Peki App Store sadece İstanbul'da mı var? Ben Ankara'da yaşıyorum.
Var ama şahsen ben kullanmıyorum safaride sık ziyaret edilenlerde ayarlı direk ordan giriyorum...Bide shiftdeletenin forum uygulaması var mı ?
Ben indirdim ama güncel değil sanırım ekran iPhone 4s'e ayarlı gibi duruyorVar ama şahsen ben kullanmıyorum safaride sık ziyaret edilenlerde ayarlı direk ordan giriyorum...
Aynen kullanılmıyo o güncelleme gelmesi lazım...Tekrar olsa yine değiştirirler ama sende telefonu alırken iyi bak kontrol et...Bu arada telefonda çizik düşme vb oldu mu iz var mı çünkü eğer büyük iz filan varsa kenarında kasasında çukur vb varsa düştükten sonra olmuş da diyebilirler...Ben indirdim ama güncel değil sanırım ekran iPhone 4s'e ayarlı gibi duruyor
Eskişehir yolundaki Cepa AVM de Lydia diye bi mağaza var oraya git telefonu göster ne sorarsan cevaplıyolar...Göndermek istersen ordanda gönderebilirsin telefonu...Anladım peki aynı sorun gene olursa değiştirme yaparlar mı ?
İnşallah öyle bişey vardır.sor olması mümkün olabilir küçük bir ücret ile yükseltme iphone6 verip iphone6s...
Düşme falan yok ilk aldığım gün kaba koydum arada bi temizlemek için çıkarıyorum onun dışında hiç bişeyi yok Allah'a şükür. Biraz hafızadan şikayetçiyim 16 yerine 64 alsaydım keşke diyorum ama aceleye geldiği için 16GB oldu. Keşke güncelleme gelse sayfayı yenilemek beni üşendiyor bide böyle bir uygulama var madem Hakkı abinin kendi ağzıyla dediği şeyi niye yapmıyor onu anlamadım. iPhone 6 çıktıktan sonra kendisi daha güncelleme yapmayan uygulamalara giydiriyordu.(Bu bir eleştiri yanlış anlaşılmasın lütfen)Aynen kullanılmıyo o güncelleme gelmesi lazım...Tekrar olsa yine değiştirirler ama sende telefonu alırken iyi bak kontrol et...Bu arada telefonda çizik düşme vb oldu mu iz var mı çünkü eğer büyük iz filan varsa kenarında kasasında çukur vb varsa düştükten sonra olmuş da diyebilirler...