Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AMD reklamını Türkiye'de iyi yapabilse çok tutar bence. En son çıkardığı ürünler gerçekten çok güzel. Zaten overclock performası intelden hep önde olmuştur. Ama ben en çok fiyat performans ürünlerini seviyorum. AMD de olmasa microsoft gibi intel de tekel olacak.
Teknololik atılımları diğer rakiplerinden daha gerçekçi, piyasadaki hakimiyeti gün geçtikçe artıyor, reklam ve tanıtıma gösterdiği özen zaten harika, fiyat performans oranına da bakınca tercih sebebidir.
Athlon x2 olmuş phenom değişmiş birşey değil ama ankette phenom vereceklerdi ama bu da iyi inşaallah ben kazanırım bilgisayara lazım böyle birşey bu benim pcye zaten 5600 ya da üstü bir amd işlemci alacaktım inşaallah şansım yaver gider de ben kazanırım ama öbür üyelerin hakkını yemek istemem.Herkese başarılar!!
AMD gibi firma görmedim iki koldan hem ekran kartı işlemcilerini üretiyorlar hemde üstün performaslı phenom X2 ve Athlon işlemcilerini geliştiriyorlar.İntel'e karşı rakip olması müşteriler açısından bir fırsat.AMD'nin 65nm üretim teknolojisiyle hazırladığı Athlon X2 7750 Black Edition 2.7GHz'de çalışıyor. Soket AM2+ formunda olan işlemci üzerinde 512Kb x2 büyüklüğünde seviye 2 (L2) ve 2MB büyüklüğünde seviye 3 (L3) bellek bulunuyor. B3 revizyonuna sahip olan çift çekirdekli işlemci, Black Edition kulübüne üye olduğu için çarpan kilidi açık olarak geliyor ve hız aşırtma (overclock) tutkunlarına daha fazla alternatif sunabiliyor.daha ne olsun
ilk kullandığım işlemci intel p3 933mhz di. arkadaşlarda p4 3 ghz pcleri de kullandıktan sonra ilk defa çift çekirdekli kullanınca baya bi şaşkınlık oluşturdu tabi. amd 3600 x2 oc yapmadan bile süper gelmişti. sonra 4200 x2 şimdi ise 5200 x2 kullanıyorum. seneye de bi 4 çekirdek takarım.
Valla ne diyim hayallerimdeki gibi bir işlemci overclock da yaparsak zaten hayallerimin ötesi olur neye yetmez bu işlemci gta 4 bile x2 4600 istiyor bu x2 7750 black edition.Farka bak bu işlemcide herhalde her oyun çalışır.AMD'yi seviyorum.
Amd bana ve bize göre inteli yener yani ama AMD'nin çok hayranı varmış canım sitede hiç görmediklerim ortaya çıkıp AMD diye tanıdıklarımın bazıları intel diye bağırıyor.AMD yener her türlü dedikleri gibi AMD'nin reklamını yapmıyorlar Türkiye'de yapsalar reklamını çok süper olur 2 katı satar belki ama işte yapmıyorlar yok işte intel core 2 duo işlemcili casper nirvana ondan daha iyisini isteyin AMD olursa en iyisini isteyin diyecekler ama işte bu konu güzel oldu bana göre hem tartışıyom hem yorum yazıyom süper konu ya herkes fikirlerini paylaşıyor.İntel'i ben sevmedim kullanmadım doğrusu ama AMD süper intel ve AMD kullananlar bilir çoğu kişi sitede intel kullandım ama AMD daha iyi performanslı demişti.Doğru demişler eh doğru söze ne denir
yıllardır AMD kullanıyorum ve tüm müşterilerime de AMD öneriyorum.
bir anda hızlanıp sonradan şişen intel işlemcilerdense çalıştıkça çalışası gelen AMD işlemciler her zaman benim gözümde ilk sırada yer alır.
iyi bir oyuncu olduğum için ve kurduğum 25 tane cafeyi de AMD sistemlerle donattığım için hiç pişman olmadım AMD'den yana olmaktan.
ki bazı arkadaşlarımda eski AMD Athlon 2500+ işlemciler hâlâ ilk günki hızlarıyla çalışıyorlarken bugün alacağım yeni bir AMD işlemciyi ne kadar kullanabileceğimi hesaplayamıyorum bile.
(bu arada bir deneyimimi paylaşmak istiyorum; her ne kadar grafik tasarımcılar intel tercih etse de çok yüksek çözünürlüklü imajları işlemede sıkıntı yaşadım iş yerindeki intel makinelerde. sonunda sekreterin AMD 4200X2 işlemcili bilgisayarında yapabildim işlemlerimi. biraz daha yavaş olmasına rağmen yanıt vermeme veya kilitlenme gibi birşey yaşamadığım için de mutluyum. grafik tasarımdaki intel işlemciler E4600.)
1998 yılından beri pc kullanan biri olarak ilk bilgisayarim intel celeron idi daha sonra ilgimi donanıma yönlendirince amd xp 2000+ ile amd ye gecisim olmustur o gün bügündür bircok üstün orta seviye düsük seviye olarak bircok islemcisini kullandım suan 2 senedirde amd x2 5000 kullanmaktayım bn bir amd ci olarak yaptıklarından dolayı tsk ederim
Siz şanslısınız hadi neyse ben amd athlon 3200 ile intel core 2 duo kadar performans alıyorum ki size demiştim minimum intel core 2 duo istiyordu oyun çalıştırdı.Resimlerini yollayabilirim ama oyunda fazla yükseldim dondu kaldı aynı yerde etrafa bakıyorum aşağı inemeyip hareket edemeyip kendi adamımı göremiyom spiderman web of shadows oyununda.Ama amd yine de elimdeki tüm oyunları çalıştırdı hem de athlon 3200 ile yani en büyük sistem isteyen(elimdeki oyunlardan) oyun spiderman web of shadowsu çalıştırdı.İşte AMD'nin gücü budur!
Ben bu hediye işlemciyi kullanıyorum. daha önceki bilgisayarım inteldi bu sefer amd yi denemek için sistemimi kendim topladım ve amd işlemci kullandım. çarpan kilidi açık olduğu için hızaşırtma çok kolay ve performansı çok iyi. inteldeki rakibi E7000 serisi bence.ama fiyat olarak inteldeki karşılığı E5200 artık gerisini siz hesaplayın intelden tek eksiği enerji tüketimi bu işlemci 95 wat inteller 65 wat aradaki fark bu. bundan sonra AMD kullanacağım galiba...