Gizmyldrm
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
15 kasimda teslimata geldi ups kargo ama 350 lira kargo odemesi var dedi teslim almadim
Çok saçma ne alaka anlamadım. Danışmanınız ile görüştünüz mü ?
15 kasimda teslimata geldi ups kargo ama 350 lira kargo odemesi var dedi teslim almadim
Benim ki cinden geldi diye biraz sikintili
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kargo ucreti cin kore almanya uzerinden geldi![]()
Hocam merak etmeyin apple ugrastiracam valla artik bu cihazi kargo para talep etmese bile geri gidecek parami isteyecem onuda vermese irlanda dan eski cihazimi isteyecem onu yollayinca onuda almayacam geri yollatacam sonra tuketici hakem heyetine giderim anlayacagin aplle 47 gunlik faturayi odeyecek
6s 1 yildi bozuk ti sonra swap verdiler o tam toplamaydi sonra dediler 6s zaten uretimi yok size ust model gelir demek cinden buldular onu yolladilar bu gun surecin 50. Gunu bu gun danisman arayacak ama
Apple tasi baltya vurdu sirf ust model vermemek icin cinden yolladilar ama 800 lira kargo (gelis gidis) 800 de gumruk olsa ust modelin maliyetini gecer Su an tek amacim ihmali olanlari fark ettirmek ben hakkimi her turlu alirim
HAYIRLI OLSUNGider pusulası bana 3 4 günde geldi sonrasında gider pusulasını doldurup resmini çekip mail attım. Maili attıktan 2 gün sonra apple evime tnt kargonun kuryesini yolladı ve cihazı gider pusulasının bir nüshasını kutusuna koyup paketleyip verdim. Cihaz onlara 1.5 gün içerisinde ulaştı ve ulaştığı gün cuma idi cumartesi günü yeni cihazım kargolanıp pazartesi elime geçmişti toplamda bu işlemler başından sonuna kadar 20,25 gün sürdü ama beklediğime değdi.
Arkadaşlar gider pusulası için gönderi takip kodu gelecekmi. Yoksa oturup beklemekten başka çaremiz yokmu |
1 yılki konuyu hortlatmışın ve oradaki hiç kimse aktif değil
Arkadaşlar gider pusulası için gönderi takip kodu gelecekmi. Yoksa oturup beklemekten başka çaremiz yokmu
https://forum.shiftdelete.net/javascript:void(0)
1 yılki konuyu hortlatmışın ve oradaki hiç kimse aktif değil