AMD'den Ödüllü Anket - Athlon X2 7750 Black Edition İşlemci Kazanma Şansı

Neden Çift Çekirdekli Athlon X2 7750'yi tercih etmelisiniz?

• Black Edition serisinin üstün overclock kapasitesinden dolayı.

Kullanılan: 115 15.2%
  • Çift çekirdekli işlemcilerde yüksek performansa sahip olduğu için

Kullanılan: 87 11.5%
  • AMD Over Drive ve Fusion ile acemilerin bile performansı artırabilmesinden dolayı.

Kullanılan: 75 9.9%
  • Hepsi!

Kullanılan: 481 63.5%

• Kullanılan toplam oy
    758

cevaps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Online Gaming içerisinde olupta AMD kullanmayan yoktur. Tüm oyuncular için AMD tek tercihtir. ;)

tako568

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gerçekten mükkemmel bir işlemci çok hoş üstün overclock ve fiyat performans oranı çok iyi inşallah kazanırım ihtiyacım gerçekten var..

erozkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD reklamını Türkiye'de iyi yapabilse çok tutar bence. En son çıkardığı ürünler gerçekten çok güzel. Zaten overclock performası intelden hep önde olmuştur. Ama ben en çok fiyat performans ürünlerini seviyorum. AMD de olmasa microsoft gibi intel de tekel olacak.

plastic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun zamandır amd kullanıyorum. Athlon 64X2 4200+ olan işlemcimi bir Athlon X2 7750 BE ile değiştirmek bu aralar en büyük hayalim.

batigol-7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknololik atılımları diğer rakiplerinden daha gerçekçi, piyasadaki hakimiyeti gün geçtikçe artıyor, reklam ve tanıtıma gösterdiği özen zaten harika, fiyat performans oranına da bakınca tercih sebebidir.

drauger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD PHENOM X4 9950 QUAD-CORE 2.6GHz (SOKET 940) AM2+ BLACK EDIT. siparisi vermistim ilk amd ve overclock deneyimim olacak, hadi hayirlisi...

RapiDJunioR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eski athlonlardan daha iyi bir oc kapasitesi ve intel islemcilerden daha uygun fiyata bi islemci, oda yeni athlon !

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Şuan intel kullanıyorum değiştirme şansımda yok ama ilerde pc alırsam işlemciside amd olcak hem ucuz hemde hızlı ..:)

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Oyun Meraklısıyım.. İntelde Denedim Amd de Ancak İntel Hiç Bir Zaman AMD Den Aldığım Perfonmansı Gösteremedi..

I love Amd:P

Pyrotoxin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
7750 black edition aldım ama buradanda kazanırsam hayır demem ama :)

emre91

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kaç yıldır kullanıyorum çok memnunum

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Athlon x2 olmuş phenom değişmiş birşey değil ama ankette phenom vereceklerdi ama bu da iyi inşaallah ben kazanırım bilgisayara lazım böyle birşey bu benim pcye zaten 5600 ya da üstü bir amd işlemci alacaktım inşaallah şansım yaver gider de ben kazanırım ama öbür üyelerin hakkını yemek istemem.Herkese başarılar!!

huso83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amd 5000 x2 kullanıyorum daha onceki işlemcim 2800+ idi memnunum yine işlemci alsam amd olur başkasını tanımam ;)

ebubekirguler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD gibi firma görmedim iki koldan hem ekran kartı işlemcilerini üretiyorlar hemde üstün performaslı phenom X2 ve Athlon işlemcilerini geliştiriyorlar.İntel'e karşı rakip olması müşteriler açısından bir fırsat.AMD'nin 65nm üretim teknolojisiyle hazırladığı Athlon X2 7750 Black Edition 2.7GHz'de çalışıyor. Soket AM2+ formunda olan işlemci üzerinde 512Kb x2 büyüklüğünde seviye 2 (L2) ve 2MB büyüklüğünde seviye 3 (L3) bellek bulunuyor. B3 revizyonuna sahip olan çift çekirdekli işlemci, Black Edition kulübüne üye olduğu için çarpan kilidi açık olarak geliyor ve hız aşırtma (overclock) tutkunlarına daha fazla alternatif sunabiliyor.daha ne olsun

ennteresan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ilk kullandığım işlemci intel p3 933mhz di. arkadaşlarda p4 3 ghz pcleri de kullandıktan sonra ilk defa çift çekirdekli kullanınca baya bi şaşkınlık oluşturdu tabi. amd 3600 x2 oc yapmadan bile süper gelmişti. sonra 4200 x2 şimdi ise 5200 x2 kullanıyorum. seneye de bi 4 çekirdek takarım.

Nessaj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD f/p si intele göre iyi işlemciler yapıyor, çok güçlü bir kasa almak istemiyorsan amd ideal

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla ne diyim hayallerimdeki gibi bir işlemci overclock da yaparsak zaten hayallerimin ötesi olur neye yetmez bu işlemci gta 4 bile x2 4600 istiyor bu x2 7750 black edition.Farka bak bu işlemcide herhalde her oyun çalışır.AMD'yi seviyorum.

Ferman31

Asistan
Reaksiyon puanı
2
başından beri hep amd kullandım bundan sonrada öyle olur heralde.

g-han

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amd. çünkü f/p oranı intele göre çok yüksek. amd çünkü oc oranı yüksek. amd çünkü bizi intel tekelinden kurtardı (:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Amd bana ve bize göre inteli yener yani ama AMD'nin çok hayranı varmış canım sitede hiç görmediklerim ortaya çıkıp AMD diye tanıdıklarımın bazıları intel diye bağırıyor.AMD yener her türlü dedikleri gibi AMD'nin reklamını yapmıyorlar Türkiye'de yapsalar reklamını çok süper olur 2 katı satar belki ama işte yapmıyorlar yok işte intel core 2 duo işlemcili casper nirvana ondan daha iyisini isteyin AMD olursa en iyisini isteyin diyecekler ama işte bu konu güzel oldu bana göre hem tartışıyom hem yorum yazıyom süper konu ya herkes fikirlerini paylaşıyor.İntel'i ben sevmedim kullanmadım doğrusu ama AMD süper intel ve AMD kullananlar bilir çoğu kişi sitede intel kullandım ama AMD daha iyi performanslı demişti.Doğru demişler eh doğru söze ne denir:D

physco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3-4 yıldır kullanıyorum athlon 64ü performansı artık yetmiyor ama idare ediyoruz

binecğiem üstüne vuracağım kırbacı vuracağım kırbacı

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Eski AMD kullanıcısı olarak her zaman aklımdadır işlemcileri ama ne tuhaftır ki intele yöneldim

paleokastro

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yüksek kapasite uygun fiyat. bugüne kadar intele hiç bulaşmadım kendi topladığım sistemlerde, bundan sonra da AMD den vazgeçeceğimi sanmam.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
yıllardır AMD kullanıyorum ve tüm müşterilerime de AMD öneriyorum.
bir anda hızlanıp sonradan şişen intel işlemcilerdense çalıştıkça çalışası gelen AMD işlemciler her zaman benim gözümde ilk sırada yer alır.
iyi bir oyuncu olduğum için ve kurduğum 25 tane cafeyi de AMD sistemlerle donattığım için hiç pişman olmadım AMD'den yana olmaktan.

ki bazı arkadaşlarımda eski AMD Athlon 2500+ işlemciler hâlâ ilk günki hızlarıyla çalışıyorlarken bugün alacağım yeni bir AMD işlemciyi ne kadar kullanabileceğimi hesaplayamıyorum bile.

(bu arada bir deneyimimi paylaşmak istiyorum; her ne kadar grafik tasarımcılar intel tercih etse de çok yüksek çözünürlüklü imajları işlemede sıkıntı yaşadım iş yerindeki intel makinelerde. sonunda sekreterin AMD 4200X2 işlemcili bilgisayarında yapabildim işlemlerimi. biraz daha yavaş olmasına rağmen yanıt vermeme veya kilitlenme gibi birşey yaşamadığım için de mutluyum. grafik tasarımdaki intel işlemciler E4600.)

qokhan58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1998 yılından beri pc kullanan biri olarak ilk bilgisayarim intel celeron idi daha sonra ilgimi donanıma yönlendirince amd xp 2000+ ile amd ye gecisim olmustur o gün bügündür bircok üstün orta seviye düsük seviye olarak bircok islemcisini kullandım suan 2 senedirde amd x2 5000 kullanmaktayım bn bir amd ci olarak yaptıklarından dolayı tsk ederim

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Siz şanslısınız hadi neyse ben amd athlon 3200 ile intel core 2 duo kadar performans alıyorum ki size demiştim minimum intel core 2 duo istiyordu oyun çalıştırdı.Resimlerini yollayabilirim ama oyunda fazla yükseldim dondu kaldı aynı yerde etrafa bakıyorum aşağı inemeyip hareket edemeyip kendi adamımı göremiyom spiderman web of shadows oyununda.:DAma amd yine de elimdeki tüm oyunları çalıştırdı hem de athlon 3200 ile yani en büyük sistem isteyen(elimdeki oyunlardan) oyun spiderman web of shadowsu çalıştırdı.İşte AMD'nin gücü budur!

wagapon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu hediye işlemciyi kullanıyorum. daha önceki bilgisayarım inteldi bu sefer amd yi denemek için sistemimi kendim topladım ve amd işlemci kullandım. çarpan kilidi açık olduğu için hızaşırtma çok kolay ve performansı çok iyi. inteldeki rakibi E7000 serisi bence.ama fiyat olarak inteldeki karşılığı E5200 artık gerisini siz hesaplayın intelden tek eksiği enerji tüketimi bu işlemci 95 wat inteller 65 wat aradaki fark bu. bundan sonra AMD kullanacağım galiba...