AKK Çözümü İçeride, Buyrun!

Brix

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş resmen hack sitesine döndü burası !!! Moderatörler dahi bu olaylara alet oluyorlar.Unutmayın ki ttnet bu sitenin en büyük reklam verenlerinden.Bu tür hilelerin bu siteden yayılması siteye zarar verir.Nasıl ki kopya oyun,m3 vb. dağıtımlar yapılmıyor ise bu tür paylaşımlarda yasak olmalı.

Adam ttnet çalışanı beyler, hemen bırakın o klavyeleri :D

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaş resmen hack sitesine döndü burası !!! Moderatörler dahi bu olaylara alet oluyorlar.Unutmayın ki ttnet bu sitenin en büyük reklam verenlerinden.Bu tür hilelerin bu siteden yayılması siteye zarar verir.Nasıl ki kopya oyun,m3 vb. dağıtımlar yapılmıyor ise bu tür paylaşımlarda yasak olmalı.

Arkadaşım sen neden bahsediyorsun ya..
Git ttnet e şikayet et o zaman.
MTU değerleri modem ara yüzüne değiştirelebilsin diye koyulmuş. İsteyende istediğini değiştirir. İsteyende istediğine nasıl değiştireceğini anlatabilir.

2011 de üye ol Sadece ttnet ile ilgili mesajlar yaz. ( 8 tanecik) Ne hikmetse onlarda hep ttnet ten yana.

Sen güzel güzel 3 kuruşluk internete 1000 kuruş ödemeye devam et. Biz rahatsızız ve bunuda dile getireceğiz.

E. Berk Uzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MTU: 992 yaptım 6.5mbit ulaştım en yüksek hız testindeki değer böyleydi en azından dosya indirmeyi denedim yaklaşım 30saniye kadar 7mbit ile indirdi sonrasında tekrar 1e düştü, tekrar 1492e sabitledim yarın daha düzgün bir şekilde deniyecem bakalım

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156

sen hackin anlamını bile bilmiyorsun.

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
TTnet görsün o zaman burada çektigimiz çileyide adam akıllı internet versin madem, anca reklam
yapar zaten... ,

--- Mesaj Güncellendi ---

evet böyle bir sorun var, ama hotspot shield kullanirsaniz bu sorunda ortadan kalkiyor...
İşe yarıyor :)

Ama bazı handikapları var, herkes de oluyor mu bilmiyorum ama, mesela bende Facebook, Twitter ve Google açılmıyor. Testip ettiklerim şimdilik bunlar.

xlc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar pikatel airmax 101 içinde mtu ayarları var mı?

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aradım taradım bu pikatel airmax 101 içinde bulamadım mtu ayarını. Bulan varsa yardımcı olursa sevinirim.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
İlginç. Herşey tamam da ttnet özel kategoride ttnete kazık atmaya çalışmak komik değil mi? İçeride bir sürü ajanları var.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Oh be oh . 800-900 kb arası çekiyorum dosyaları tekrardan idm ile , rahata erdim yeminle . Siteler çok geç açılıyo ama , dosya indirirken dediğiniz gibi yapıp indiricem .

gonulcelen61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
paylaşım için teşekkür ederim 1.10 1.20 mbs arası download yapıyorum

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Millet benim hız normale döndü şuan 11mbit hızım var sizinki ne alemde.. :)

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
0,013 gördüğümü hatırlıyorum dostum :D

snopy80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla benim internet 1mbit ti mtu değerini söylenilen yaptım daha da kötü oldu :)

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7

evet arkadaşlar bende de oldu modemim zte w300 ama siteler yavaş açıldığı için normale döndüm hızda normale döndü

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bugün deneyip başarılı olan varmı ? Merak ediyorum malum kesintiden sonra çalıştı mı bu metod ?

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bende tık yok. kilobit bile oynamıyor :D

kizanlik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Internet uzerinde bilgi dolaşırken parçalara ayrılır. Bilgiye tiren, parçaya da vagon diyebiliriz. MTU, vagonların kapasitesini ayarlar. TİREN HIZINI AYARLAMAZ.

MTU değerini servis sağlayıcınızdan öğrenebilirsiniz.

PPPOE 8 MBit için 1430 veya 1478 genelde verimlidir.

CbIHTON

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Internet uzerinde bilgi dolaşırken parçalara ayrılır. Bilgiye tiren, parçaya da vagon diyebiliriz. MTU, vagonların kapasitesini ayarlar. TİREN HIZINI AYARLAMAZ.

lokomotif olmasın o :)

snopy80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

treni lokomotifi bilmem ben yarım saatlik bişeyi download etmem gerekti indirdim bitti gerisini salla :)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
6 Mbite yükseldi. Modemim ınca. TTnet bilgilerinizi girdiğiniz sayfada. Cidden yükseldi inanmıyordum. Reset atmadım 5 dakika sonra 1 mbit net 6 ya yükseldi umarım düşmez.
514h4.png

muhteşem birşey.

kizanlik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=66072]snopy80[/MENTION]

MTUdan kaynaklanmadığına emin olabilirsin. Geçici olarak hız kontrol sistemi çalışmıyordur.

Doğru MTU ayarı, MEVCUT HIZDA daha verimli iletişim sağlar. Fazlası beklenmemeli.

[/COLOR [MENTION=66072]snopy80[/MENTION]

MTUdan kaynaklanmadığına emin olabilirsin. Geçici olarak hız kontrol sistemi çalışmıyordur.

Doğru MTU ayarı, MEVCUT HIZDA daha verimli iletişim sağlar. Fazlası beklenmemeli.

snopy80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 Mbite yükseldi. Modemim ınca. TTnet bilgilerinizi girdiğiniz sayfada. Cidden yükseldi inanmıyordum. Reset atmadım 5 dakika sonra 1 mbit net 6 ya yükseldi umarım düşmez.
514h4.png

muhteşem birşey.

düşüyor 1 saate geri 1 mbite ama indiriliecek bişeyin varsa indirebilirsin o arada :) bunada şükür..

güiza23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yine olmadı 1430 veya 1478 yaptım.rica ederimmm

Arkadaşları mtu yalan söylüyorrrrrrrrr yazmayın

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Şu ana kadar TTnet'i savunmuştum ama hayatımda ilk defa 1 mbit hızıyla karşı karşıyayım ve korkunç bir deneyim bu. Video bile izleyemiyorum youtube'ta. Şu ana kadar ttnet adil kullanım kotasını savunmuştum ve bu durumda olan insanları düşünmemiştim şimdi sizin halinizden çok iyi anlıyorum ve özür diliyorum herkesten ttnet'i savunduğum için. Benim için bir ders oldu bu deneyim. Kahrolsun TTnet ... Yeni bir düşman daha edindin :mad:

ya noldu ? ne oldum dememen ne olacağım demen gerektiğini öğrenmiş oldun böylece :D