AMD FX8300 Stock Fan Yetersiz mi ?

lianxing

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba, AMD FX8300 işlemci aldım, aldığım yerdeki arkadaş stock fanın yetersiz olacağını ve mutlaka ekstra bir soğutucu almam gerektiğini söylüyo. Sizce de yetersiz mi ? eğer yetersiz ise hangi soğutucuları tavsiye edersiniz. ( Fiyat performans olarak en ideal olanlarını söylerseniz sevinirim zira 450 liralık işlemciye 500 liralık fan almak istemem ) .

Umutcann

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi öncelikle stock soğutucu oyun oynayacaksan yeterli olmaz. Yok ben internete girerim, film izlerim diyorsan masraf etme. Soğutucular hakkında pek bilgim yok. Fakat oyun oynacaksan Stock soğutucu iş görmez.

crownprince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amd için kesinlikle kule tipi fan kullanmalısın stok fan yetersiz kalıyor birde aşırı ses yapıyor kafanı karıştırmak istemem ama kendim için kullandığım kule tipi fan var biraz pahallı ama hem sessiz çalışıyor hemde buz gibi yapıyor işlemciyi birde alacağın fanın kasana uygun mu ona bakman gerek kasa kapağını çıkartmak zorunda kalabilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/zalm...5115613662011am2am2-am3-islemci-sogutucu.html

lianxing

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle çok teşekkür ederim arkadaşlar,

Kasam biraz ufak açıkçası, ama burdan anlaşılıyor ki fan almam zaruri. Daha psu alacam, kasa almadan işi sıyırmaya çalışıyorum.

lianxing

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben neticede catia da, autocad de kullanıcam, kalkıp da 1080 p ultra high bf4 oynamam, ucuz olanı mı seçsem, yoksa çingenlik etmiyip pahalıyı mı alsam?

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Soğutucu yetersiz diyen arkadaşlar ben 2 ay stok soğutucuyla her oyunu oynadım sesten rahatsız olmazsan yeterli olur

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bende çok oyun oynayan biriyim ve günümüzün en çok sistem isteyen ,son çıkan oyunlarlada test ettim bizzat. i54690 işlemci ile bu soğutuyu kullanıyorum. http://www.vatanbilgisayar.com/cool...sellers-21&OM.zpc=RR-TX3E-22PK-R1#genel-bakis
Hiçbir şekilde ne ısınma , ne ses yok. İşlemci en yüksek yük altındayken bile 45 dereceyi geçmiyor bu soğutucuyla. Yani OC yapsan bile 50 - 55 olur en fazla. Yani bu soğutucuyu öneririm ben şahsen memnunum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
AMD stok soğutucu yeterlidir ama fan seçimi hatalı olduğundan sesli... xigmatek v.s. kule tipi soğutucu bak 50TL ve üzeri fiyata bulunuyor ısı borusu minimum 3 adet olsun...