3mr3
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
2 Senedir mcAfee kullanıyom. Gayet mennunum.
Troy dedi ki:nod32'yi çok kişiden duydum. kullandım ama test etme şansım olmadı. bir ara belki videolu yazılım incelemesini yapabiliriz. hatta üyelerimize özel bir de tam sürüm ayarlamaya çalışayım ben en iyisi. türkiye ofisi ile görüşeceğim pazartesi![]()
BLUEGRASS dedi ki:Kaspersky kasar makineyi. Hem NOD 32 nerde? sistemi yormayan, eş zamanlı calışan ve ödülleri ile ünlü nod 32 nerde?
AVG var ama NOD 32 yok. Sanırım ana sınıfına geldik) Hem sonra hiç seçmeyin.. Çünki bu oyladıklarınızın hepsi mutlaka virus kaçırır.
o soluncanlar öyle 1 sızar ki Kaspersky'nin ruhu bile duymaz..)
hiç birşey krma dionda internet(network) die bişi var ozamanda virüsler saldırır ve aynı şey olur antivirüsler y,ndene koruyup pc yi çökmesini %50-40 gibi oranlara düşürüo ondan herkes program kurmalı amaa setup unu taratmalı yüklerken virüs alarmı veriosa antivürsünüz yükleme işlemini kapatmalısın! bunlar tedbirlerm1903 dedi ki:Hiçbirşey kullanmamak en iyisi.Hiç değilse o zaman insan dert etmiyor ayy virüs girdi nabçam ben şimdi diye.
regedit dedi ki:bence en iyi virüs programı avira antivir personaledition premium.
ben kaspersky antivir6 dan avira'ya geçtim
SDN koyu kasper fanatiği ama bence kaspersky avtivir olarak (kav) geride kalıyor.
fazla bellek kullanımı(pc ne kadar hızlı olursa olsun bi dezavantajdır), sade arayüz, tarama hızı, bulunan virüs sayısı, temizleme oranı yönünden avira'ya göre zayıf, update yönünden kav en hızlısı.
internet security olarak kaspersky (kis) en iyi güvenliği sağlıyor olabilir ama internet securty kullanıp kullanmamak bence bi tercihtir, zorunluluk değil.
kısaca avira ile kis'i karşılaştırmak haksızlık. 2programıda kullanıp bunları söylemek istedim, kav' ın benim farketmediğim farklı üstünlükleri olabilir ama avira antivir personaledition premium kullanmaya devam edeceğim.