Android Menüde Uygulama Sıralaması?

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ace 2 telefonum var ve sorunum su telrfonda menuyu acinca tam 4 sayfa ilk sayfada 16 uygulama var olmasi gerekende bu ikinci sayfadada 16 uygulama var buraya jkadar sorun yok ama 3. sayfada 13 uygulama var yani sayfa dolmadan 4. sayfaya geciyor yeni uygulama yukleyincede 4. sayfaya geliyor. 3. sayfa tam dolu degil bu beni rahatsiz ediyor telefondan ekran goruntusu almayi bilmiyorum umarim beni anlamissinizdir. yardim edin cok pis rahatdiz oldum :D

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
4.sayfa ile 3.sayfanın yerini değiştir :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
uygulama simgelerinin üzerine basılı tutup taşıma yapabilirsin yada sıralama şeklini değiştirebilirsin (varsa)

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uygulama simgelerinin üzerine basılı tutup taşıma yapabilirsin yada sıralama şeklini değiştirebilirsin (varsa)

hocam siralama yokmus sanirim ustune basilitutunca direk kaldir yaziyor .s

ayrica 3. sayfa ile 4. sayfayi nasil yer degistiriyorux :)

Chikoo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D menuye gel ıkı parmagınla sayfayı kıstır ordan yaparsın

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bütün sayfalar ace 2 de nasıl görüntüleniyor bilmiyorum ama, hepsini görüntüledikten sonra sayfayı tutup sürükleme yöntemi ile değişmesi lazım.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Secenek tusuna basinca menude duzenle yeri cikiyor ordan ayarlarsin

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bu 4. sayfada dolu degilki hani simetri hastalari olurya bendede oyle birsey oldu .s 3.sayfa ile 4. sayfayi degistircem ikiside yarida birsey degismez yani .s

ayrica hocam ayarlar uygulamalar uygulamalari yonet diyorum sd karta tadi kaldir vs var siralama yok .s

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Secenek tusuna basinca menude duzenle yeri cikiyor ordan ayarlarsin

iste aradigim tam olarak buydu hocam cok tesekkur ederim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn telefonun menüsünün arka planındaki fotoğrafın net gözükmesini istiyorum s3 lerdeki gibi saydama olucak menü resmi ama bn bunu tema kullanarak yapmak istemiyorum nasıl yaparım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
suriyeli birine s3 android sattık geri getirdi dili arapça yapmış türkçe menüye nasıl döneriz yardımcı olabilirmisiniz