Amd buldozer bir sistem topladım arkadaşlar

sonermy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar amd fx6100 işlemci ,msı 990fx-gd80 anakart, kingston hyprx 8gb ram ,saphıra hd6790 ekran , olarak bir sistem topladım dün elime ulaştı topladım büyük bir şevkle açma düğmesine bastım ! işte sorun başladı ekrana görüntü gelmedi ve açılışta ki gelmesi gereken bib seside gelmediramleri konturol ettim ekranı söküp diger bilgisayrın ekranın taktım olmadı ekranı söktüm hata sesi gelcekmi diye gine ses yok
remi söktüm gine ses gelmedi işemciyi söküp tekrar taktım gine görüntü yok anakartın kablo girişlerini kontrol ettim sorun yok yani kala kaldım bilmedigim bi ayarımı var acaba anakartın yeni bi anakart çünkü ondamı yoksa malzemelerden biri bozukmu geldi diye şimdi dşünüyorum bilgisayarcılarda da amd tabanlı ve drr3 anakart bulupta test etme imkanıda pek yok açıkcası yani neler olabilir arkadaşlar neyi eksik yapıyoorum aklıma gelmeyen bişey olabilir sizin başınıza gelen bi sorun olabilir yardım edidin kafayı yiycem buldozer gözümün önünde yattıkca kafayı yiyom yardımlarınızı bekliyorum
:crying:

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Anakart kablolarının tamamen bağlı olup olmadığını tekrar kontrol edebilirmisin.. Belki sorunun kaynağı budur. Yada güç kaynağın yetmiyor olabilirmi? Kaç Watt güç üreten bir güç kaynağı kullanıyorsun onu bir kontrol et istersen...

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iade edebiliyorsan anında iade et ilk günden sorun yaşıyorsan o sistem seni hiçbir zaman mutlu etmez.

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
anakrtın 12V luk güç girişinden çalışmayabilr ramlerde sorun olabilr snra anakartın bios sıkıntısı olabilr bulabiliyosan Phenom II bir işlemci ile test et derim anakartı farklı bi ekran kartı bulabiliyosan yine test et bu tarz bir sorun olabilr ztn başka seçenek yoktur ayrıca anakartın bios reset switchleri fln olması gerek biosu resetle belki çözülür aklıma şuanlık bunlar geliyor

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Güç kaynağınız yetmiyordur büyük ihtimalle.

sonermy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilginiz için çok teşekkürler arkadaşlar 2 gün ugraştım bıos ayarları ile alakalı imiş ama görüntü gelmeyince onuda haledemedim garantiden çıkmasındiyede ugraşmadım gönderdim şimdi geldi 5-6 gündür kullanıyorum ama tek sorun var oda tahmin ettiginiz gibi fiyat hdd yüzünden çok uçuk olunca power supply i düşük almıştım destekledigi en düşük 450 wat olarak ama yetmiyo ekran kartını çalıştırıyo ama youtube ye girdigimde görüntüyü tam mod yaptıgımda ve oyun açtıgımda yani ekran kartı tam yüke geçtiginde görüntü kararıyo power supply degiştiricem şimdi ama amd tercih ettigim için çok memnunum gayet sıtabil güzel ama ekran olmayınca tam test edemedim tabi ki güçü degiştirince test edip yayınlıycam amd