Iphone Wi-Fi Bağlanma Sorunu

İbrahim Şimşek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Selamlar herkese, evimizde 2 iPhone kullanıcısı olarak evden çıkıp eve tekrar girince veya Wi-Fi ağını değiştirince internete bağlı gözüküyoruz ama hiçbirşey yapamıyoruz instagramda dolaşma, youtube da video izleme vs. bu konuda Kablonet ekibini çağırdığımızda bize sorun cihazlardadır dediler. Her seferinde ayarlardan ‘Ağ Ayarlarını Sıfırla’ yapıp 3-5 sefer denedikten sonra ancak kullanabiliyoruz. Bu sorunun çözümü nedir?

KhalTrex

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Selamlar herkese, evimizde 2 iPhone kullanıcısı olarak evden çıkıp eve tekrar girince veya Wi-Fi ağını değiştirince internete bağlı gözüküyoruz ama hiçbirşey yapamıyoruz instagramda dolaşma, youtube da video izleme vs. bu konuda Kablonet ekibini çağırdığımızda bize sorun cihazlardadır dediler. Her seferinde ayarlardan ‘Ağ Ayarlarını Sıfırla’ yapıp 3-5 sefer denedikten sonra ancak kullanabiliyoruz. Bu sorunun çözümü nedir?
ios 14.6, benim telefonumda 14.2 yüklüyken aynı sorunları yaşıyordum, ekran sürem kısalır diye uzun süredir çekiyordum bu çileyi ama son testlerden sonra yükledim ve iyi ki yüklemişim diyorum. wi-fi sorunundan eser kalmadı, yukarıdan wifi simgesine tıkladığımın saniyesinde wifi bağlanıyor, önceden dediğin gibi bağlansa bile özellikle youtube ve dcde sanki internet yokmuş gibi oluyordu wifiyi defalarca kapatıp açınca yada uygulamayı kapatıp açınca anca düzeliyordu şimdi fıstık gibi oldu, bazı uygulamalar ve oyunlarda fps drop oluyordu bu sorunlar da ortadan kalmış, 14.2'ye göre kullanırken hissettiğim hızda bariz bir artış var telefon daha bir akıcı oldu hissediliyor. eğer sizde 14.6 da olduğun halde böyle bir sorun yaşıyorsanız 14.7'i bekleyin yine düzelmezse apple servis ile iletişime geçin onlar mutlaka yardımcı olacaklardır.