Ankara'da Kurs?

trinitrotoluen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Ankara'ya öğrenci olarak gidiyorum, ve hafta sonlarında olmak üzere bir programlama kursuna yazılmayı düşünüyorum, önerebileceğiniz kurs/eğitim varsa, bi bilen varsa, yardımcı olsun.
Programlama bilgimse şu: ileri seviyede başlangıç:D
hee, tabi c++da hesap makinesi yapabiliyorum, bi tane de çevirici yaptım(ısı,uzunluk falan):yes::yes:

rainman4009

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bence acele etme ankara büyükşehir ilk olarak yerini yurdunu ayarla sonra sana yakın ulaşımı rahat olan yere göre araştırma yaparsın

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
özelden mesaj atabilirim isterseniz, şimdi burda isim verirsek reklama girebilir...

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
BilgeAdam tavsiye ederim, onun dışında pek düzgün bi kurs yok diye biliyorum zaten. Ankara Doruk var kızılay da o da beş para etmez bana göre, photoshop öğretiyorlar sana pc leri photoshop u zor kaldırıyor =)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
apartman dairesi şeklinde bir sürü kurs var. Kızılayda bir çok kurs bulabilirsin.
Önce kaydını yaptır, yerini yurdunu ayarla sonra bakarsın ;)

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ankara belediyesi ve gazi üniversitesi çok ucuz kurs veriyor ama programlama kursu var mı tam olarak bilmiyorum. BELTEK adı altında veriliyor araştırabilirsin istersen.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Beltek programlama kursu veriyordu ama temel düzeydeydi o kurs
eğer geliştirmedilerse yani

trinitrotoluen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Beyler öğrenci dediysek polis akademisinde;)
Yerim yurdum belli Gölbaşı:laugh:
Sadece haftasonları çarşı izni var...
Ya Kızılay çok karışıkmış :) her binada tonla tabela var, demek programlama kursları gözüme çarpmamış...
Birde dediğim gibi, düzgün bişey olsun istiyorum, bilgeadam'ı duydum...
Photoshop'u bilmem gereken kadar biliyorum, sadece programlama istiyorum..

Beyler birde bana dil tavsiye eder misiniz?
Ben ya c++ yada java diyorum siz ne dersiniz?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
dil seçimin çok güzel, 2 side olabilir. :) ama şu dönemde java biraz daha revaçta, sektör dili oldu denebilir. :wink:

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
bu dillere ek olarak C ile uğraşmanı da tavsiye ederim.
C bunlara göre biraz daha hamallık yaptırır ama işin mantığını ayrıntılı öğrenebilirsin.

trinitrotoluen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu dillere ek olarak C ile uğraşmanı da tavsiye ederim.
C bunlara göre biraz daha hamallık yaptırır ama işin mantığını ayrıntılı öğrenebilirsin.

hmm, c++'ın babası diye duymuştum ve bu konuda tüm bilgim bu:laugh: ama hemen şimdi araştırmaya başlıyorum teşekkürler, önerin için...

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
hmm, c++'ın babası diye duymuştum ve bu konuda tüm bilgim bu:laugh: ama hemen şimdi araştırmaya başlıyorum teşekkürler, önerin için...

Her tanımlamayı, her işlemi, her aşamayı dikkatlice tek tek yazdırır sana, sonra da her eksikte hata verir. Kodu yazmaktan çok hata düzeltmeyle uğraşısrsın ama nerede hata var,neden olmuş, nasıl düzelecek, hepsini aşama aşama zorla öğrenirsin :D

çok çektim kendisinden...

trinitrotoluen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar size danışmadan bide kita aldım, kurstan önce başlamak iyi olabilir diy düşünüyorum

kitabın biri Visual C++.NET alfa yayınları
biri de Programlamaya giriş(JAVA) palme yayıncılık

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
paran çok heralde:) ilerde işine yarayacağını düşündüğün dil hangisini ona karar vermen lazım tabi o kararı verebilmek için bi önbilgi lazım, o önbilgi içinde etrafında bu işleri bilen birilerinin olması lazım.
c#,C++,java hangisini öğrendiğinden ziyade ne kadar öğrendiğin ne kadar proje geliştirdiğin önemli, dil syntax olarak birinden birine fazla yorulmadan geçiş yapabilirsin. ankarada bir çok yer var bu kursu veren, fiyatlarına eğitmenlerine bak, tabi kurslardaki amaç sertifika aldırmak olduğu için hızlı hızlı geçenlerde olabilir adam gibi anlatanlarda yine kararı sen vereceksin

trinitrotoluen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Paramın çok olmasından ziyade seçtiğim bu 2 dile de ileride hakim olmak istiyorum, bunun için erkenden kaynak alıyorum, bu arada java kitabı çok güzelmiş, c++.NET'in kapağını açmayı gözüm yemiyor:laugh:(bu arada netbook'um şuan yanımda değil:()

ByMoGoL®

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gölbaşına hoşgeldiniz :) Gölbaşında kurs yok kızılayda bulabilirsiniz anca...Yer yurt işinden sonra kızılayı biraz gezin fazlasıyla bulursunuz...Gölbaşı hakkında bir sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

trinitrotoluen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gölbaşına hoşgeldiniz :) Gölbaşında kurs yok kızılayda bulabilirsiniz anca...Yer yurt işinden sonra kızılayı biraz gezin fazlasıyla bulursunuz...Gölbaşı hakkında bir sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

Gölbaşı polis akademisi bünyesinde yatakhane var;)
Gölbaşılısın yani doğru mu?
Ya daha 1 kere indim gölbaşına oda 2-3 saatliğine, bi yer var köprüaltı'ydı galiba?
Altgeçit falan var, birtek orayı biliyorum:)

ByMoGoL®

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gölbaşı polis akademisi bünyesinde yatakhane var;)
Gölbaşılısın yani doğru mu?
Ya daha 1 kere indim gölbaşına oda 2-3 saatliğine, bi yer var köprüaltı'ydı galiba?
Altgeçit falan var, birtek orayı biliyorum:)

Gölbaşılı değilim.Gölbaşında oturuyorum.:) Göle doğru in gez canım olmazki :D Fazla birşey yok ama yinede fena bir ilçe değildir gölbaşı yaşanılacak yerdir.

trinitrotoluen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gölbaşılı değilim.Gölbaşında oturuyorum.:) Göle doğru in gez canım olmazki :D Fazla birşey yok ama yinede fena bir ilçe değildir gölbaşı yaşanılacak yerdir.

Hmm arkadaşlar gitmişler hatta gölde deniz bisikleti kiralayıp dolaşmışlar:laugh:
daha (en az) 4 sene buradayız, altını üstüne getiririz gölbaşının:lol:

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Programlama dilini ne için öğreniyorsun ? Bir kurumda işe girmek için ise kesinlikle c# (.NET) derim. Serbest olarak dışarıdan iş alıcam diyorsan PHP ile başlayabilirsin.

Ayrıca sadece haftasonu iznin varsa boşuna kursa gitme derim, takip işin zor olur. Özellikle bilgeadam' ın temposu çok yüksek, derslere yetişemeyebilirsin.

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Ankara'ya öğrenci olarak gidiyorum, ve hafta sonlarında olmak üzere bir programlama kursuna yazılmayı düşünüyorum, önerebileceğiniz kurs/eğitim varsa, bi bilen varsa, yardımcı olsun.
Programlama bilgimse şu: ileri seviyede başlangıç:D
hee, tabi c++da hesap makinesi yapabiliyorum, bi tane de çevirici yaptım(ısı,uzunluk falan):yes::yes:

C# ve asp.net öğrenmek istiyorsan Meridyen Bilişim tavsiyemdir. Fiyatı da uygun dersleri de güzeldir. Bilgileri istersen özelden yazabilirsin.

Ayrıca www.acikakademi.com ücretsiz olarak C# öğretmekte. Sitenin eksiklikleri ve yanlışları olsa da gayet güzel öğretiyor. Bana sorarsan önce buraya başla iyice ilerle sonra yap değerlendirmeni.

sercigok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilişim eğitim merkezindeki sistem360 eğitim programına ben katılmıstım bnim için cok yararlı olmustu tavsiye ederim

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bilge Adam'ın kurs ücretleri hakkında bilgisi olan var mı ?

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Programlama en son 10 bin tl civarında birşeydi.

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Vay arkadaş hesap makinası yapan herkes hemen ileri seviye olmuş, kendine programcı demeye başlamış.