AMD'den Ödüllü Anket - Athlon X2 7750 Black Edition İşlemci Kazanma Şansı

Neden Çift Çekirdekli Athlon X2 7750'yi tercih etmelisiniz?

• Black Edition serisinin üstün overclock kapasitesinden dolayı.

Kullanılan: 115 15.2%
  • Çift çekirdekli işlemcilerde yüksek performansa sahip olduğu için

Kullanılan: 87 11.5%
  • AMD Over Drive ve Fusion ile acemilerin bile performansı artırabilmesinden dolayı.

Kullanılan: 75 9.9%
  • Hepsi!

Kullanılan: 481 63.5%

• Kullanılan toplam oy
    758

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
BE işlemcilerin X yani çarpan kilidi açık olduğu için (soğutucunuzun yettiği yere kadar) işlemciyi overclock edebilirsiniz ayrıca cool'n quiet sayesinde işlemciye hızaşırtma yapsanız da boşta kaldığında çarpanı otomatik olarak düştüğünden dolayı elektrik tasarrufu yapmış olursunuz. AMD Over Drive yazılımı ile sürükle bırak çubuklarını kullanarak temel donanım bilgisi ile herkes hızaşırtma yapabilir.

Not: Intel'in speedstep teknolojisi AMD'nin cool'n quiet'in yanına bile yanaşamaz sebebi intel çarpanı 2x'ten fazla düşürmüyor, AMD ise işlemcilere göre cool'n quiet 2.0, 3.0 sürümleri ile boşta yüksek enerji tasarrufu sağlıyor.

JARQHA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
maddi imkanlardan dolayı hala celeron 1700 kullanmaktayım ileriki bir zamanda bilg yenilersem uygun fiyat ve yüksek performansından dolayı benim tercihim de AMD olacak

not: işlemcime gülmeyin lütfen:sorry2:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu Benim 3üncü Bilgisayar 3ününde işlemcisi AMD Şu anki işlemcim AMD Athlon x2 64 4000 2.1 MGHZ

AMD Marka Ürünlerin her Zaman Fanlarındanım Diyebilirim . Ekran kartımda ATI-AMD . İlk bilgisayarımın işlemcisi AMD idi belki ordan Kalmışta olabilirim . Ama Sismik bir Bağımız Var AMD ler le :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
maddi imkanlardan dolayı hala celeron 1700 kullanmaktayım ileriki bir zamanda bilg yenilersem uygun fiyat ve yüksek performansından dolayı benim tercihim de AMD olacak

not: işlemcime gülmeyin lütfen:sorry2:

bende CELEROM 1000 Vardı O Aklıma Geldi :) Zamanında ne işlemciydi beee . CELEROM 1000 Çıkmış Diyoduk birbirimize Arkadaşlar la :) Şimdi ise Gülüncek haldeki işlemciler . TEknoloji Gerçekten Baş döndürüyor.!

unaldururvurur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özellikle yeni 2,3 ve 4 çekirdekli ürünleri intelle rekabet adına iyi iş çıkarmaya başladı.Yeni 2 çekirdekli serilerin oc yetenekleri,az ısınmaları çok iyi.3 çekirdekli bazı ürünlerin ise pasif çekirdeklerinin aktif edilip 4 çekirdekli hale gelmesi ise süper bir şey.4 çekirdekli özellikle amd phenom 2 x4 940 çok ilgi çekici bir ürün.

omer3706

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu ana kadar hiç AMD işlemcili bilgisayarım olmadı. Ama yorumlara bakılırsa yeni alacağım bilgisayarda denemem gerektiğini düşünüyorum.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
AMD Over Drive ve Fusion ile acemilerin bile performansı artırabilmesinden dolayı.

Diyorum çünkü Amd overclock bakımından hem performans iyi veriyor hemde hiç overclock yapmamış birinin bile çok basit anlayıp performans artırma meselesini yapabilmesi çok iyi bir şey
Saygılar ...

ali2772

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD sevmezdim ama bu yeni phenom II serisi çıldırdı onun için AMD seviyorum...

X3 720 ve 710 işlemcilerde sb750 ve sb710 yongaları ile işlemci 4 çekirdek yapılabiliyor buda amd'nin ayrı güzelliği

turgutcaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amd dual core 4200+ kullanıyorum ve memnunum. işlemci ısısı 35 derecelerde sadece.

7124115

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bir bilgisayar teknikeri olarak desteklediğim ,herkeze önerdiğim ve 7 yıldır kullandığım işlemcidir amd bana göre amd gibi işlemci yok bende kazanamıyacağımı biliyorum ama maksat eğlence...

by_ProXy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendimi bildim bileli AMD işlemciler kullnırım, annemden aldıgım harçlıklarla topladığım paramla bir bilgisayar almıstım kendime zamanında ama pek bişi bilmezdim, bi abim vardı o bana hazırlamıstı, demiştiki sana AMD sistemi toplucam süper olcak bütün oyunları oynucaksın demişti, ve dediği gibi amd athlon 1XXX model ilk bilgisyarımdan beri amdnin bütün işlemcilerinden kullandım hiçbir zaman kendi konfigürasyonlarımda intel ürünleri kullanmadım. :) kısaacası amd yi seviyorum.

Kill For You AMD!!!

dared

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende amd kullanıyorum ilk fırsatta amdnin çift çekirdekli işlemcilerinden biriyle değiştireceğim işlemcimi.Gerçekten çok iyi bir performans sergiliyor özellikle oyunlarda

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Güzel de ben burdan kazanamassam artık kendi paramla 4 ayda biriktirip günde 1 tl harçlık:Damd athlon x2 5600 alıcam ama kazanırsam inşaallah kazanırım kazandığımı kullancam anakart yetmesse de yenisini alırım anakartın.

mgs240

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
incelemelerde oyunlarda performansı kendisinden cok pahalı olanlarla aynı.bu da yeterli zaten:)))

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Evet mgs240 aslında bunların bütün yorumlarının kısa ve öz hali:DPerformans olarak daha pahalı olanlarla aynı hatta daha yüksek.Birde overclock falan birçok özelliği intelden yüksek bana göre.

drkayzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla amd pek kullanmadımama inteldençok memnunum bana çıkarsa bi deneriz amdyi :)

gretna989

Asistan
Reaksiyon puanı
2
AMD Kullanmadım ama INTEL ile sürekli rekabet içinde tek işlemci üreticisi olduğunu biliyorum. INTEL'in kaliteli ve oldukça pahalı işlemcilerine karşın, AMD'nin kaliteli ve ucuz işlemcilerini tercih ederim... Bu işlemciye overclock yapılabilmesi çarpan kilidi konulmadığından tercih edenlerin diğer x2'lere göre fazla olacağını düşünüyorum.. Kolay gelsin.

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şu ana kadar AMD kullanmadım ama bu bir başlangıç olabilir ;)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Phenom II X3 iki hafta sonra ha athlon x2 7750 gittikten sonra phenom var millet inşaallah bunu kazanırım ama kazanamassamda iki hafta sonra phenom II X3 anketi yapılacakmış bende sonradan okudum küçük yazıyı zor göüküyor.Bunu kazanamayanlar iki hafta sonra phenoma gitsinler valla.Ama inşaallah kazanırsınız ve kazanırım inşaallah ikisinden birini kazanırım.Herkese bol şans.(Eklenen phenom ile ilgili ana sayfadaki yazı küçük diye haber verdim okuyamayanlar olmuştur ben te akşam okudum)

hata20tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amd ye bence süper eski olmasına ragmen athlon 64+ 3200 kullanıyorum ekran kartım 512 mb genede yeni çıkan oyunların bir çogunu oynatıyor

yaskud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amd tek geçerim 5 yıldır hiçbir sorun çıkarmadı.

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bize cikmaz cikmayada,
kazanani tebrik ederim simdiden :D
Bu arada AMD'nin performansindan gayet memnunum X2 5200+ tek derdim TDP biraz yuksek :D

ozturkselcuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
AMD 100'den beri AMD işlemci kullanıyorum ve çok da memnunum.Bundan sonra da devam.Hem ekonomik hem performanslı hem de kaliteli.

ramazanyurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya ikidir yorum gönderemiyorum deli oldum. 10 yıldır amd kullandım. f/p ürünleri bakımından amd avantajlı. yalnız 4 çekirdekte artık inteli geçsin istiyorum. ilk çıkarttığı 4 çekirdekli işlemcilerde istenilen performansı veremediği için intel q9550 aldım. değişim şart oldu.

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bende katılayım bakalım kazanabilecek miyim. herkeze bol şans.