Aliexpress'ten nasıl alışveriş yapılır?

crayzdentist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Küçük şeylerde 2 ürün 40 lira civarı tutuyor şimdi bunun güvenirliliği yok mu 2 ay içnde gelemzse paramı ne zaman alıcam geri zaten 25 gün sonra otomatik onaylanıyor diyorlar? Ayrıca bu sipariş kısmında çeviri olarak onayla eşya alınan ve parça siparişi yazıyor ve açık anlaşmazlık bunlar nedir tam olarak
Otomatik onay süresini uzatması için satıcıya mesaj atarsanız satıcı süreyi uzatır. Sıkıntı olmaz o konuda. Dispute son çare olarak yapmanız gereken birşey bence. Satışıyla daha sonra iş yapacaksanız muhabbetinizin iyi olması + indirimler kazandırabilir. Benim sürekli olarak alışveriş yaptığım satıcı son aldığım malzeme için 45 dolar indirim yapmıştı mesela

MertK4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 ay içinde geliyor. PTT ye geldi benimki eğer gidip ptt den alırsan 15 gün kazanırsın malüm ptt çok ağır işliyor

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende bir çok ufak tefek ürünler aldım da cep telefonu almak istiyorum bir çok mağaza gönderdiklerini söylüyorlar teredütllerim var gelmiş olsa nasıl kayıt yaptırabilirmiyim pasaportum da yok

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Bunu satın alsam gümrükten geçer mi?
a5c479315e39aa219c5d8bea2ababf55.jpg

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler 2 ürün siparişim olmuştu 26 gün geçti 17track sitesinden takip ettim bir tanesi taşımada diyor ama sağ tarafta bulunan küçük işarette birinde takip numarası mevcut diyor diğerinde ise takip numaranız bulunamadı diyor bu bir sorun teşkil eder mi ayrıca. dağıtımda olan ürün kaç gün içinde elime geçer

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Beyler 2 ürün siparişim olmuştu 26 gün geçti 17track sitesinden takip ettim bir tanesi taşımada diyor ama sağ tarafta bulunan küçük işarette birinde takip numarası mevcut diyor diğerinde ise takip numaranız bulunamadı diyor bu bir sorun teşkil eder mi ayrıca. dağıtımda olan ürün kaç gün içinde elime geçer

Ürünün eline geçme süresi kargodan kargoya değişiyor. 15 günde gelen bir kargoda var 45 günde gelen bir kargoda. Ürünlerinizin biri takipli biri takipsiz göndermiş olabilir. Takip numaranızı yazarsanız ürün hakkında daha iyi yorum yapabilirim.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ürünün eline geçme süresi kargodan kargoya değişiyor. 15 günde gelen bir kargoda var 45 günde gelen bir kargoda. Ürünlerinizin biri takipli biri takipsiz göndermiş olabilir. Takip numaranızı yazarsanız ürün hakkında daha iyi yorum yapabilirim.

Hocam ptt kargo yazıyor ikisinde de bi tanesi taşıma halinde bir tanesinde dağıtım halinde

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Hocam ptt kargo yazıyor ikisinde de bi tanesi taşıma halinde bir tanesinde dağıtım halinde

O zaman postacının insiyatifine kalmış bir durum. Büyük ihtimal dağıtım halinde bulunan kargon pazartesi teslim edebilir. Diğer kargon ise merkez ptt den adresinin bulunduğu ptt'ye taşıma halindedir. En kesin bilgiyi ptt şubesinden öğrenebilirsin.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
O zaman postacının insiyatifine kalmış bir durum. Büyük ihtimal dağıtım halinde bulunan kargon pazartesi teslim edebilir. Diğer kargon ise merkez ptt den adresinin bulunduğu ptt'ye taşıma halindedir. En kesin bilgiyi ptt şubesinden öğrenebilirsin.

Anladım hocam 2 hafta içinde sağ salim güvenli bir biçimde olduğu gibi gelsinde yeter :) sağ olun

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Güle güle kullanın. :D

Valla ilk kez beğenerek aldım ilk siparişim çok beğenmiştim umarım umduğum gibi çıkar.Bir de normalde 90 100 tl yazıyordu offer olarak 20 tl ye aldım ne kadar doğru bilmiyorum.

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Valla ilk kez beğenerek aldım ilk siparişim çok beğenmiştim umarım umduğum gibi çıkar.Bir de normalde 90 100 tl yazıyordu offer olarak 20 tl ye aldım ne kadar doğru bilmiyorum.
Şimdi merak ettim nasıl ürün olduğunu, ürünün linkini gönderirmisiniz?

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
hocam cüzdan bu .. Ben laciver olanı aldım gayet güzel görünüyordu beğendim

Tahmini Teslimat Zamanı

Bu da aldığım saat koyu ahşap renkli olanı aldım

Tahmini Teslimat Zamanı

Sizinde gerçek yorumlarınızı merak ediyorum nasıl sizce ?

Cüzdan benimde hoşuma gitti. Görüntüsü çok güzel duruyor. Ayrıca kartlıkların dikişli olması ayriyeten güzel. (Çünkü bir süre sonra yapıştırma olanlar yapışkanlığını kaybediyor.)

Değişik bir saatmiş, alternatif olarak kullanılabilinir. Fiyat olarak gayet iyi.

Birşey soracağım ayrıca ürün alınca takip numarası verdimi satıcı. Genelde satıcılar 20 dolar altına takip numarası vermiyorlarda.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Ben de bir tane silikon kılıf birde bandana aldım kılıf yola çıkmış bandana da yarın çıkacakmış bknz: bandana.
06740d2741c124038ef19cbdb70777b6.jpg

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ben de bir tane silikon kılıf birde bandana aldım kılıf yola çıkmış bandana da yarın çıkacakmış bknz: bandana.
06740d2741c124038ef19cbdb70777b6.jpg

Bandana'yı ne kadar aldınız? Bi ara banggood un mobil uygulamasında 0,01 dolara satılıyordu.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Cüzdan benimde hoşuma gitti. Görüntüsü çok güzel duruyor. Ayrıca kartlıkların dikişli olması ayriyeten güzel. (Çünkü bir süre sonra yapıştırma olanlar yapışkanlığını kaybediyor.)

Değişik bir saatmiş, alternatif olarak kullanılabilinir. Fiyat olarak gayet iyi.

Birşey soracağım ayrıca ürün alınca takip numarası verdimi satıcı. Genelde satıcılar 20 dolar altına takip numarası vermiyorlarda.

Bir tracking kodu vardı diğer üründe yoktu mesaj attım istedim verdi oda

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Bandana da yola çıkmış😊😊 takip numarası da vermişler.