Bize bedava bill amcam saolsun vistayıda office 2007yide hediye etti bana gözlerinden öperimelektr10 dedi ki:Office 2007 ücretli miTuningMert dedi ki:Openoffice kullanıyorum.Oldukça hoş ve kullanışlı ve tabiki ücretsiz
Bize bedava bill amcam saolsun vistayıda office 2007yide hediye etti bana gözlerinden öperimelektr10 dedi ki:Office 2007 ücretli miTuningMert dedi ki:Openoffice kullanıyorum.Oldukça hoş ve kullanışlı ve tabiki ücretsiz
gokhans19 dedi ki:Bize bedava bill amcam saolsun vistayıda office 2007yide hediye etti bana gözlerinden öperimelektr10 dedi ki:Office 2007 ücretli miTuningMert dedi ki:Openoffice kullanıyorum.Oldukça hoş ve kullanışlı ve tabiki ücretsiz
Ne cömert adam bir de kötüleyenler var microsoftu hep beraber kınayalım onları ;DTuningMert dedi ki:gokhans19 dedi ki:Bize bedava bill amcam saolsun vistayıda office 2007yide hediye etti bana gözlerinden öperimelektr10 dedi ki:Office 2007 ücretli miTuningMert dedi ki:Openoffice kullanıyorum.Oldukça hoş ve kullanışlı ve tabiki ücretsiz
Aaa sanadamı hediye etti?Geçen banada Vista hediye ettiydi
Bende o teşekkürü orjinallik isteyen programları indirdikten sonra görüyorum. Bende teşekkür ediyorum orjinal gördüğün içinTuningMert dedi ki:Benimkisi belli olmayan hediye Evet veriyorlar.Şu ana kadar sanırım 8 kez irtibata geçtim.Her mesajlarının sonundada "Orijinal Yazılım Kullandığınız İçin Gönülden Teşekür Ederiz"ibaresini gördüm
Nasi..AtakaN dedi ki:geyıkınb leını kırmıssını yaw
@poc@lypse dedi ki:Office 2007'de kaydedilen dosyaları (xlsx, docx, pptx...vb.) Microsoft'un sitesinden indireceğiniz yamayla, eski sürümlerde (office 2000, XP ve 2003) açabilirsiniz (Hatta kaydedebilirsiniz, düzenleyebilirsiniz...).
Onu farklı kaydetten ayarlayaibliyorsunuz :yes:office 2007 kullandım ama cıks tutmadı beni bide kayıt ettiğin belgeler malum eski ofis sürümlerinde açılmıyor bide onu görünce hepten gözümden düştü :'(
Tekelleştikten sonra ise, bir belge yazmak istediğinizde, yada ikinci kere açıp okumak istediğinizde ücret ödemek zorunda kalacaksınız. Ama bunu dert etmeniz gerekmeyecek, çünkü kredi kartınızdan ilgili ücret otomatik çekilecek..