Apple Pil Sağlığı

Krsorark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, İphone 7 kullanıcısıyım dün telefon pil sağlığına baktığımda 94'tü fakat bu gün sabah tekrar baktığımda 82'ye inmişti bu normal mi?

Telefonu şarj etme aralığım şu şekilde, bittikçe telefonu şarj ediyorum yani gün içinde oluyor bazen gece oluyor bazen sabah kalktığımda kısacası ne zaman %0a yaklaşıyorsa o zaman ediyorum.

Son düzenleyen moderatör:

VolkanAkks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Garantisi var ise Apple Servise gönder inceledikten sonra ücretsiz bataryayı değiştirebilirler

Krsorark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garantim yok hocam ya...

ProKağan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar merhaba, İphone 7 kullanıcısıyım dün telefon pil sağlığına baktığımda 94'tü fakat bu gün sabah tekrar baktığımda 82'ye inmişti bu normal mi?

Telefonu şarj etme aralığım şu şekilde, bittikçe telefonu şarj ediyorum yani gün içinde oluyor bazen gece oluyor bazen sabah kalktığımda kısacası ne zaman %0a yaklaşıyorsa o zaman ediyorum.
Normal değil garantiniz varsa Apple ücretsiz bir şekilde batarya değişimi yapar fakat garantiniz yoksa biraz daha bekleyip en azında 75 civarını görünce kesinlikle bataryanızı değiştirmeniz lazım deji markasının bataryaların öneririm orjinale çok yakın oluyor

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680

Bataryanız ölü gibi görünüyor yakın zamanda yeni orijinal batarya ile değiştirmenizi tavsiye ederim.