senin hayatın kötü ama herkesin hayatında sorunlar var negatif düşünme her kötü akşam güzel bir sabahla biter dertlerde böyledirAnnemle babam ben çok küçükken ayrıldılar ben annemle kaldım annem başkasıyla evlendi şimdi 9 yıl oldu onlada boşanıyorlar ben bu hayattan artık bir şey istemiyorum ölürsem bu yazı kalsın
Kardeşim başına gelenler gerçekten üzücü ama evlenmek kadar boşanmakta doğal birşey bu hayatta hiçbir beklentim kalmadı demekle yanlış düşünüyorsun anlaşamıyorlarsa yollarını ayırmak en doğru karar sende ölüm lafını azına alma daha yapacak çok şeyin var okuyacaksın iş sahibi olacaksın seninde ailen olacak gelecek için hedef koy psikolojini ve moralini bozmaAnnemle babam ben çok küçükken ayrıldılar ben annemle kaldım annem başkasıyla evlendi şimdi 9 yıl oldu onlada boşanıyorlar ben bu hayattan artık bir şey istemiyorum ölürsem bu yazı kalsın
Dünyada ne dertler var.... gelir geçer bunlar emin ol yıllar sonra umursamazsın bile.Annemle babam ben çok küçükken ayrıldılar ben annemle kaldım annem başkasıyla evlendi şimdi 9 yıl oldu onlada boşanıyorlar ben bu hayattan artık bir şey istemiyorum ölürsem bu yazı kalsın
ne alaka reis sen kendi hayatını kendin belirleAnnemle babam ben çok küçükken ayrıldılar ben annemle kaldım annem başkasıyla evlendi şimdi 9 yıl oldu onlada boşanıyorlar ben bu hayattan artık bir şey istemiyorum ölürsem bu yazı kalsın
Allah cümlemizin yardımcısı olsun kardeşim hakkımızda hayırlısı neyse her zaman o olsunBen bir gerçek itiraf etmek istiyorum, herkeste illaki bir sıkıntı patlıyor ve herkeste farklı. Bende nasıl mı sıkıntı vardı. Ben çok küçükken konuşma kabiliyetim çok kötüydü ve affedersin hep tuvalet isteği vardı 5 dk'da bir ve mecbur nöroloji tedavisi oldum ve yakında yine o tedaviden olacağım. Benim çocukluğum sıkıntılı geçti biraz ve en azından şunu anla ki biz imtihandayız. Allah bizi sınıyor.
Amin, cümlemize inşallah.Allah cümlemizin yardımcısı olsun kardeşim hakkımızda hayırlısı neyse her zaman o olsun