Be5tE
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5
Normal bir kadın günde 7 bin, normal bir erkek ise 2 bin kelimeyle konuşuyor.
Might Busters / Discovery Channel'da denendi bu olay evet 12 kere katladılar![]()
Normal bir kadın günde 7 bin, normal bir erkek ise 2 bin kelimeyle konuşuyor.
Bir insan nefesini tutarak intihar edemez. En kötü ihtimalle bilincini yitirir ve ciğerleri otomatik olarak nefes almaya başlar…
ahahah bu bilgi çok gerekli değildi be5te![]()
Bir insan nefesini tutarak intihar edemez. En kötü ihtimalle bilincini yitirir ve ciğerleri otomatik olarak nefes almaya başlar…
--------------------------------------------------------------------------------
İnsan beyninin kapasitesi 110-120 gigabyte arasındaymış.
--------------------------------------------------------------------------------
Güneş, Güneş Sistemi'ndeki en büyük gök cismidir. Çok sıcak ve yanmakta olan bazı gazlardan oluşur. Bu nedenle, yüzeyinde her saniyede milyonlarca atom bombası patlamasına eşit güçte patlamalar olur. Bu patlamalarda boyu Dünyamızın büyüklüğünün 40-50 katı olan alevler fışkırır.
Güneş'in dış yüzeyindeki sıcaklık 6000 derece, içindeki sıcaklık ise 12 Milyon derecedir.
İnsan beyninin kapasitesi 110-120 gigabyte arasındaymış.
bu hiçde hiç inandırıcı bir bilgi değil. düşünsene hayatın boyunca yaşadığın herşeyi bir videoya kaydetmeyi başarabilsen bu anılar kaç trilyon tb tutar. üstelik çözünürlülük süper ötesi hd filan haltetmiş yanında.
yanlış anlama ben sana inandırıcı bilgiler koymalısın demiyorum.
94 Kemik demek istedin galibaBüyüdükçe kemikler birbirine kaynayıp birleşiyor diye biliyorum.
![]()
Damar.damarmı, yoksa sinir sistemi mi?
demek ki sen tam konsatre olamamışsın bi daha dene![]()