Dilara Kaya
Müdavim
- Reaksiyon puanı
- 3,755
Yazıklar olsun gerçekten, sağlık çalışanlarının hakkını nasıl öderiz diye düşünürken yaşanan olaya bak

İstediği kadar stresli olsun nasıl cürret eder böyle bir hareketeBu korona bize yaramadı. Herkes stresli ve patlayacak bomba gibi. Allah hepimize sabır versin. Bu döneme rast gelmek şans olsa gerek.
Cerrahpaşa da fizyoterapi okuyorum ve yurdum Esenyurt'ta gerçekten böyle şeyler orada yaşayanlar için normal geliyor. Esenyurt manyaklarla dolu haber başlığını görünce dedim İstanbul ise Esenyurt'tur diyeYazıklar olsun gerçekten, sağlık çalışanlarının hakkını nasıl öderiz diye düşünürken yaşanan olaya bak
esenyurt sabunu satılır.Bence Esenyurt'a Hitler gibi bir amir lazım.
Bu korona bize yaramadı. Herkes stresli ve patlayacak bomba gibi. Allah hepimize sabır versin. Bu döneme rast gelmek şans olsa gerek.
Kurtları Gta San Andeastaki Big Smoke Gibi Sayalım 20 Tane Big Smoke 200 Kilo İle Adamı Yerle Bir Eder.20 kurt vs bu adam kim alır sizce? denemeden göremeyiz.
Çok iyiydi bu reisesenyurt sabunu satılır.
Esnafı daha sıkıntılı reis.Aslında Tüm Esnafı Toplayıp Adamı Yakalayıp Pişman Olana Kadar Dövmek Lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kurtları Gta San Andeastaki Big Smoke Gibi Sayalım 20 Tane Big Smoke 200 Kilo İle Adamı Yerle Bir Eder.
Esnafı daha sıkıntılı reis.Aslında Tüm Esnafı Toplayıp Adamı Yakalayıp Pişman Olana Kadar Dövmek Lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kurtları Gta San Andeastaki Big Smoke Gibi Sayalım 20 Tane Big Smoke 200 Kilo İle Adamı Yerle Bir Eder.
Pitbulları yormayalım.Aslında Adamın Üzerine Pitbull Sürüsü Salcan Adamı Parçalayıp Ziyafetle Yiyecekler.
Merdivenden Değilde Adamı Hastanenin Tuvalet Temizlikçisi Yapmak Lazım.Umarım bir güzel merdivenden düşer
Polis tutuklar savcı serbest bırakır.İfade alınıp salınacağına, bırakacaksın güzelce bir dayak atsınlar ama yok işte.
Bu herifi sopayla dövmek az kalır. Sopayı belinde kıracaksın.Yazıklar olsun gerçekten, sağlık çalışanlarının hakkını nasıl öderiz diye düşünürken yaşanan olaya bak
Kurunun yanında yaşda yanıyor deniyor ya suçludan çok suçu önlemeye çalışanın başı daha çok yanıyor bu ülkede...Başka ülkelerde adamı polis linç eder halk yapma bu kadar yeter der bizim ülkede halk linç eder polis durdurur