AKK sonrası hız için destek!

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
10 Gündür bu akk yüzünden acayip sövüyorum bu ttnete.
Keşke herkes sövdükten sonra TTNET aboneliklerini başka bir firmaya taşısa. TTNET'de kaldığımız sürece sövsek de, oraya buraya yazsak da değişen birşey olmayacak TTNET bizleri dikkate almayacak. Sadece bu sitenin ziyaretçileri bile bunu yapsa TTNET çark etmek zorunda kalacak ama nedeeee...

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Keşke herkes sövdükten sonra TTNET aboneliklerini başka bir firmaya taşısa. TTNET'de kaldığımız sürece sövsek de, oraya buraya yazsak da değişen birşey olmayacak TTNET bizleri dikkate almayacak. Sadece bu sitenin ziyaretçileri bile bunu yapsa TTNET çark etmek zorunda kalacak ama nedeeee...

AKK uygulaması olmayan bulsam geçicem zaten. Ama birçoğu bazı firmalarda eski abonelere yapmıyorlar falan diyor ama kesin bişey olmadan 12-24 ay taahhüt imzalamakta istemiyorum.

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
AKK uygulaması olmayan bulsam geçicem zaten. Ama birçoğu bazı firmalarda eski abonelere yapmıyorlar falan diyor ama kesin bişey olmadan 12-24 ay taahhüt imzalamakta istemiyorum.
Aslında tek sorun AKK değil. TTNET her zaman müşteriyi kazıklayacak bir yöntem buluyordu zaten. AKK olduğunu bile bile Dsmart Net'e geçtim sırf TTNET abonesi olmamak ve kendimi onlara kazıklatmamak için.

Hele de bir de dalga geçer gibi arayıp 30 TL fazladan öderseniz kotanız 100 GB olacak deyince cinlerim tepeme çıktı. 30 TL farkla gerçek anlamda sınırsız olacak derse hadi neyse diyecem ama sadece fazladan 50 GB kotayı 30 TL'ye satmaya çalışıyor bu geri zekalı aptal TTNET denen şirket.

Bu yüzden benim tavsiyem AKK olsa da Superonline, Dsmart Net, veya herhangibir servis sağlayıcısına geçmeniz. TTNET'in o zaman belki olmayan aklı başına gelir...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Kota adil falan olayını geçtim normalde bu kadar indirme yapmam sırf hızımı kesiyorlar diye her an indirmem açık.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Superonline fibere geçmeye çalışıyorum ancak bulunduğum yerde fiber altyapısı yok. Ne yazıkki mahallede bu tarz bir fiber sistemi isteyecek kişilerde yok. Bu yüzden olurda getiririrlerse geçicem.

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Superonline fibere geçmeye çalışıyorum ancak bulunduğum yerde fiber altyapısı yok. Ne yazıkki mahallede bu tarz bir fiber sistemi isteyecek kişilerde yok. Bu yüzden olurda getiririrlerse geçicem.
Sonuçta TTNET'de de, Dsmart Net'de de, Superonline'da da kota varsa, Dsmart Net'e veya Superonline'a geçince birşey kaybetmeyeceksin. Hatta Dsmart Net Maxi Paket üyeliği veriyor internet fiyatına:

http://www.dsmartnet.com.tr/Campaigns_internet-fiyatina-d-smart-limitsiz-internet_.aspx

defectboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
düşünceye bak. sana kalsa karneyle versinler interneti. ne kadar geri kafalı insanlar var yahu. hiç download yapmadığını ama görüntülü eğitim alan birini düşün her dersini izlediği canlı yayınlar yada kayıtlardan takip eden. sadece bu kadarla bile 1 ayda 250-300gb kota doldurulabilir rahatlıkla günümüzde 300-500 gb lık kullanım standarttır. bu yarın 1 tb olur öbür gün 5 tb olur. 1999 yılında 1 gb download yapmak yetiyordu belki ama zaman geçiyor şartlara ayak uydurmalı. ttnet in kısıtlama yapmak yerine aldığı o kdar paraya karşılık altyapısını geliştirmesi gerekir kalki zaten günümüzde intertin sıkışıklığı kısıtlanmasını gerektiren bir durumda yok. ttnetin iş güzarlığı ve açgözlülüğü sadece. o yüzden bilip bilmeden yorum yapmaktan kaçının lütfen.
not: isteyen b.kunuda çıkarır ölüsünü dirisinide kullanır kimse buna çıt diyemez özgür bir ülkedeyiz kuzey kore değil burası.

sanırım senin anlamadığın birşeyler var ya da bana öyle geliyo. Geri kafalılık yapan sensin çünkü interneti aldığında sözleşmende yazıyordu akk olayı ve bunu bile bile imzaladın fakat bugüne kadar uygulamıyorlardı. Ben de sınırdan yana değilim ben de sınırsız olsun isterim en yüksek hızları alayım isterim ki daha geçen aya kadar alıyordunuz. İşin bokunu çıkaranlar olmasaydı muhtemelen hala alıyor olacaktın. Senin dediğin gibi ders izleyen adam da 10 saat video izlese günde 1 saat video 500 mb olsa yine 150 gb yapar ki yok öyle birşey. Kaldı ki bu ttnet denen zavallı internet sağlayıcısı üyelerine sattığı tivibu aboneliklerini bile kotadan sayıp milleti zor durumda bırakıyor. Benim ttnet i falan savunduğum da yok sen anlamayı bilmiyorsun anlaşılan. Bi düşün ondan sonra yorum yap. Adamlar kaç sene öncesinden koymuşlardı 8limitsiz ve netlimitsiz paketlerini fakat akk uygulamıyorlardı senin savunduğun işin b.kunu çıkaranlar yüzünden uygulamaya koydular ve şimdi de yüzsüz yüzsüz 50 gb kotayı 30 tl ye satmaya da çalışıyorlar. Sen de işin b.kunu çıkaranlardansan 30 tl daha verip daha fazla çıkarabilirsin artık özgürsün

uydunet ve metronette akk yok. metronet heryerde yok fakat çok uygun. uydunet te 3mbit hız 50 tl bi de kablo tv 10 tl toplam 60 tl. 5 mbit de toplam 80 tl ye geliyo

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23

sinekvale

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Allah aşkına TTNET denen fırmayı savunmayın..AKK dıyorsun bakkal dıyorsun cıkolata dıyorsunda 115tl verınce cıkolata sorun olmuyor..Bunun adı dupeduz dolandırıcılıktır..

Turkcell'de boyle ıdı cok yakın zamana kadar..Ama hergun arıyorlar...Inşallah TTNET'te dizlerının uzerıne çökecek..

defectboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah aşkına TTNET denen fırmayı savunmayın..AKK dıyorsun bakkal dıyorsun cıkolata dıyorsunda 115tl verınce cıkolata sorun olmuyor..Bunun adı dupeduz dolandırıcılıktır..

Turkcell'de boyle ıdı cok yakın zamana kadar..Ama hergun arıyorlar...Inşallah TTNET'te dizlerının uzerıne çökecek..

aynen ttnet in sonu da turkcell gibi olacak o kesin ama karşısına diğer firmalardan sağlam bi rakip çıkmalı akk siz ve aynı fiyatta o da yakındır :D

MxL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNET ile yaptığımız görüşmelerde yine baştan savdular. Bunun üzerine 2007 yılından beri aldığım internet hizmetini ve sabit telefon hizmetini kapattım. Zaten sabit telefondan herhangi bir arama yapmasanız bile 20 TL'den aşağı fatura gelmiyor. 'A' vergisinden başlıyor 'Z' vergisine kadar.

İnternet deseniz 1 MBIT kullanıyoruz ama 29 TL yerine 61 TL ödüyoruz. O yüzden dün öğle vakitlerinde Vodafone'a detaylı öneride bulundum. Artık 3G modemler ile tarifelerin hatrı sayılır seviyelere ulaşması gerektiğini belirttim. Bence 3G internet uygun seviyelere getirilse daha mantıklı. Sinyal zayıflığı yok, taşınabilirlik sorunu yok, ağınıza kaçak giriş yok.

21.6 MBPS Turbo Modem ile beraber 3G paketlerinden almayı planlıyordum ancak maalesef sunulan en geniş kota 8 GB, eğer ilerleyen zamanda 'gerçekten sınırsız' bir paket çıkarsa geçmeyi düşünüyorum.

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Birde şu yönden düşünelim 2006'dan beri nerdeyse rakipsiz bir şekilde liderliğine devam ediyor. Rekabet daha yeni yeni ortaya çıktı. Bu hususa dayanarak büyük bir servete sahip olduğunu var sayabiliriz. Ama TTNet hala düzgün bir alt yapıya sahip değil ve hala kullanıcılarını rahatlatmak yerine üst üste saçma uygulamalar getirmekte. Anladığım kadarıyla TTNet politikasını küçük paket kullanıcılarına yönelik çevirmiş gibi, bizim gibi internet kullananları (çoğunluk olsak da) fazla kale almıyolar.

CEZALAND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bizim milletimiz TB'lar indirip indirip bunuda bir mârifetmiş gibi forumlarda gösteriyorken ttnet'i savunmamam için bir sebep yok, evet fiyatları uçuk, adam gibi tarifeleri yok, AKN'si gerçekten çok düşük ama sizinde bildiğiniz gibi bizim milletimizi gerçekten tehdit eden bir şey olmadıkça(savaş gibi) bizim milletimiz uyumaya devam eder ve bu gibi firmalarda aynı şekilde bizi sömürmeye...

AKN diyoruz çok düşük diyoruz iyi güzel doğru diyoruz da biz bunun için 100lerce konu açınca bir şey değişmiyor, sözleşmede açıkca yazıyordu bunların hepsi, hanginiz okudu bu sözleşmeyi? Neyse bir savaş çıkarda uyanırsınız ve ülkenizde sizi tehdit eden şeylerin farkına varırsınız...