkadaşlar ben En para kullanıyorum en para AppStore kampanyası var ama AppStore en parayı kabul etmiyor, zaten AppStore banka kartlarının hiçbirisini kabul etmiyor, kredi kartı olmadan ve gift kart olmadan nasıl uygulama alabilirim ?
Kartınız reddedildi diyor sürekli.Ben enparayla AppStore'dan alışveriş yapıyorum. Enpara kartını AppStore'a tanıt kullan.
Ccv yi girmediysen diyebilir. İnternet şubesinden ccv yi öğrenKartınız reddedildi diyor sürekli.
Kartın arkasında zaten yazıyor....Ccv yi girmediysen diyebilir. İnternet şubesinden ccv yi öğren
Bir bakayım bildiririm.Kartın arkasında zaten yazıyor....
hemen almalısıniOS kullanan arkadaşlar memnun musunuz son yazılım güncellemelerinden? İleride iPhone almayı düşünüyorum da.
İOS 9.3 çok iyi gelecek.iOS kullanan arkadaşlar memnun musunuz son yazılım güncellemelerinden? İleride iPhone almayı düşünüyorum da.
O menü geçiş hızı olayını bi kaç 6s falan bende gördüm sürekli oluyor ama güncellemeyle halledilmiş olması gerek
Apple destek hattıyla konuşsanız belki çözüm olurbende halloldu da şimdilik sıkıntı yok ama bazı kullanıcılar da hala devam ediyormuş.. benim şuank, sıkıtnım sirinin sesi
Apple destek hattıyla konuşsanız belki çözüm olur
Sirinin sesini ayarlardan açabiliyorsunzaten onlarla da irtibat halindeyim apple bunun farkında halledicek diyorlar. hani benim demek istediğim 9.3 güncellemesinden sonra benim gibi sirinin sesi giden oldu mu ki? tek bnm mi gitti
suanda 9.3ten baska firmware kuramazsınız apple buna izin vermiyor.slm iOS 9.3 kullaniyorum iOS 9.1 veya 8.4 geri dönus yapmak icin shiftdelete gösterdi gibi yaptim ama hata veriyor 3104 eror gibi bisey cikiyor nasil yapacam bilen varsa cevap yazsin
Turkicem fazla iyi degil kusura bakmayin![]()
İphone 5s kullanıyorum ios 9.3.1 yükledim. Sonra durduk yere telefon animasyon ve efecti kapalı oluyor. Bakıyorum Genel=Erişebilirlik=Hareketi azalta bakıyorum kapalı Telefonu kapatıyorum açıyorum düzeliyor neden bu hata alıyorum
İPhone cihazların hepsi nerden alırsanız Ali'n güncellemede problem çıkarmaz. Ve tüm dilleri destekler.Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacaktı şöyle ki, Irak'tan 6s getirteceğim eğer Türkçe dil seçeneği yoksa Türkiye'de güncelleme yapılamıyormuş diye bir duyum aldım doğrumudur bu konuda bi bilginiz varmı?
Heralde tam bilgim yok yeniden işletilmesi lazım.İ phone 6 ma yurtdışından anakart sipariş etsem imei sıkıntısı yaşanırmı yada nasıl çözülür