Lewaaa
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ama fiyatlar pahalı 200$ diyor
Ne almayi planliyorsunuzAma fiyatlar pahalı 200$ diyor
Ayakkabı gelmiyor Nadiren geliyor.Nike mercurial süperfly krampon
Satıcı ile konuş. Hediye olarak göndersin.Nasıl ya ama benim almam lazım bu makinayı
Evet. Hediye olarak paketi yollarsa sorun çıkmayabilir ancak garantisi yok.Öyle oluyor mu ?
350-500 lira arası bir fiyatı var. Ancak yurtdışından fazla fark yok. Bende magista çoraplı vardı rahat ancak hissiyat iyi değil. Adidas veya Lescon'a bakın.Hıı sıkıntı o zaman neyse teşekkür ederim olmadı mecbur kendi ülkemizden alacagım
Boğazlılar güzel gözüküyor ve rahatlar ancak hissiyat garip. Ben kaleciyim hypervenom mercurial victory ve lescon momentum special'lara bakmanı önerirm ucuz dayanıklılılar rahatlık konusunda bişey diyemem ama hissiyat güzel.Adidas'ın yeşil bi kramponu var oda bogazlı Mesut özil giyiyordu o olabilir bakıyım
Güvenirlik konusunu araştırmam lazım forvet icin hypervenom giderBarcin.com güvenilir mi 300 liraya boğazlı mercurial var ve kramponu beğendim güvenilir mi yani alışveriş yaptınız mı ben forvetim bu arada mercurial veya hyper almam lazım
Siz bilirsiniz. Magistalarada bakabilirsin. Detaylı bilgi için konu açabilirsiniz.Hyper da sevmiyorum ya mercurial bana çok hoş geliyor
33 günde geldi buna benzer ürünilk kez bu siteden sipariş verdim. kazasız belasız gelir inşallah. şunu aldım
Car Armrest Case For Honda City 2013 2015 Armrest Central Store Content Storage Box With Cup Holder Ashtray-in Armrests from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
33 günde geldi buna benzer ürün
Türk online alışveriş sitelerinden daha güvenli bir yurtdışı alışveriş yeridir.
düşük ücretli kargoların Türkiye takip numarası olmaması çok kötü. 55 gün önce sipariş verdiğim 5 doalrlık telefon kılıfı hala gelmedi. para iadesi talebi açtım ama satıcı eleman 2 hafta daha beklememi rica etti. tamam dedim ama gelecek gibi değil, paramı geri isteyeceğim.
takip numarası olmaması çok kötü. kılıfı ptt personeli mi yoksa gümrüktekiler mi hiç etti belli değil. chine posta şirketinden türkiye uçağına bindi görünüyor. adamlar takibi olmayan ürünü tabi atar cebe, soran eden yokki
Almış olduğunuz ürün 30/10/2016 tarihinde kargoya verilmiş. Bu belirtilen şeyler çinde postaya verilme süreçlerini anlatıyor.Arkadaslar rica ediyorum amlayan biri yardimci olsun.
RK534212039CN
Taşıma Halinde
Çin(China Post)
Türkiye(PTT)
Son Olay -- 2016-10-31 09:33 南京互换局, 已出口开拆
Hedef Ülke - Önbellek Zamanı: 2016-10-31 11:14
2016-10-30 16:20 China (Yurt Disi), Gonderi musteriden alinmistir, Receive item from customer (Otb)
Menşei Ülke - Önbellek Zamanı: 2016-10-31 11:14
2016-10-31 09:33 Nanjing, döviz bürosu açmak için dışa
2016-10-30 16:59 Nanjing postane posta reklam Bürosu, yaptı, "Orta" son durak
2016-10-30 16:42 Nanjing postane posta reklam Bürosu,
2016-10-30 16:20 Nanjing Bürosu postane posta reklam kabul ett
Ayin 28.nde aliexpresde urununuz kagolanmistir yazisi geldi. Yani suan ucagami verilmis yola cikmak uzere yoksa hala cin icerisinde miAlmış olduğunuz ürün 30/10/2016 tarihinde kargoya verilmiş. Bu belirtilen şeyler çinde postaya verilme süreçlerini anlatıyor.
Halen çinde üstad. ortalama en erken 15 gün en geç 45 gün içerisinde elinde olur ürün.Ayin 28.nde aliexpresde urununuz kagolanmistir yazisi geldi. Yani suan ucagami verilmis yola cikmak uzere yoksa hala cin icerisinde mi
PTT A.Ş. Gönderi TakipAyin 28.nde aliexpresde urununuz kagolanmistir yazisi geldi. Yani suan ucagami verilmis yola cikmak uzere yoksa hala cin icerisinde mi