Sonunda AKK sonrası hız değişti!

defectboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BTK nın aldığı son karara göre akk sonrası hız 3 mbit e çıkartıldı. 1 mbitten sonra çok iyi gelecek bu :) zaten 4 kullanıyordum şimdi 3 e düşecek benim için fark eden çok bişi olmayacak yani :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
BTK nın aldığı son karara göre akk sonrası hız 3 mbit e çıkartıldı. 1 mbitten sonra çok iyi gelecek bu :) zaten 4 kullanıyordum şimdi 3 e düşecek benim için fark eden çok bişi olmayacak yani :)

aynen bende sözde 8mbse kadar kullanıyodum 6mbs görüyodum 3e düşçek yarı yarıya bak şimdi adil oldu eferim xd

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Kaynak nerede?
Neyse baktım diğer yerlerden . Superonline ile ilgili bir şey göremedim benim için faydası yok ttnetin :P

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
güzel bak bu ıyı oldu ...btk birde şu devletin işçiden kestiği gelir vergisine el atsa ıyı olacak

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Valla doğruysa benim için süper haber zaten 3.5 mb veriyodu adiler değişen hiçbişey olmuyucak benim için :D

CEZALAND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu karar üzerine Adil Kullanım Limiti olmayan fiyatlarda bir ucuzlama olmalı !

specialedit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkes için standart bir oranda düşürülmedikçe adil olan bir tarafı yok bence. 16mb kullanan ve 8mb kullanan iki kullanıcının hızı 3mb olduğunda bu pek adil olmuyor bu durum.

Not: 8 ya da 16 kullanmıyorum 3G ile internete bağlanıyorum. Fakat bu AKK gerçekten sinir bozucu.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/20988428.asp

wody

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ve TEŞEKKÜRLER BTK.. şikayetlerden bıkmış olacaklar ki 3 e yükselttiler :)
bende diyorum hızım neden yavaşlamadı nasıl olurda 50 gb geçmemiş olurum diye kara kara düşünüyorum :D

RapLex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence yüzdesel bir düşme olmalıydı. hatta paket adında yazan miktarın %40-50si yeterli olabilirdi.

bu karar zaten 3-4mbit kullanan adsl'cilere yaradı ama 100mbit kullanan adama 3mbit nasıl bir zülum oluyor biliyormusunuz?

birinde akn sonrası hız kaybetmeyen "3mbit dolaylı limitsiz"kullanıcıları varken bir yerde %97 hız kaybeden kerizler(ben) var.

BTK'nın TTNet dolayısıyla Türk telekoma uyguladığı son yaptırım "En yüksek gerçek sınırsız bağlantınızın en az %25i hızında bağlantı bütün bölgelere verilmeli" yani neden bu biri ve dsmartnet aynı altyapı ve toptancıyla 16mbit limitsiz (120-130tl) satabiliyorken TTNet neden 8mbits'te ısrar ediyor diyordum cevabı buymuş.

yani BTK hala TTNet tekelini sona erdirmeye çalışıyor.

ayrıca bir KULANET internet cafe vardı zamanında 100mbit bağlantısıyla her foruma yazardı video paylaşırdı. youtubedan bulabilirsiniz. 3-4 aydır sesi çıkmıyor...