Teknoartistik
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
Neden enterasan geldiGerçekten enteresan bir durum.
Neden enterasan geldiGerçekten enteresan bir durum.
Söylediğiniz kargo firmaların bedava oluşu, daha önce hiç rastlamadım.Neden enterasan geldi
Wooden alarm clock yazın arama butonuna ilk veya ikinci çıkan urunde bu seçenek mevcutSöylediğiniz kargo firmaların bedava oluşu, daha önce hiç rastlamadım.
Denemek lazım aslında, kaç günde geleceğini merak ettim.Wooden alarm clock yazın arama butonuna ilk veya ikinci çıkan urunde bu seçenek mevcut
Işte ilk defa görünce size yazdım sizde şaşırdınız ne dersiniz satici güvenli mi mobil uygulamadan görünmüyorDenemek lazım aslında, kaç günde geleceğini merak ettim.
Satıcı güvenli gibi duruyor ancak seçtiğimizden farklı kargo firması ile de göndermesi muhtemel diye düşünüyorum.Işte ilk defa görünce size yazdım sizde şaşırdınız ne dersiniz satici güvenli mi mobil uygulamadan görünmüyor
Baska firma gönderip göndermedigini satın alanların yorum bakmak gerek değil mi ? Birde bazı ürünlerde bu ürünü alamazsınız diyor satın al secenegi aktif değil neden öyle bir durum var acaba anlamadım.Satıcı güvenli gibi duruyor ancak seçtiğimizden farklı kargo firması ile de göndermesi muhtemel diye düşünüyorum.
Stok bittiğinden dolayı satın alma seçeneği yoktur. Alıcıların yorumların geneli olumlu, büyük ihtimal istenilen kargo ile gelir.Baska firma gönderip göndermedigini satın alanların yorum bakmak gerek değil mi ? Birde bazı ürünlerde bu ürünü alamazsınız diyor satın al secenegi aktif değil neden öyle bir durum var acaba anlamadım.
Yakın bir zamanda bir deneyeyim bakalım ilk defa aliexpressden alışveriş yapicam bakalım neler olacak yardımlarınız icin teşekkür ederim [MENTION=94965]SmH51[/MENTION] yine takıldığım birşeyler olursa buraya yazarım.Stok bittiğinden dolayı satın alma seçeneği yoktur. Alıcıların yorumların geneli olumlu, büyük ihtimal istenilen kargo ile gelir.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Aklınıza ne kadar takılan soru varsa sorabilirsiniz.Yakın bir zamanda bir deneyeyim bakalım ilk defa aliexpressden alışveriş yapicam bakalım neler olacak yardımlarınız icin teşekkür ederim @SmH51 yine takıldığım birşeyler olursa buraya yazarım.
Bende siparis verdim ama kargo takipler cok sacma geldj bana acaba kandirildim mi oyleyse dispute acaym hemen mesela takip numaram 02498730299 bu cok sacma degil mi bu tarz takip no olan ve urunu gelen varmi?
Benim şuan 2 ürünümde hala takip numarası yok adam 1 hafta geçsin hallolur dedi hala olmadı mesaj attım geri dönüş yapmış ordaki 02 ile başlayan takip numarası ile alttada açıklamasını yapmış şu saatte bana geldi şu saatte kargoya veridm vs. ama 17track sitesinde takip edilemiyor
Takip numarası sisteme girilmek üzeredir bence@Kenpachi Hocam şuan 9 gün oldu diyebilirim normalde direk sayı ile başlamıyordu takip kod bu direk 2 diye başlıyor ve zaten çıkmıyor bile satıcı zaten sağlam satıcı 22 bin puanı var ve oranları yüksek bekleyelim o zaman.
Genellikle kodu aldıktan sonra 1 hafta içerisinde takip edebiliyorsun. Ama satıcı güvenliyse problem olacağını zannetmiyorum. Eğer illaki ne oldu dersen satıcıya bir mesaj gönder bi sor bakalım ne diyecek.@Kenpachi Hocam şuan 9 gün oldu diyebilirim normalde direk sayı ile başlamıyordu takip kod bu direk 2 diye başlıyor ve zaten çıkmıyor bile satıcı zaten sağlam satıcı 22 bin puanı var ve oranları yüksek bekleyelim o zaman.
Genellikle kodu aldıktan sonra 1 hafta içerisinde takip edebiliyorsun. Ama satıcı güvenliyse problem olacağını zannetmiyorum. Eğer illaki ne oldu dersen satıcıya bir mesaj gönder bi sor bakalım ne diyecek.
Sorun yok o zaman :thumbup:Hocam zaten ne zaman ne olmuş saat kaçta kargoya vermiş yolladı yazıyı ama puanı yüksek zaten hemen geri dönüş yapıyor.Neyse bir sıkıntı çıkmaz heralde.
Satıcıdan herhangi bir cevap geldimi? Disputenize karşılık.12 gün önce bir ürün satın aldım bir hafta geçti kargoya verilmeyince dispute açtım şimdi geri bildirim bekleyen ürünler kategorisine geçmiş ben ürünü onaylamadım ki niye böyle oldu?
Hayır, belki de ben yapmadım bilmiyorum ama eminim ürün ihtilaflı ürünler kategorisine deydi daha düne kadar.Satıcıdan herhangi bir cevap geldimi? Disputenize karşılık.
Satıcı refund yani geri ödemeyi kabul etmiş. Paranın aktarılması 3 4 gün sürer. Refund olursa bile feedback bırakabilirsin.Hayır, belki de ben yapmadım bilmiyorum ama eminim ürün ihtilaflı ürünler kategorisine deydi daha düne kadar.
Güle güle kullan. Yanlış adres verdiğin takipsizmiydi?Bandana geldi yanlış adres verdiğim telefon kılıfı hâlâ gelmedi ptt'yi arayıp sorabilir miyim?
Kısmen takipliydi hani bu sadece rakamlardan oluşan ve çin den çıkana kadar takip edilen numaralar varya onlardan, bundan 1gun önce falan sipariş etmiştimGüle güle kullan. Yanlış adres verdiğin takipsizmiydi?
Anladım. Telefon ile ararsan fazla ilgileneceklerine pek zannetmiyorum. Ancak http://pttws.ptt.gov.tr/info_web/info_kayit.jsp buradan ulaşırsan bir ihtimal size dönerler.Kısmen takipliydi hani bu sadece rakamlardan oluşan ve çin den çıkana kadar takip edilen numaralar varya onlardan, bundan 1gun önce falan sipariş etmiştim
@Kenpachi Hocam şuan 9 gün oldu diyebilirim normalde direk sayı ile başlamıyordu takip kod bu direk 2 diye başlıyor ve zaten çıkmıyor bile satıcı zaten sağlam satıcı 22 bin puanı var ve oranları yüksek bekleyelim o zaman.
Bi kaç güne gözükür hocam o zaman -ki belkide gözükmüştür. İnşallah sağlam bir şekilde elinize geçer ürün.
Bi kaç güne gözükür hocam o zaman -ki belkide gözükmüştür. İnşallah sağlam bir şekilde elinize geçer ürün.
Hocam 1 tanesinde zaten var parası düşük olmasına rağmen ama 2 sinde hala yok ama mesaj atınca direk cevap veriyor sabırla bekleyin diyor bende daha üstüne gitmedim.Ayrıca aylık sınırımız 75 dolar yani 200 tl değilmi ben tl olarak bakıyorum fiyatlara çünkü
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hocam 1 tanesinde zaten var parası düşük olmasına rağmen ama 2 sinde hala yok ama mesaj atınca direk cevap veriyor sabırla bekleyin diyor bende daha üstüne gitmedim.Ayrıca aylık sınırımız 75 dolar yani 200 tl değilmi ben tl olarak bakıyorum fiyatlara çünkü
Aylık sınır yoktur. Yani istediğiniz miktarda alabilirsin. Ancak yılda 5 tane ürün sınırı var. Yani 5 tane ürün alabilirsin yılda (Şunu belirteyim hiç bir zaman bu sınır 5 tane ile kalmıyor. Yılda 50 tane ürün alışverişim oldu ancak herhangi bir sınıra takılmadım.)