Lepidoptera
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Bu başlık halen nasıl burda duruyor aklım almıyor? Aşmayın kotayı siz de sorun olmaz!
Bu başlık halen nasıl burda duruyor aklım almıyor? Aşmayın kotayı siz de sorun olmaz!
indirme hızım aynı ama upload biraz düşmüş yazık bana C=
Huawei EchoLife HG521 için çözüm teorisi;
TEMEL ---> WAN --->
Servis Türü: "Gerçek zamanlı olmayan VBR"
En yüksek hız: 1879
Destek hızı: 1800
Maksimum artış değeri: 1000000
Sonuç:
Düşük ping, ortalama indirme hızı. Eğer sizdede çalışırsa bir teşekkür yeter, çalışmazsada küfür etmeyin ha !
o testten sonra bende yukarısını göremedim ama ping'de düşüş var ondan sonra yaptığım tüm testlerde, 18,17,16 diye aldım pingleriMaalesef dostum bende işe yaramadı. Zaten 11 mbit ama 20mbit'e kadar tarifedeyim. Acaba dedim ama olmadı işte. Neyse.
işe yarıyor işte sonuç yapmadan önce 0.81 diHuawei EchoLife HG521 için çözüm teorisi;
TEMEL ---> WAN --->
Servis Türü: "Gerçek zamanlı olmayan VBR"
En yüksek hız: 1879
Sonuç:
Düşük ping, ortalama indirme hızı. Eğer sizdede çalışırsa bir teşekkür yeter, çalışmazsada küfür etmeyin ha !
işe yarıyor işte sonuç yapmadan önce 0.81 di
TEMEL ---> WAN ---> Servis Türü: "Gerçek zamanlı olmayan VBR"En yüksek hız: 1879
bu değerleri nereye yazıcağım denedim ancak 1 sn lik ilk down ile olabildi bu...
İşe yaradıysa ne mutlu banaişe yarıyor işte sonuç yapmadan önce 0.81 di
392 yapınca pek sorun yok ama hız değişken ben en fazla 600 kb ye kadar üştüm onun dışında 1.3mb ile iniyor amaaaa sitelerin büyük bir kısmında sorun yaşıyorsunuz facebook youtube twitter gibi sitelere giriş yapamıyorsunuz malesef yani download yapacaksanız bu değeri kullanın günlük kullanımda sıkıntı olabiliyor
300 - 500 denedim yinede hız artmıyor yahu