Ankara'da Konaklama

subversa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yarın sabah bir arkadaşımla Ankara'da buluşacağım. 1 gece orada kalıp cumartesi gecesi geri dönüşüm var. Önceden öğretmenevinde kalıyorduk, şehir içinde güvenli uygun bir yer arıyoruz. Ankaralı arkadaşlardan bir yardım. 1 gecelik konaklama, 2 kişilik oda, bay-bayan kalma sorunu olmamalı. Buna uygun bildiğiniz yerler var mı arkadaşlar?

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
:D:wheelchair::stuart:

konu süper, geyik e vurmanın alemi yok biliyorum ama bir iki kelimeye çok güldüm :excl:

bence sen bir hafta ertele şuan herkes bayram da memleketinde ;)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Merhabalar, sanıyorum aradığınız şartların hepsini birden barındıran bir konaklama yok. Belki rica minnet bazı devlet misafirhanelerini ikna ederseniz en güvenli metod olacaktır. Ama orası Ankara olduğu için kimse başına dert almak istemeyecektir. Diğer şartları sağlayan metodlar da güvenli olmayacaktır.

Dediğim gibi, hepsi birden çok zor. Eğer Ankara'da tanıdık bir ortamı olan bir arkadaşınız varsa, belki ondan bir ricada bulunabilirsiniz. Öğrenci evi gibi ortamlar.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben ankara da değilim 2. dönem gideceğim, orada olsam hertürlü yardımcı olurdum ;)

Webkont

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gidin otele :S

metropolitan var hilton war..

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
seyran olacak kaldığınız yer galiba size kim hangi otel yer vermezki para verdikten sonra