Anket: En iyi anti-virüs yazılımını seçiyoruz

Sizzce en iyi anti-virüs hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    385
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3mr3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 Senedir mcAfee kullanıyom. Gayet mennunum.

CaNßerk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a ßen ßurdan Hic ßirini Secmek İstemiyoruM Cünkü Nod32 AntiVirüs Sistem Kullanıyorum haRika ßir sey Ordaki Virüs programlarından Avg harıC hePsi Pc yi COk yaVaslatıyor Yavaslattıkları Gißi de ßir işe yaramıyorlar . Nod 32 Pc nin ÜStünde Kus Tüyü Gißi Calısır . ßu ürün 27$ + KdV ' Dir : ) İsteyen ßeni ßuLsun SelametLe .

vasili

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaspersky a tıkladım ama antivir kullanıcısıyım

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Troy dedi ki:
nod32'yi çok kişiden duydum. kullandım ama test etme şansım olmadı. bir ara belki videolu yazılım incelemesini yapabiliriz. hatta üyelerimize özel bir de tam sürüm ayarlamaya çalışayım ben en iyisi. türkiye ofisi ile görüşeceğim pazartesi ;)

Troy böyle bir kıyağın olacak mı?

xvolvox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky kullanıyorum...

Nod32 ve Bitdefender de güzel yazılımlar...

BLUEGRASS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky kasar makineyi. Hem NOD 32 nerde? sistemi yormayan, eş zamanlı calışan ve ödülleri ile ünlü nod 32 nerde?
AVG var ama NOD 32 yok. Sanırım ana sınıfına geldik:)) Hem sonra hiç seçmeyin.. Çünki bu oyladıklarınızın hepsi mutlaka virus kaçırır.
o soluncanlar öyle 1 sızar ki Kaspersky'nin ruhu bile duymaz..)

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
BLUEGRASS dedi ki:
Kaspersky kasar makineyi. Hem NOD 32 nerde? sistemi yormayan, eş zamanlı calışan ve ödülleri ile ünlü nod 32 nerde?
AVG var ama NOD 32 yok. Sanırım ana sınıfına geldik:)) Hem sonra hiç seçmeyin.. Çünki bu oyladıklarınızın hepsi mutlaka virus kaçırır.
o soluncanlar öyle 1 sızar ki Kaspersky'nin ruhu bile duymaz..)

NOD 32 yi napcan ya yok güncelleşme yok bilmemne tafsiye etmem ücretsiz olarak antivir ücretli olaraksa Kaspersky

byfelidae

Asistan
Reaksiyon puanı
0
NOD32 neden adam yerine konmuyor. Şimdiye kadar girmdiğim site kalmadı. Etkili bir koruma sağlıyor. Can sıkıcı uyarı mesajları yok. Durum ciddi ise gereğini yapıyor ;) Sizi rahatsız etmiyor. Kafasına göre takılıyor. Ankette NOD32'nin olmaması bence büyük kayıp.

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bana före her antivirüs aynı gelio bugünden itibaren her antivirüs aynı koruma sağlıyo rastgele antivirüs kurmak gerekio

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
En iyi Antivirus yazılımı diye bir şey yok ki ağabeyler. Kaspersky kullanıyorum.

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Vista Kullansaydım LiveOnecare kullanırdım :)

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hiçbirşey kullanmamak en iyisi.Hiç değilse o zaman insan dert etmiyor ayy virüs girdi nabçam ben şimdi diye.

jZCaglar

Doçent
Reaksiyon puanı
9
NoD32 performans ta iyi ama Test sonucu falan varmı onun bu ay için ?

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
m1903 dedi ki:
Hiçbirşey kullanmamak en iyisi.Hiç değilse o zaman insan dert etmiyor ayy virüs girdi nabçam ben şimdi diye.
hiç birşey krma dionda internet(network) die bişi var ozamanda virüsler saldırır ve aynı şey olur antivirüsler y,ndene koruyup pc yi çökmesini %50-40 gibi oranlara düşürüo ondan herkes program kurmalı amaa setup unu taratmalı yüklerken virüs alarmı veriosa antivürsünüz yükleme işlemini kapatmalısın! bunlar tedbirler ;) düzenli olarakda tam sistem taraması yapmalısınız (ben yapmaıom çok program olduğu iiçin) veya windowsunuzun önemli noktaları tara die bölüm olması lazım onla taratın (ben hergün öenmli noktaları tararırım

Melih_78

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tabiki Her Zamanki Gibi Karspersky Yine Önde. Neden OLsa Bende Karpersky Kullanıyorum :)

ilker.efsane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nod32 tek geçerim virüs nedir unuttum :D ayrıca sistemi kasmıyor. :D

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ben herzaman antivirüs değiştiririm şimdide Bitdefender Total Security 2008 kullanıom :P

8600GTS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky Internet Security 7

Bugüne kadar gördüğüm en iyi internet koruması destekli anti virüs

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
regedit dedi ki:
bence en iyi virüs programı avira antivir personaledition premium.
ben kaspersky antivir6 dan avira'ya geçtim

SDN koyu kasper fanatiği ama bence kaspersky avtivir olarak (kav) geride kalıyor.
fazla bellek kullanımı(pc ne kadar hızlı olursa olsun bi dezavantajdır), sade arayüz, tarama hızı, bulunan virüs sayısı, temizleme oranı yönünden avira'ya göre zayıf, update yönünden kav en hızlısı.

internet security olarak kaspersky (kis) en iyi güvenliği sağlıyor olabilir ama internet securty kullanıp kullanmamak bence bi tercihtir, zorunluluk değil.

kısaca avira ile kis'i karşılaştırmak haksızlık. 2programıda kullanıp bunları söylemek istedim, kav' ın benim farketmediğim farklı üstünlükleri olabilir ama avira antivir personaledition premium kullanmaya devam edeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...