xismailaydin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 18
bunu ben de dahil birçok kimse bilmiyor sanırım en kısa zamanda ana sayfaya bir yazısını yazıp vermek lazım.
şaşırdım :S
1. Microsoft izin vermese biz cracklilerini kullanamayız gibime geliyor.
Adamın işine geliyor korsan bi bakıma. Reklam oluyor. Reklamın kötüsü olmaz diye düşünüyor, şanım yürüsün diyor Microsoft benim kanımca.
Düşünün evde hep korsan kullandınız ama sonra büyüdünüz ve bir şirket kurdunuz. Yasal yazılım kullanmak zorunda kaldığınız için alışkanlık haline gelen Microsoft yazılımlarını seçmeniz olağan bir durum ki asıl para kurumsaldan gidiyor Microsoft'a.
2. Şirkete fazla yük bindirmesin deyi OpenOffice kullanıyoruz. Sadece birkaç kişi Microsoft Office kullanyıyor şirkette. Ama herkesin işi görülüyor. O daha iyi bu daha kötü diyemeyeceğim. Ama Microsoft daha tecrübeli. Çünkü birçok şeyin kazığını daha önce yemişler.
3. Kendi bilgisayarımda Office 2007 ve Open Office'i aynı anda kullanıyorum. Kafama göre takılıyorum .
Değişiyor sürekli hangi programı kullandığım.
4. Yapılan araştırmalara göre ofis programlarıya 2007 ile tanışan insanlar, 2003 ile tanışan insanlara göre daha çabuk öğreniyor ve daha kolay geliyor.
Bizim sıkıntımız alışkanlıklarımızda sanırım. Office 2000, Xp, 2003 neredeyse aynı. 2007'de köklü bir değişiklik olunca afalladık tabi. Aradığımız her şeyi eski yerinde aradık. Böyle olunca da zor geldi. Ama görülen o ki gerçek bu değil. Office 2007 daha zor değil yani.