AKK Çözümü İçeride, Buyrun!

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bende de tam işe yaramıyor. bazen hız normale dönüyor, bazen düşüyor.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Beyler siz olayı aşmışsınız haa.. Kota mota bize uymaz diyorsunuz..:D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Buna göz yumsunlar bari... Zaten her saniye indiremeyiz nete giremiyoruz.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Buna göz yumsunlar bari... Zaten her saniye indiremeyiz nete giremiyoruz.
Zaten akk kaldırsalar insanlar her saniye bir şey indirmez ki :) İndirseler bile bir yerden sonra harddiskleri dolar ve ya indirmekten bıkarlar. Geriye indirme yapan arşivciler kalır. Ama onlar akk olsada olmasada indirmeye devam eder zaten.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Zaten akk kaldırsalar insanlar her saniye bir şey indirmez ki :) İndirseler bile bir yerden sonra harddiskleri dolar ve ya indirmekten bıkarlar. Geriye indirme yapan arşivciler kalır. Ama onlar akk olsada olmasada indirmeye devam eder zaten.

Ben şu anda inadına indiriyorum diyebilirim. Gereksiz indirmiyorum ama çevremde kim hangi diziyi filmi istiyorsa ben indiriyorum. Garip bir his oluştu bende. Hız hiç düşmeseydi belki bu kadar yapmazdım.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Yasaklar çiğnenmek içindir diyenlere hak vermek lazım. Yasak sınır koydukça üstüne gidiyoruz millet olarak. :D

black-hawk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pikatel AIRMAX-101 mtu yok yada ben bulamdım.Bulan arkadaş yokmu ?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Ben şu anda inadına indiriyorum diyebilirim. Gereksiz indirmiyorum ama çevremde kim hangi diziyi filmi istiyorsa ben indiriyorum. Garip bir his oluştu bende. Hız hiç düşmeseydi belki bu kadar yapmazdım.
Belgesel manyağı oldum 2 gündür belgesel indiriyorum :D harddisk boş olsa bear grylls boxset çekeceğiz. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
İçimin yağları eriyor şu anda :D

20120522235533.png

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Benim modemde ayarlarını bulamadım hem bulsamda Superonline öyle açık vermez gibi :( Download yapamasam da en azından nette güzel gezebiliyorum 1mbitle .

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bu uygulama sayesinde hiç aklımda yokken Spartacus dizisine başladım. 7 saattir seyir artı download yapıyorum. ilk sezon bitti, (ikinci sezonu önceden izlemiştim) şimdi de son sezonun ikinci nölümünü izliyorum. saolasın ttnet :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
en ideal MTU değeriniz nedir? herkes yazabilirse iyi olur. :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Pikatel modemi olanlar modem arayüzünde bulamayacaklar ben modem ayarlarını kaydettim ve wordpad ile açtım ctrl f ile bul u açıyoruz daha sonra mtu yazıp arıyoruz 0 olan değeri istediğiniz bir sayıyla değiştirebilirsiniz :)

black-hawk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pikatel modemi olanlar modem arayüzünde bulamayacaklar ben modem ayarlarını kaydettim ve wordpad ile açtım ctrl f ile bul u açıyoruz daha sonra mtu yazıp arıyoruz 0 olan değeri istediğiniz bir sayıyla değiştirebilirsiniz :)

Nası wordpadan değiştirebiliyosun onu anlamdım

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
web arayüzden ayarları yedekle diye seçenek olacak oradan al word ile aç değişikliği yap kaydet yedeği geri yükle...

CEZALAND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazılarında temel/WAN altında en altta var ama bende bulamadım.Internet explorer'dan denedinmi?
Modem web arayüzü ya da herneyse o sürüm ile alakalıymış bende şuanda
V100R001C23B051
var bunun bir üst sürümü var hg521 V1 diyerek paylaşılmış onu yüklemeye çalıştığımda geçersiz oluyor ama mtu ayarı olanlarda v1'in sürümü var, ttnet seviyoruz seni...

black-hawk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
açmak istediğinde o uzantıyı tanıyan program olmadığı için abi neyle açalım bunu diye soruyor windows sende diyorsun ki ben seçicem ordan wordpad i seçiyorsun :)

Benim anlamadığım wordpadla açıyorsun sonra o değeri nası yazıp uyguluyorsun ?

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Benim anlamadığım wordpadla açıyorsun sonra o değeri nası yazıp uyguluyorsun ?

wordpadle açtığında normal bir wordpad belgesi gibi açıyor farklı kaydet yapıyorsun dosyanın sonuna .txt diye uzantı ekliyor "backupsettings.conf.txt" şu şekilde txt yi silince oluyor o dosya sana yeni modem yedek dosyası :D
geri yükleyince internetten fln düşüyorsun 5dk fln o ayarlar yapılandırlıyor modeme bişe yapmayın sabırlı olun :D

black-hawk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
wordpadle açtığında normal bir wordpad belgesi gibi açıyor farklı kaydet yapıyorsun dosyanın sonuna .txt diye uzantı ekliyor "backupsettings.conf.txt" şu şekilde txt yi silince oluyor o dosya sana yeni modem yedek dosyası :D
geri yükleyince internetten fln düşüyorsun 5dk fln o ayarlar yapılandırlıyor modeme bişe yapmayın sabırlı olun :D

Saol bilgilendirdiğin için :)

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Beyler bu akka ayarını kaç yapalım ortak bir yol bulundumu benim internet şuan ölü varmı orrak bir hız ?

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cepnet ile internete giriyorum. MTU değiştirmeye yarayan bir program var elimde, acaba MTU değiştirince internette gezinme hızına bir etkisi olur mu. MTU'yu 392 yaptım bende yorumlardan yola çıkarak, sayfa açılış hızım arttı birden. Forumu falan pat diye açmaya başladı. Facebooku anında yüklüyor. bu konuda bilgisi olan cevap verebilir mi. alıntı yapın lütfen

CEZALAND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MTU değerlerini 150-392 denedim 2sinide ama en fazla 60kb'ı gördüm sonra 20'ye düştü :(

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Çözümü buldum beyler :D 1430 ve 1478 daha sonra firewall kapatın.Yönlendiriciden RIP pasif yapın.DNS otomatik olmasın google dns yapın. aşağıdaki de kanıtı :D Her sitede son sürat uçuyorum :D :D :D Huwai içindir bu yaptıklarım