eeemmmrrreeeee
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
nod 32 ustune tanımam 

eeemmmrrreeeee dedi ki:nod 32 ustune tanımam![]()
CoNDoRs dedi ki:walla tecrube konusuyo aynen oole bnce tabi abarrttm brasseeemmmrrreeeee dedi ki:nod 32 ustune tanımam![]()
böyle düşünenlerde varmış şaşırdım
ilker.efsane dedi ki:nod32 yok seçenekler arasında ben oyumu kullamıyorum...
Herhalde bilgisayar Casper...zeus123 dedi ki:CA Antivirüs programını kullanıyorum ve de çok memnunum. Daha önce Avast kullanıyordum ve kurduğum her makineye Avast yüklüyordum, bunun sonucu okuldaki her bilgisayarda ve her öğretmenin flash belleğinde nurtopu gibi virüsleri oldu. Şimdi okulumuz tamamen tertemiz. Hatta ilçemiz milli eğtim camiasını saran, MSN de dosya göndererek yayılan virüs bir çok bilinçsiz kullanıma rağmen okula bulaşamadı.
Size bir soru soracağım.Siz nortonun son sürümlerini denediniz mi ??? hayır denemediniz.Deneseydiniz böyle birşey diyemezdiniz(tabii bilgisayarınızda p3 450mhz işlemci 64mb ram vs. yoksa)can_dostum1979 dedi ki:bitdefender gibisi yok arkadaşlar.
avas ve norton kasıyor
İşte burada çok büyük hata yapmış olursunuz.En iyi antivirüsü kendiniz seçmelisiniz.Benim bildiğim çok iyi 10-12 tane antivirüs programı var(Internet security vs. dahil).Her ay bu programlardan birini kurarak hem hangisinin daha iyi olduğunu kendiniz görmüş olursunuz hemde yasal bir şekilde bilgisayarınızı bedavaya korumuş olursunuz.mavinok.ta dedi ki:çok sevindim bu başlığı görünce çünkü bende bana hangi anti-virüs yazılımını tavsiye edersiniz şeklinde başlık açmayı düşünüyordumsonuç olarak sanırım Kaspersky kuracağım
teşekkürler
![]()
m1903 dedi ki:@yer6 herkes ne kullanıyorsa onu seçiyor maalesef.En kolayda cracklenebilen kaspersky olduğu için en çok onun kullanılmasına şaşırmadım![]()
bende hemen şunu sorayım: DAYANAĞIN NEDİR ??? bana göre en iyisi kaspersky desen neysede kesinlikle demen biraz fazla olmuş.necdet35 dedi ki:En iyisi kesinlikle Kaspersky dir....![]()
m1903 dedi ki:bende hemen şunu sorayım: DAYANAĞIN NEDİR ??? bana göre en iyisi kaspersky desen neysede kesinlikle demen biraz fazla olmuş.necdet35 dedi ki:En iyisi kesinlikle Kaspersky dir....![]()
K-C dedi ki:m1903 dedi ki:bende hemen şunu sorayım: DAYANAĞIN NEDİR ??? bana göre en iyisi kaspersky desen neysede kesinlikle demen biraz fazla olmuş.necdet35 dedi ki:En iyisi kesinlikle Kaspersky dir....![]()
evet kesinlikle demişsin ama neye dayanarak. hiçbirşey mükemmel deildir hepsinin hatası vardır.kesinlikle biraz fazla olmuş
+1f1death dedi ki:Nod32 antivirusseceneklerde yok
![]()
bak ücretsiztonce dedi ki:Ücretsizlerde AVG.![]()
NecronomicoN dedi ki:konu Freeware / Ücretsiz Araçlar ama antivirüslerin neredeyse hepsi paralı![]()