KindElephant480
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 44
Android tabletimde ücretsiz Wi-Fi ağı yüzünden bu sorunla karşılaştım. Ücretsiz Wi-Fi ağına girince kullanıcı adı ve şifre istediler. O yüzden kapattım ama eve dönünce resimdeki gibi Wi-Fi anahtarı açıkken hiçbir Wi-Fi ağını görmüyor. Daha fazla seçenekler menüsündeki "Gelişmiş" hariç bütün yazılar silik görünüyor ve "Gelişmiş" hariç hiçbir şeye tıklanmıyor.
Bu sorunu 2 yıldır yaşıyorum. Format desen 2 kere format attım ama düzelmedi. Ağ ayarlarını sıfırlamak desen resimdeki gibi "Diğer" menüsünde ağ ayarlarını sıfırlama düğmesi yok.
O yüzden uygulamaların çoğu 2014 sürümü ama uygulamalardan 1 tanesi Android Türkiye'de çıkmadan önce (2009-2010 yıllarında) yayınlanmış. Onları elle güncelledim. Birisi bu sorunun çözümünü bulsun.
Bu sorunu 2 yıldır yaşıyorum. Format desen 2 kere format attım ama düzelmedi. Ağ ayarlarını sıfırlamak desen resimdeki gibi "Diğer" menüsünde ağ ayarlarını sıfırlama düğmesi yok.
O yüzden uygulamaların çoğu 2014 sürümü ama uygulamalardan 1 tanesi Android Türkiye'de çıkmadan önce (2009-2010 yıllarında) yayınlanmış. Onları elle güncelledim. Birisi bu sorunun çözümünü bulsun.