- Reaksiyon puanı
- 3,278
Bu olay fiber de de çalışsa keşke. 3 mbps resmen küfür gibi....
Superonline de Fiber de yapabilirmiyiz böyle bir olaysallıyor diyen arkadaşlar sallıyor
modem arayüzünde hız hala 16.383, yani hat değerleri 3mbps'ye çekilmiyor
Modem: AirTies RT-206v4
Bağlantı: 16MBit ADSL
MTU: 392 - torrent'te 1.0~1.2MB/s indirme hızı
MTU: 224 - Steam'de 800~900KB/s indirme hızı
olmuyor diye sallamayın gençler, sizde olmuyordur bende oluyor
Superonline de Fiber de yapabilirmiyiz böyle bir olay
Zyxel'de 1280'in aşağısında değer girilmiyor. Çözümünü de bulamadim.ZyXEL modemi olup da kullanan var mı? Varsa değerleri paylaşabilir mi?
kendilerinde olmayınca olmuyor sanıyorlarla hala çıkıp eskidendi diyen sivriler var. OLUYOR BİLADER OLUYOR. yıllardrı her kotayı aştığımda bişey indireceğim zaman mtu yu 392 yapıp eski hızım olan 16 mbps ile indirmeye devam ediyorum.
hayır malesef çoğu siteye girmiyor bile zatenBenim de modem airties imis indirme dışında video izlerken de çözüm oluyor mu
Hangi şirket verecek onu ? Kaynak var mı?Yeni nesil kablosuz, kotasız ve sınırsız internet pek yakında tüm Türkiye'de hemde 5 mpbt hız ile akn siz
Konuyu hortlatıcam ama bende artık çalışmıyor. Önceden çalışıyordu torrentlerde çok işe yarıyordu bugün deneyeyim dedim kablosuz modemdeyim artık. Mtuyu değiştiğim gibi internet bağlantısı kopuyor 1492 yapmadan geri gelmiyor. Bunu aşmanın bir yolu var mıdır ? Belliki mtu değişince net kopsun diye bi güvenlik sistemi koymuş ttnet ya da modemin kendisi.
Aynı sorun benim modemde de oluyor acaba nedeni ne ?
akk kalkmasada fahiş fiyatlı kampanyalar hazırlamışlardı akk ile alakası yok 2 yıldır zam oranlarını planladıklarını mı sanıyorsun...Akk kalktı fakat güncel fiyatlar kol gibi giriyor. Turknet hariç tabii. Diğer internet sağlayıcıları akn kalktı diyerek zamlı fiyatları bize yedirmeye çalışırken, Turknet zaten uzun süredir aknsiz internet veriyor. 2018 temmuz ayından beri kullandım sadece 1 kere büyük sorunla karşılaştım onda da saha ekipleri gelip sorunu hallettiler. Bir eksiği varsa o da canlı destek hattının (canlı bir birey ile görüşemiyorsunuz) olmamasıdır. Destek kaydı açıp bekliyorsunuz cevap gelmesini. o kadar uzun sürmüyor gerçi.
Ayrıca turknet kullanmaya başlayacak var ise eğer referansımı şuraya bırakayım. ref ile kayıt açana da, ref kodunun sahibine de 1 aylık hediye internet veriliyor bilginize. kazan kazan durumu yani.
Davet kodu: cmo95yu25ode
Bağlantı: Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!