Annemle Babam 2. Kez boşanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan You5542
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

You5542

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Annemle babam ben çok küçükken ayrıldılar ben annemle kaldım annem başkasıyla evlendi şimdi 9 yıl oldu onlada boşanıyorlar ben bu hayattan artık bir şey istemiyorum ölürsem bu yazı kalsın

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,928
Annemle babam ben çok küçükken ayrıldılar ben annemle kaldım annem başkasıyla evlendi şimdi 9 yıl oldu onlada boşanıyorlar ben bu hayattan artık bir şey istemiyorum ölürsem bu yazı kalsın
senin hayatın kötü ama herkesin hayatında sorunlar var negatif düşünme her kötü akşam güzel bir sabahla biter dertlerde böyledir

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Kardeşim başına gelenler gerçekten üzücü ama evlenmek kadar boşanmakta doğal birşey bu hayatta hiçbir beklentim kalmadı demekle yanlış düşünüyorsun anlaşamıyorlarsa yollarını ayırmak en doğru karar sende ölüm lafını azına alma daha yapacak çok şeyin var okuyacaksın iş sahibi olacaksın seninde ailen olacak gelecek için hedef koy psikolojini ve moralini bozma

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Dünyada ne dertler var.... gelir geçer bunlar emin ol yıllar sonra umursamazsın bile.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,918
Boşver, tekrar evlenir.

D

Deleted member 456661

SDN Okuru
Kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama anne - baba önemli olsa da sen de sonuçta onlar gibi insansın , Kendi düzenini kurup ayaklarının üzerinde durmaya çalış vazgeçmek basit iş gündemi takip ediyorsan daha geçen ay gezen insanlar şimdi evde kapalı ya da hastanede can çekişiyor bir virüs illeti yüzünden , yani hayat bu kadar basit değil.

Kendimden örnek vereyim varlıklı bir ailem , standart bir evim olsa da senelerdir bilgimle kendi ayaklarımın üstünde durup işler yaptım hem de milletin ürpereceği kişilerle ya da resmi kişilerle dahil. Yani bu sorunlar seni etkilememeli kendini geliştir , annene sahip çık kendine sahip çık.

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Derdini anlamam imkansız büyüklüğünün farkındayım ama kendi yoluna bak knk . Diyebileceğim tek şey bu .

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,918
Yenilikler her zaman korkutur.

bur4wk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
ne alaka reis sen kendi hayatını kendin belirle

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,853
Ben bir gerçek itiraf etmek istiyorum, herkeste illaki bir sıkıntı patlıyor ve herkeste farklı. Bende nasıl mı sıkıntı vardı. Ben çok küçükken konuşma kabiliyetim çok kötüydü ve affedersin hep tuvalet isteği vardı 5 dk'da bir ve mecbur nöroloji tedavisi oldum ve yakında yine o tedaviden olacağım. Benim çocukluğum sıkıntılı geçti biraz ve en azından şunu anla ki biz imtihandayız. Allah bizi sınıyor.

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Ben bir gerçek itiraf etmek istiyorum, herkeste illaki bir sıkıntı patlıyor ve herkeste farklı. Bende nasıl mı sıkıntı vardı. Ben çok küçükken konuşma kabiliyetim çok kötüydü ve affedersin hep tuvalet isteği vardı 5 dk'da bir ve mecbur nöroloji tedavisi oldum ve yakında yine o tedaviden olacağım. Benim çocukluğum sıkıntılı geçti biraz ve en azından şunu anla ki biz imtihandayız. Allah bizi sınıyor.
Allah cümlemizin yardımcısı olsun kardeşim hakkımızda hayırlısı neyse her zaman o olsun