Android Cihazların Sorunları ve Çözümleri

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozerxcom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozerxcom

Profesör
Katılım
24 Şubat 2009
Mesajlar
3,294
Reaksiyon puanı
14
Puanları
218
Yaş
38
anll23 dedi ki:
s.a.kardeş.Ben de htc desire c almak istiyorum.Birkaç soru sormak istedim.
1-)ben telefonla biraz fazla oyun oynarım oyun performansı nasıl?
2-)oyun olarak dead trigger çalıştırmaz diyorlardı ama internette çalıştıran videolar var rom yapılmış hali mi?
3-)internete sık bağlanırım wifiden tarayıcı hızı nasıl,bütün flash içerikleri(oyunlar hariç)oynatıyor mu?
4-)sık oyun oynayıp internete girsem bile şarjı 1 gün gider dimi?
5-)beats audio gerçekten dedikleri gibi güzel mi?
6-)sen telefona rom yaptın mı?rom yapmak mantıklı mı?
Şimdiden teşekkürler.

htc-logo-black.jpg


kardeş htc desire c htc sense 4 arayüzünü 600 mhz de çalıştıran ilk cihaz başka bi dünya. adamlar yapmış. oyun derken 30a yakın oyun oynadım hepsinide çalıştırdı takılmadan. yalnız büyük ahım şahım oyunlar indirip oynamadım.

kendi tarayıcısı mükemmel ayrıca maxthon ve dolphinle daha başka oldu.
Bu ardada Dolphini kurduktan sonra Dolphin Jetpacki kurun html 5 ve java gibi bir çok özelliği hızlanyor. Tarayıcı uçuş moduna geçiyor.

130a yakın indirdiğim toplam300 program var kasma falan yok. takılma yok. fakat güncellemelerini yapman lazım. herzaman. rom yapmadım yapmamda. orjinal haliyle kullanmak daha mantıklı. wifi süper. wifi ayarlarında gücü artırma var şarzı çok kullansada daha çok çekiyor.
sık oyun oynayıp internete giriyorum bende 1 gün gidiyor fakat wifi ayarlarında telefon uyku modunda wifiyi kapat dersen şarz daha çok gidiyor. 3 GÜNE YAKIN.
ayrıca şebeke interntetini kullanmadıgın zamanlarda kapatırsan şarz daha çok gidiyor.
ekran ışıgını otomatik yaparsan ışıklı ortamlarda daha çok ışık açıyor karanlıkta kısıyor ama şarzının daha çok gitmesini istiyorsan otomatikten al ve kıs. şarz bu şekilde daha çok gider.
Beats audio zaten mükemmel anlatmaya gerek yok.
flash videolar süper sıkıntı yaşamadım. her tarayıcıda açıyor.
İndirdiğim programları ilk zamanlar hep hafıza kartına atardım fakat kartı çıkarıp taktıkça pcye bağladıkça bazı programlar yüzünden reset atardı en mantıklısı telefonun kendi hafızasında kalması. şimdi bir sıkıntım yok zaten son güncellemede sorunu gidermişler.

AppCache Cleaner
Cache Clear
Clean Master (Cleaner) ile telefonun belleğini sık sık temizleyin.

Kullanmadığım program nerdeyse hiç kalmadı hangi işlev için hangi programı istiyorsanız ücretsiz ve kaliteli olanını sizlere önerebilirim.

daha bir çok ipucu verebilirim aklıma geldikçe veya sorarsanız.

Yardımcı: @S4B0T4J
 
Üst