Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AMD'den Ödüllü Anket - Phenom II X3 720 Black Edition Kazanma Şansı
Amd phenomII lerle Q serisi intel işlermcileri performans bakımından geride bırakıyor. Yaplan testlerde de bu kanıtlanmış durumda. Amd hiç kullanmadım ama amdII işlemcili bir sistem yapıp amdye geçmek istiyorum.
Ailecek izliyoruz AMD yi kaliteli altyapısı için seviyorum..Şu an kullandığım tek çekirdek olsada sırf AMD olduğu için seviyorum işlemcimi Bana çıksa fena olmaz hani
Şöyle bir inceleme yapıyorum da en az sorunlu olan bilgisayarlar AMD tabanlı olanlar ben de 4 yıldır kullanmaktayım AMD Şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım.
önceden amd kullanıyordum ama core2duo lar karşısında pek başarı kaydedemedi. 2 sene önce sistemimi yenilerken core2duo ya geçtim. phenon 2 ler nasıldır bilmiyorum. fırsatım olursa kullanıcam ve görücem..
ürün tomshardware testlerinde göz doldurucu performans sunuyor... e8500 intel işlemciye hemen bütün testlerde %10-15 fark atıyor...Bu işlemci orta sınıfın gözdesi olmaya aday...6mb L3 cache 3600Mhz fsb hızı göz doldurucu
Core2Duo'lar karşısında AMD ilk başta pek bir varlık gösterememişti, ancak şimdi kendisini toparladığı belli oluyor. Ofiste kullanmakta olduğum bilgisayar AMD işlemcili ve performansından (ve de sessizliğinden) memnunum.
AMD'ye karşı her zaman sempati duymuşumdur... Buradan bir işlemci kapabilirsem, overclock'a da sempati duymaya başlayacağım
Keşke şu bahsi geçen işlemciden alabilecek kadar param olsaydı . Ama bu seferde anakart, ram almam gerekecek yine masraf . İnşallah ben kazanmam yoksa güzelim işlemci ziyan olacak .
5 yıldır amd işlemcili pcler kullandım halada kullnıyorum.şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım.Yeni phenom 2 X3 720 b.e işlemciler de üstün overclock performansı var. Fiyat performans değeride çok ideal o yüzden amd işlemcileri tek geçerim.Yeni bir sistem toplacağım.Eğer Phenom II X3 720 Black Edition bana çıkarsa fazla masraftanda kurtulmuş olacağım.)
Ben overclock yapamam, ancak AMD işlemcilerinin overclocku hakkındaki haberleri gördüm birçok kez.
Biraz bilgisayar işi yaptım. Az çok bilgisayardan anlarım ve şuana kadar AMD ve diğer işlemcileride tattım. Ancak AMD kadar hiç bir işlemciye ısınamadım. Gerçekten işlerini biliyorlar. Gerçekten içimden geçenleri söylüyorum. Birçok AMD işlemcisinide kullandım. Gerçekten ama gerçekten kimse AMD nin eline su dökemez. İster çok satılmış olsun ister az. Şuan AMD işlemci kullanıyorum. Gayet memnunum. Belkide AMD nin Türkiye'de çok bilinmemesinin ( benim mahallemde pek bilinmiyor ) sebebi işlemciden anlamamalarıdır. Hiçbir işlemciyi AMD işlemcilerine değişmem
30.5 çarpan ile bu değerlere çıkılmış olması güzel bir gelişme.
Hava ile stabil O/C seviyesi SB750 ile 3,6 ve fiyat performans oranı yüksek bir işlemci.
Krizin etkisi ile satış rakamlarının düşük kalması bir talihsizlik. Aksi takdirde forumda PII X3 ve X4 ler için bir çok denemeyi biz de görebilirdik.
desktop sistemimde sempron notebooktada turion kullanıyorum ikisindende çok memnunum ama sempronum biraz eskimeye başladı yakın bir zaman onu am2+ bir işlemciyle değiştirmek istiyorum
Amd kullanmasamda ,anakartımdan(Maximus II) vazgeçmem gerekiyor.Daha iyi bir performans alabileceksem.Neden olmasın, Az para daha çok performans kim istemezki.