Anne için ucuz akıllı telefon ?

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Dostum boşuna bekleme o fiyat aralığında ( Biraz bütçeyi artırıp ) en iyi telefon Lenovo K5
Yada son 500 'se Quatro F1453

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
böyle akıllı telefonlara alıştırıp sonra akşama kadar telefonda oyun oynuyor ,sosyal medyaya giriyor diye mazaallah babanız evden atmasın :D
:) :) Doğru tespit ya oluyor cidden.annem ben kullanamam o ne diyodu kardeşimin eski lumia 520 sine WhatsApp açtırdı elinden düşmüyor:)) daha yenisini almadık bile diyorum sana telefon almamak lazım:) babamda aynı o da ben yapamam diyodu o da WhatsAppta sonra film falan izliyor:))) teknolojiyi çok da şey yapmamak lazım:)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
:) :) Doğru tespit ya oluyor cidden.annem ben kullanamam o ne diyodu kardeşimin eski lumia 520 sine WhatsApp açtırdı elinden düşmüyor:)) daha yenisini almadık bile diyorum sana telefon almamak lazım:) babamda aynı o da ben yapamam diyodu o da WhatsAppta sonra film falan izliyor:))) teknolojiyi çok da şey yapmamak lazım:)
karı koca birlikte akıllı telefon kullanıyorsa ,akşama kadar oyun oynuyorsa sıkıntı yok :D
kendiniz alışıyorsunuz böyle şeylere bari başkalarını alıştırmayın
sokakta parklarda oturanlara bakıyorum herkesin elinde bir telefon.yanyana dizilmişler kafasının gömmüş içine birşeyler yapmaya çalışıyorlar :D Genelde ellerinde de son model de telefon

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
karı koca birlikte akıllı telefon kullanıyorsa ,akşama kadar oyun oynuyorsa sıkıntı yok :D
kendiniz alışıyorsunuz böyle şeylere bari başkalarını alıştırmayın
sokakta parklarda oturanlara bakıyorum herkesin elinde bir telefon.yanyana dizilmişler kafasının gömmüş içine birşeyler yapmaya çalışıyorlar :D Genelde ellerinde de son model de telefon
:) aynen hele yaşlı teyzeler kulağında kulaklık bir haber görünce gençler için bile dünyadan soyut görüntü oluşurken onlarda daha bir komik oluyor.ihtiyaç ama işte gözünü seveyim tuşlu telefonun:))

stackman

Asistan
Reaksiyon puanı
135
Ben 17 yaşında lise son öğrencisiyim. Çok oyun oynarım . 1-2 GB lık oyunlar ona rağmen Lenovo K5 beni sorunsuz tatmin ediyor. Tasarımıda ayrı bir konu bu fiyata bu tasarım :) Ben bile memnunsam annen için amiral telefon diyebiliriz :)

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
iphone 3gs - 4 - 4s yada samsung s3 - s4 hem işe yarar hem ucuz