AMD'den Ödüllü Anket - Phenom II X3 720 Black Edition Kazanma Şansı

İşlemci tercihiniz neden Phenom II X3 720 Black Edition olurdu?

• BlacK Edition demek, çok iyi overclock demektir.

Kullanılan: 71 16.0%
  • 3 her zaman 2'den büyüktür. :)

Kullanılan: 35 7.9%
  • Ben yapamasam bile AMD Over Drive benim yerime overclock yapar!

Kullanılan: 54 12.2%
  • Hepsi

Kullanılan: 284 64.0%

• Kullanılan toplam oy
    444

karabasan27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amd phenomII lerle Q serisi intel işlermcileri performans bakımından geride bırakıyor. Yaplan testlerde de bu kanıtlanmış durumda. Amd hiç kullanmadım ama amdII işlemcili bir sistem yapıp amdye geçmek istiyorum.

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ailecek izliyoruz:) AMD yi kaliteli altyapısı için seviyorum..Şu an kullandığım tek çekirdek olsada sırf AMD olduğu için seviyorum işlemcimi:) Bana çıksa fena olmaz hani:)

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Amd hakkında söylenecek güzel şeylerden biride böyle kampanyalar yapması :D

deathline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O eski Athlonların kiloyla satıldığı günlerin geri gelmesini bekliyoruz:)

zirve

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Test etmek nasip olmadı ama iyi bir işlemci olduğuna eminim.

forza53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aşıksan vur saza, fordcuysan bas gaza, oyuncuysan al amd:D

utku5959

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3 çekirdeğin 4ten ucuz olması önemli bir kriter. ayrıca amd den vazgeçmem overclock olsun oyunlardaki kalitesi olsun her zaman amd:icon_:

amewrika

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ankete katıldım ancak cevap yazdım mı hatırlamıyorum. Herkese bol şanslar diliyorum :P

444EK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyle bir inceleme yapıyorum da en az sorunlu olan bilgisayarlar AMD tabanlı olanlar ben de 4 yıldır kullanmaktayım AMD Şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım.

cutterx

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
Şu an İntel benimki.2-3 sene sonra toptan bir değişim yapıp full amd kullanacağım.İntelden memnun değilim...

magicengineer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önceden amd kullanıyordum ama core2duo lar karşısında pek başarı kaydedemedi. 2 sene önce sistemimi yenilerken core2duo ya geçtim. phenon 2 ler nasıldır bilmiyorum. fırsatım olursa kullanıcam ve görücem..

enginyuzucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ürün tomshardware testlerinde göz doldurucu performans sunuyor... e8500 intel işlemciye hemen bütün testlerde %10-15 fark atıyor...Bu işlemci orta sınıfın gözdesi olmaya aday...6mb L3 cache 3600Mhz fsb hızı göz doldurucu

Bora DURSUN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Core2Duo'lar karşısında AMD ilk başta pek bir varlık gösterememişti, ancak şimdi kendisini toparladığı belli oluyor. Ofiste kullanmakta olduğum bilgisayar AMD işlemcili ve performansından (ve de sessizliğinden) memnunum.

AMD'ye karşı her zaman sempati duymuşumdur... Buradan bir işlemci kapabilirsem, overclock'a da sempati duymaya başlayacağım :D

JacksonBoB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Keşke şu bahsi geçen işlemciden alabilecek kadar param olsaydı :(. Ama bu seferde anakart, ram almam gerekecek yine masraf :(. İnşallah ben kazanmam yoksa güzelim işlemci ziyan olacak :D.

gengreen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 yıldır amd işlemcili pcler kullandım halada kullnıyorum.şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım.Yeni phenom 2 X3 720 b.e işlemciler de üstün overclock performansı var. Fiyat performans değeride çok ideal o yüzden amd işlemcileri tek geçerim.Yeni bir sistem toplacağım.Eğer Phenom II X3 720 Black Edition bana çıkarsa fazla masraftanda kurtulmuş olacağım.:))

yusfcuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben overclock yapamam, ancak AMD işlemcilerinin overclocku hakkındaki haberleri gördüm birçok kez.
Biraz bilgisayar işi yaptım. Az çok bilgisayardan anlarım ve şuana kadar AMD ve diğer işlemcileride tattım. Ancak AMD kadar hiç bir işlemciye ısınamadım. Gerçekten işlerini biliyorlar. Gerçekten içimden geçenleri söylüyorum. Birçok AMD işlemcisinide kullandım. Gerçekten ama gerçekten kimse AMD nin eline su dökemez. İster çok satılmış olsun ister az. Şuan AMD işlemci kullanıyorum. Gayet memnunum. Belkide AMD nin Türkiye'de çok bilinmemesinin ( benim mahallemde pek bilinmiyor ) sebebi işlemciden anlamamalarıdır. Hiçbir işlemciyi AMD işlemcilerine değişmem

Siz bu işin kralısınız !

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
30.5 çarpan ile bu değerlere çıkılmış olması güzel bir gelişme.
Hava ile stabil O/C seviyesi SB750 ile 3,6 ve fiyat performans oranı yüksek bir işlemci.
Krizin etkisi ile satış rakamlarının düşük kalması bir talihsizlik. Aksi takdirde forumda PII X3 ve X4 ler için bir çok denemeyi biz de görebilirdik.

cingibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
desktop sistemimde sempron notebooktada turion kullanıyorum ikisindende çok memnunum ama sempronum biraz eskimeye başladı yakın bir zaman onu am2+ bir işlemciyle değiştirmek istiyorum

yerbilimleri | gazeTe

kemal61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu an zaten amd kullanıyorum
gayet memnunum
amd her zaman önde her zaman ileri

drachon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Black Edition = No limit :D
3 Çekirdek = 3 İşlemci
AMD Overdrive = Çarpan Voltaj Frekans vs vs. karışma sen Overdrive halleder :P

ilhanseven1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amd Fiyat/Performans oranında Lider durumdadır. Bu nedenle Amd 'den başka işlemci düşünülemez. ( Yeni işlemci almadan önce sonuçları bekleyeyim :) )

kafk3f

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açıkcası bu zamana kadar hiç amd kullanmadım ama denemeyi çok isterim :):sweatdrop:

erolsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amd kullanmasamda ,anakartımdan(Maximus II) vazgeçmem gerekiyor.Daha iyi bir performans alabileceksem.Neden olmasın, Az para daha çok performans kim istemezki.

aga_maho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD hiç kullanmadım ama bu kullanmayacağım anlamına gelmez.Son zamanlarda dikkatimi çekmiyor değil zaten.