Allah hepinizi Aveadan korusun

brio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avea berbar

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

amin

islamzeki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben onu bunu bilmem en güzeli Vodafone Hem uluslararası şirekt hem ucuz hemde hizmet iyi. Geçende mail attın bir soru sordum adamlar maille bile cevap vermedi müşteri hizmetleri mailden 5 dk. sonra beni aradı.HİZMET BUDUR..!

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Avea çok abarttı, ısrarla müşteri kaybetmek istiyor anlaşılan...

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Aminn...
3-4 ay önce 19'luk tarife çıkartmışlardı, bende eşimin ve kendi hattıma bu tarifeye geçirdim paket ilk çıktığında 500 dakika konuşma 500 sms 1GB internet vardı biz geçtikten sonra paketi değiştirmişler ve mesaj falan da gelmedi bizde keriz gibi internet kullanıyoruz ay sonuda bi fatura geldi eşime 130 bana 120 şok içindeyiz aradık adma demesin mi o pakette inetrnet yok, yaw kardeşim şimdi yok belkide ilke çıktığında vardı... yok beyfendi siz karıştırıyorsunuz o başka paket dalgamı geçiyorsunuz... birde diğer operatörler ile dalga geçiyorsunuz koll sentır diye bu ne adilik ş** lik değilmi dedim böyle konuşursanız konuşmayı sonlandıracam dedi bende Avea'yı sonlandırırım sen kimi tehdit ediyosun dedim ve gidip Vodafona taşıdım 3 hattımı da...
ilk çıktığından beri Aycell ve Aria kullanıyordum avea olduktan sonra çok kötü oldu ve gittikçe de kötüye gidiyor...
Milleti kazıklayarak ne kadar para kazanabilirsin ki? 1 yıl 2 yıl sonrasını hiç düşünüyor mu adamlar acaba?
Şimdi çıkmışlar diğer operatör daha pahalı diyorlar!!! Avea dan yediğim kazığı hiç bir operatörden yemedim.....

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
iyiki avea hat almamışım ben avea cok kazıklıyor adamı soyuyor resmen seni..

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
4 yıldır avea kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Çoğu arkadaş 3g den şikayetçi fakat bu konuda da hiç sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum. Genelde H+ bağlanıyor ve gayet hızlı. Tabi kontrolü elden bırakmamak gerek arada bir online işlem merkezinden ne olmuş ne bitmiş kontrol ediyorum. Ordan hattımla ilgili tüm detayları görebiliyorum.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
en iyisi vodafone

ya ya kötünün iyisi . faturamda 20 tl fazladan var bu ay açıklamada yurtdışını aramışsınız . ben kim yurt dışı aramak kim 20 tl lik ne konulşacaksam . Aradığım numarayı söyleyin diyom onada razı değiller .

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ya ben bilmem her hattın kötü yanları var kimine güzel kimine kötü

unmedico

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ne olursan Ol Yine Gel..(Vodafone) Selim abiii Arkadaşa Yardımcı olalım :D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
turkcell varken gerisi zaman kaybı bence. tamam pahalı olabilir ama süprizler yok. aynı parayla az konuşmak belki kötü olabilir ama istediğim zaman erişebilmek ve süpriz yaşamamak daha önemli bence

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ben aveadan memnunum. Diğer operatörler Ankaranın göbeğinde çekemeyebiliyor. Göbişş :D

melihcerit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya ya kötünün iyisi . faturamda 20 tl fazladan var bu ay açıklamada yurtdışını aramışsınız . ben kim yurt dışı aramak kim 20 tl lik ne konulşacaksam . Aradığım numarayı söyleyin diyom onada razı değiller .

Vodafone resmi internet sitesinde geriye dönük yaptığınız son 6 aylık işlemleri görebilirsiniz. Eğer bir fark yapacaksa orayı kontrol edin derim "Online Self Servis" başlığı altında.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Amin... Şu anda Avea kullanıyorum devamlı hat geçişi yapıyorum ve bu aralar çekim kalitesinden dolayı tekrar Vodafone ardından Türkcell yapacağım ama hep birisinde kalamıyor ki insan ben hem her yöne ararım hem her yöne mesajlaşırım hem de interneti kullanırım, bu nedenle sadece ancak geçiş yaparken bu üçünü az masrafla karşılayabiliyorum.Türkcell'de her yöne Aylık olarak=konuşma(100-250Dk arası(aramalarda saniye kat sayısı en fazla 10 saniye olabilir :)))+mesaj(50-150 her yöne olunca yeter)+internet(100-500mb) olsa aylık 20 Tl gibi bir ücret karşılığında olsa Türkcell'in kalitesinden vaz geçmem.
Var mı böyle bir tarife
çok şey istedim galiba ama sen bilirsin Türkcell ne kadar kaliteni bilsem de çıkarlar söz konusu olunca seni terk ederim

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Avea dan yarın tamamen kurtuLuyorum,Bu ay geLen faturam 222 TL :S
Baba tarife kuLLanıyordum ayLık 35 TL,Lakin bir kere biLe 35 geLmedi :D

En son geLen faturamı ödedim,Vodafone taşıttım genç avantaj tarifesine..BakaLım yarın geçiş işLemi tamamLanacakmış mesaj geLdi..Bugün avea iLe son günüm :D

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Allah hepimizi evlerimizin 10 metre yakınına yerleştirilmiş baz istasyonlarından korusun. Operatörlerin sömürmesi şerrinden de elbette...

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
her ne kadar sevmesekte her ne kadar pahalı desekte turkcell :P

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Geçen hafta arkadaşıma İnternetten doLayı tam 264 TL fatura geLdi :D 0.facebooka takılıyor paso.ücretsiz demişler..aradı sordu...giriş bedava...yorum falan yaparsan ücret alınıyormuş :D saçmalığa bak.

Bu olayın birebir aynısı arkadaşımın başına da geldi... Tutar da aynı işin ilginç tarafı.

Cep telefonu ile hiç internete girmeyen, telefonu internet bağlantısına olanak sağlasa da, kullanışsız olduğu için ( K750İ ) kullanmayan arkadaşımı aramışlar Avea dan. Bu ay fatura tutarınız 264 TL diye... Nasıl olur neden bu kadar çok geldi diye sormuş arkadaşımda. Bilmem ne kadarı paket ücreti, geri kalan kısmı ise İnternet kullanımı ile ilgili filan demişler. Her ne kadar ben internete girmiyorum cep telefonumdan dese de sonuç alamamış. Sistemde böyle gözüküyor demişler.

Sonrasında da bir teklif gelmiş, ''Eğer 1 GB internet paketine abone olursanız, bu ay kullanmış olduğunuz internet kullanımınıza ait tutar faturanıza yansıtılmayacak, 1 GB internet paketi 29TL, dilerseniz hemen yarın aboneliği iptal de edeblirsiniz, belli bir süre taahhüdü vermenize gerek yok''

Bir yanda, 200 küsür TL boşu boşuna ödeyerek ve sonucunu bilmediğin bir sürü uğraş, diğer yanda 29 TL yine boşu boşuna ödeyerek uğraşmadan kurtulmak.

Arkadaşım 1 GB internet paketi abonelği için onay vermiş telefonda, daha telefonu kapatmadan mesajı bile gelmiş...

Hemen ertesi gün aboneliği iptal etmiş, ama bir sonraki faturası da konuşma paketi + 1 GB internet paketi şeklinde gelmiş.

Kısa bir araştırma yaptık beraber, Müşteri temsilcisi arkadaşımı aradığı gün, abonelik için onay alır almaz aboneliği başlatmış ve faturayı kesmişler, Abonelik iptali yapılmadığı için ( ertesi gün yapıldığından ) ise paket otomatik olarak yenilenmiş ve 1 ay daha uzamış :D Ertesi gün aboneliği iptal etmesi, bir sonraki fatura dönemini kapsıyor yani...

Çok ısrar etmeme rağmen, bu işin üstüne gitmedi, bir kaç beddua, küfür eşliğinde hattını başka bir operatöre taşıdı. :D

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşım Türkçe'nin dibine vurmuşsun.Eğer sen Avea müşteri hizmetlerini arayıp yine bu şekilde derdini anlatmaya çalıştıysan sana yardımcı olamamaları gayet normal bence.İşin şakası bi yana geçmiş olsun.

Bende 4 GB kotalı Avea jet modem kullanıyorum.Çok şükür hızı gayet iyi heryerden bağlanabiliyorum.Çok nadir kopmalar yapıyor ama yarı yolda bırakmadı.Ama bu ay yeni fatura kesildikten 5 gün sonra mesaj geldi.Ne göreyim?

"4 GB kotanız dolmuştur.Bundan sonraki kullanımınız mevcut tarifeniz üzerinden değerlendirelecektir."

Yav daha 5 gün olmuş ne kotası ne dolması çok şaşırdım o an.Kendi ne yaptığımıda bildiğim için 5 günde kotayı doldurmam imkansız.Hemen Müşteri Hizmetlerini aradım.Dedim böyle böyle.Ne iş? Ben kesinlikle kabul etmiyorum dedim.Ne yaptığımı biliyorum, 4 gb lık bir etkinlikte bulunmadım dedim.Tabiki yapacak birşey yok.Zaten ilk mesajı okudugumda kurtuluşumun olmadığını bile bile aradım müşteri hizmetlerini sadece sinirimi çıkarmak için.Müşteri temsilcisi bayan "kullanmışsınız yapabileceğim bir şey yok" dedi.Bende "tabiki yapabileceğin birşey yok ne yapabilirsinki" dedim kapattım.Şimdi 100 kagıtlık Avea Jet faturam benı beklıyor bu ay :)

Şimdi diğer arkadaşların yorumlarını okudumda.Bu AVEA harbiden mafya olmuş arkadaş.Paraya sıkıştıkları zaman tehdit, şantaj ve psikolojik baskıyla her istediğini yaptırıyorlar müşterilerine.İnanılmaz bir şirketmiş bu AVEA.Birde hattımı Avea'ya taşımıştım.Ne yapcağımı şaşırdım şimdi.Ama mevcut tarifemde çok iyi.19 liraya her yöne 500 dakika, her yöne 1000 sms, 1GB internet.Çokta güzel bir tarifem var açıkçası.Bozmakta istemiyorum.Zamana bırakalım en iyisi.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşım Türkçe'nin dibine vurmuşsun.Eğer sen Avea müşteri hizmetlerini arayıp yine bu şekilde derdini anlatmaya çalıştıysan sana yardımcı olamamaları gayet normal bence.İşin şakası bi yana geçmiş olsun.

Bende 4 GB kotalı Avea jet modem kullanıyorum.Çok şükür hızı gayet iyi heryerden bağlanabiliyorum.Çok nadir kopmalar yapıyor ama yarı yolda bırakmadı.Ama bu ay yeni fatura kesildikten 5 gün sonra mesaj geldi.Ne göreyim?

"4 GB kotanız dolmuştur.Bundan sonraki kullanımınız mevcut tarifeniz üzerinden değerlendirelecektir."

Yav daha 5 gün olmuş ne kotası ne dolması çok şaşırdım o an.Kendi ne yaptığımıda bildiğim için 5 günde kotayı doldurmam imkansız.Hemen Müşteri Hizmetlerini aradım.Dedim böyle böyle.Ne iş? Ben kesinlikle kabul etmiyorum dedim.Ne yaptığımı biliyorum, 4 gb lık bir etkinlikte bulunmadım dedim.Tabiki yapacak birşey yok.Zaten ilk mesajı okudugumda kurtuluşumun olmadığını bile bile aradım müşteri hizmetlerini sadece sinirimi çıkarmak için.Müşteri temsilcisi bayan "kullanmışsınız yapabileceğim bir şey yok" dedi.Bende "tabiki yapabileceğin birşey yok ne yapabilirsinki" dedim kapattım.Şimdi 100 kagıtlık Avea Jet faturam benı beklıyor bu ay :)

Şimdi diğer arkadaşların yorumlarını okudumda.Bu AVEA harbiden mafya olmuş arkadaş.Paraya sıkıştıkları zaman tehdit, şantaj ve psikolojik baskıyla her istediğini yaptırıyorlar müşterilerine.İnanılmaz bir şirketmiş bu AVEA.Birde hattımı Avea'ya taşımıştım.Ne yapcağımı şaşırdım şimdi.Ama mevcut tarifemde çok iyi.19 liraya her yöne 500 dakika, her yöne 1000 sms, 1GB internet.Çokta güzel bir tarifem var açıkçası.Bozmakta istemiyorum.Zamana bırakalım en iyisi.

arkadaşım 21. yüzyıldayız detaylı fatura diye birşey var , istet Bak bi kontrol et yanlşlık varsa istersen mahkemeye kdar götür

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Avealıyım Hiçbir tatifesini kullanmıyorum :D Mümkün oldugu kadarda kullanmamaya calsınız benim ceverem avea kulandıgı icin kulanıyorum yoksa terk edecegim :S birde bu arayanı bil diye uygulaması ben kapatıtgım halde geri açmışlar ayda 0,79 kuruşa bende geri kapattım bende öncedne anlamazdım her ay beli günlerde para eksiliyordiye merger bu tarifelerden alıyorlarmış..

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
şebeke içi konusma konusunda avantajlı olsada hala eksiği çok fazla aveanın..

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29

Banada 262 TL Fatura Yolladılar. Mahkemeye vermek için Detaylı Fatura istiyorum dedim. biz size döneceğiz dediler ve kapandı telefon.
2 hafta bekledim. Aradım müşteri temsilcisini 15 dk sonra biri çıktı karşıma ne oldu benım detaylı faturam gelmedi , savcıya dava acarken vereceğim dosyaya konulması için dedim. İnceleme yapıp haber vereceğiz dediler. 1 kaç saat sonra aradılar faturanız 1,19 TL ye düşürüldü dediler, gittim bankamatiğie harbiden 1,19 TL olmuş.Ödedim, ve kapattırdım hattı. Artık Turkcell deyim kafam rahat :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Avea'ya amma aç gözlüymüş :)

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
enn iyisi kontör vodafone cep özgür her yönde 10 dk sı 50 kuruş

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
vodafon dan sinyal bekleriz:cursing:

biz vodafona geçtikte,sinyalleri olduğumuz bölgeye gelmekte nazlanıyor:crying::crying:
Vodafone bu konuda kendini baya geliştirdi... Artık çekememe gibi bi sorunu yok diye biliyorum... Siz neredesiniz??..