YellowRed
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 27
bende de tam işe yaramıyor. bazen hız normale dönüyor, bazen düşüyor.
Zaten akk kaldırsalar insanlar her saniye bir şey indirmez ki İndirseler bile bir yerden sonra harddiskleri dolar ve ya indirmekten bıkarlar. Geriye indirme yapan arşivciler kalır. Ama onlar akk olsada olmasada indirmeye devam eder zaten.Buna göz yumsunlar bari... Zaten her saniye indiremeyiz nete giremiyoruz.
Zaten akk kaldırsalar insanlar her saniye bir şey indirmez ki İndirseler bile bir yerden sonra harddiskleri dolar ve ya indirmekten bıkarlar. Geriye indirme yapan arşivciler kalır. Ama onlar akk olsada olmasada indirmeye devam eder zaten.
Belgesel manyağı oldum 2 gündür belgesel indiriyorum harddisk boş olsa bear grylls boxset çekeceğiz.Ben şu anda inadına indiriyorum diyebilirim. Gereksiz indirmiyorum ama çevremde kim hangi diziyi filmi istiyorsa ben indiriyorum. Garip bir his oluştu bende. Hız hiç düşmeseydi belki bu kadar yapmazdım.
İçimin yağları eriyor şu anda
Nette gezinemesem de foruma giriyorum ya o yetiyo işte
Pikatel modemi olanlar modem arayüzünde bulamayacaklar ben modem ayarlarını kaydettim ve wordpad ile açtım ctrl f ile bul u açıyoruz daha sonra mtu yazıp arıyoruz 0 olan değeri istediğiniz bir sayıyla değiştirebilirsiniz
Modem web arayüzü ya da herneyse o sürüm ile alakalıymış bende şuandaBazılarında temel/WAN altında en altta var ama bende bulamadım.Internet explorer'dan denedinmi?
Nası wordpadan değiştirebiliyosun onu anlamdım
açmak istediğinde o uzantıyı tanıyan program olmadığı için abi neyle açalım bunu diye soruyor windows sende diyorsun ki ben seçicem ordan wordpad i seçiyorsun
Benim anlamadığım wordpadla açıyorsun sonra o değeri nası yazıp uyguluyorsun ?
wordpadle açtığında normal bir wordpad belgesi gibi açıyor farklı kaydet yapıyorsun dosyanın sonuna .txt diye uzantı ekliyor "backupsettings.conf.txt" şu şekilde txt yi silince oluyor o dosya sana yeni modem yedek dosyası
geri yükleyince internetten fln düşüyorsun 5dk fln o ayarlar yapılandırlıyor modeme bişe yapmayın sabırlı olun
Var kardeşim var yaptık olacak !Huawei için yok mu bi yolu ???