Mustafa Kiraz
Asistan
7 aylık s7imi kastıramadmS7 de bile kasıyordu hangi ara tarih oldu![]()
Yeğenimin 1 senelik note 5ini kastıramadım.
Dayımın 2-3 saatlik 6si siriden kameraya girmeye çalıştığımda arka arkaya 4 defa dondu
Siz neyin kafası ?
7 aylık s7imi kastıramadmS7 de bile kasıyordu hangi ara tarih oldu![]()
7 aylık s7imi kastıramadm
Yeğenimin 1 senelik note 5ini kastıramadım.
Dayımın 2-3 saatlik 6si siriden kameraya girmeye çalıştığımda arka arkaya 4 defa dondu
Siz neyin kafası ?
kardeşim bütçen el veriyorsa tabiki 7 almanı tavsiye ederim fakat 6s alırsanda seni üzmeyecek bir cihaz. renkten dolayı bir önyargın var sanırım. sadece jet black rengi çizilmeye daha müsait. onun dışındaki renklerden istediğini alabilirsin.Arkadaşlar herkese merhaba ben android kullanıyorum çok sıkıldım artık ios'a geçmeye düşünüyorum 6s ya da 7 arasın da kaldım ilk ıphone'm olacak sizce hangisini almam lazım 6s 32 gb 7 32 gb olarak alacağım fikirleriniz değerlidir benim için.
İos 10.2.1 SORUNLAR VE YORUMLAR BURAYA Savunduğun sistem pek de masum değil
Sen neyin kafası ?
Android ile iosu kıyaslıyor![]()
illa iOS kullanıcam diyorsan ip7 32 daha iyi.
6Sın kamerası gece çekimlerinde çok kötü ve OIS yok videolar titriyor.
7de geliştirmeler bu alan üzerine yapıldı daha çok
--- Gönderi Güncellendi ---
İos 10.2.1 SORUNLAR VE YORUMLAR BURAYA Savunduğun sistem pek de masum değil
Attığım linki okumaktan bile acizsin.Android bir süre sonra şişer donar kasar, halen daha da olan bir şey bu. Olur olmadık yerde hata verir kapanır çöker bir şey olur. iOS'ta bunlar çok nadirdir.
Burada senin gibi insanların iPhone'u kötülemesine alıştık artık. iOS açık ara en stabil işletim sistemidir. Bu kadar net. 5S'ten beri iPhone kullanıyorum. 6, 6s Plus, şu anda da 7 Plus kullanıyorum. Yaşadığım sorun sayısı 5'i geçmez. Kullanmasını bilmeyene her telefon bozuk zaten. Hadi kardeş başka kapıya.
Ben bir S7 kullanıcısıyım fakat dediğiniz gibi bir şeye rastlamadım.S7 de bile kasıyordu hangi ara tarih oldu![]()