Akit TV'de çocuk istismarını savunan şahıs

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
İstanbul Aydın Üniversitesi, Akit TV'de katıldığı programda 13-16 yaş aralığındaki çocuklar için, "Bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş" diyerek çocuk istismarını savunan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven'in üniversite ile ilişiğinin kesildiğini duyurdu.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
İnanın bana benim iş yerimde aklı başında olan müsülmanlar gelip gidiyor ama o kişilerden bir tanesi kendisini bu konuda yaktı bi kere.

Adam basbaya bağırarak savundu ki ne kadar çabuk evlenirse kız o kadar iyi. 16-15-14-13 farketmeden.
Ben resmen şok yaşadım bir anlık ama konu dağıldı orada.

Ulan sadece biri böyle açık savunabiliyorsa bunu, diğerleri söylemese bile kendince onun haklı konuştuğunun konusuna vardılar.

Adama kapak yapmak istedim ki 13 yaşlı kızın varsa evlendir beni onunla. Samimi arkadaş ama kırmak istemedim kendisini.

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
İnanın bana benim iş yerimde aklı başında olan müsülmanlar gelip gidiyor ama o kişilerden bir tanesi kendisini bu konuda yaktı bi kere.

Adam basbaya bağırarak savundu ki ne kadar çabuk evlenirse kız o kadar iyi. 16-15-14-13 farketmeden.
Ben resmen şok yaşadım bir anlık ama konu dağıldı orada.

Ulan sadece biri böyle açık savunabiliyorsa bunu, diğerleri söylemese bile kendince onun haklı konuştuğunun konusuna vardılar.

Adama kapak yapmak istedim ki 13 yaşlı kızın varsa evlendir beni onunla. Samimi arkadaş ama kırmak istemedim kendisini.
Hastalıklı insanlar bunlar tedavi edilmeleri lazım

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Valla bizim köylerin çoğusunda bu durum geleneksel hal almış. Neden mi orasını bende bilmem.

Salak salak insanlar işte Okuması yazması olmayanın aklı sadece bir yönde çalışır

denizzined

Asistan
Reaksiyon puanı
142
İstanbul Aydın Üniversitesi, Akit TV'de katıldığı programda 13-16 yaş aralığındaki çocuklar için, "Bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş" diyerek çocuk istismarını savunan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven'in üniversite ile ilişiğinin kesildiğini duyurdu.
Ordan kesilmiştir ama ne yazık ki ülkemiz bu gibi kişiler itibar görüyor, yarın öbürgün başka bir kurumda başka bir göreve daha iyi bir konuma gelecektir, bir çok örnekleri var hepsini örnekleri ile yazardım ama Silivri yazın sıcak kışın çok soğuk olduğunu söylüyorlar.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Eski kavimlerde, farklı ülkelerde veya 300-500 yıl önce savunulabilir fakat bizim ülkemizde akil baliğ olma ve vücudun uygun hale gelme dönemi geç. Zaten 18 inde evlenilebiliyor zorlamanın manası yok. Akit bazı şeyleri gereğinden fazla zorluyor gibi aynı Halt Tv ve Ulusal Tv gibi...

denizzined

Asistan
Reaksiyon puanı
142

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Hangi bir tanesini tedavi edeceksin, ne desem bilemiyorum.
Haberi okurken midem kalktı bu ne ya :(
Böyle insanlar aramızda dolaşıyor işte. Kendi öz kızına yuhh artık yaa. İşin kötüsü birde başka adama iftira atıyorlar işitme engelli 55 yaşından sonra adamın adı sapığa tecavüzcüğüe çıkıyor. ( İşitme engelli olanlar konuşamıyorda benim bildiğim adamcağız derdinide anlatamıyor ) DNA örneklerinin eşleştirilmesi ve haklanmasıda 2 ay sürmüş o adamcağızada çok yazık kim bilir neler çekti.
Kendi öz babasına güvenemeyen bı kız kime güvenecek hayatta.

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,905
adamın söyledikleri ile akit tv nin ne alakası var :)

şimdi mesela portakalın kaçak çiftliğinden fox tvnin kaçakçılığına mı hükmediyoruz biz.

veya celal şengörün gayri ahlaki konuşmaları yüzünden haber türk ahlaksız bir kanal mı oluyor.

ne ilginçsiniz yav, helal :D

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Söylediklerini tasvip etmesemde cezai işlem alacağını sanmıyorum RTÜK tarafından. Bu adam kim ki sıradan bir öğretim üyesi ve kendince konuşuyor üst düzey bir görevi yok yetkili biri değil. Toplumda infaal yatacan kin ve nefrete neden olacak bir algı yatatır mı bu sözleri insanları sokağa döker mi ben sanmıyorum açıkçası ? ( İfade özgürlüğüne girecektir kendisi gidip 12-16 yaş altı birisini hamile bırakmadıysa tabii ki )

Ben şahsen kızım olsa 20 yaşından önce evlenmesine izin vermem. 18 yaşın altında kızını evlenmesine göz yuman rıza veren adamada ben baba demem açıkçası. ( Yasal olarak 16-17 yaşında kızlar ailenin rızası ile evlenebiliyor galiba )

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
adamın söyledikleri ile akit tv nin ne alakası var :)

şimdi mesela portakalın kaçak çiftliğinden fox tvnin kaçakçılığına mı hükmediyoruz biz.

veya celal şengörün gayri ahlaki konuşmaları yüzünden haber türk ahlaksız bir kanal mı oluyor.

ne ilginçsiniz yav, helal :D

Onların sorunları Erdoğanla...

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Yahu abim. Ben anlamıyorum sizin kafanızı. İstismarcı birisi kirli laflar ediyor, biriside tv kanalına itiraz ediyor, hemen "Erdoğan'la sorunları var onların" gibi muhabbetle alakası bile olmayan laflar ediyor. Hocam, yakışmıyor. Biz böyle insanlara karşı bile tek yürek olamıyor, saçma saçma kelimeler ediyorsak bizim işimiz çok zor o zaman.

denizzined

Asistan
Reaksiyon puanı
142
İşine gelince anlarsın.
İşime gelecek bir tarafı yok kimseylede bir işim yok öyle bir düşüncem de olmadı Rtük ün yakın zamanda konuşulan ve haberi yapılmış bir kararı üzerinden bir eleştiri de bulunuldu hepsi bu kadar bundan ibaret.

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Söylediklerini tasvip etmesemde cezai işlem alacağını sanmıyorum RTÜK tarafından. Bu adam kim ki sıradan bir öğretim üyesi ve kendince konuşuyor üst düzey bir görevi yok yetkili biri değil. Toplumda infaal yatacan kin ve nefrete neden olacak bir algı yatatır mı bu sözleri insanları sokağa döker mi ben sanmıyorum açıkçası ? ( İfade özgürlüğüne girecektir kendisi gidip 12-16 yaş altı birisini hamile bırakmadıysa tabii ki )

Ben şahsen kızım olsa 20 yaşından önce evlenmesine izin vermem. 18 yaşın altında kızını evlenmesine göz yuman rıza veren adamada ben baba demem açıkçası. ( Yasal olarak 16-17 yaşında kızlar ailenin rızası ile evlenebiliyor galiba )

Fatih Altaylı'nın Meral Akşener'i konuk ettiği programına rekor ceza veriyorlarsa bu kanalı komple kapatmaları gerekiyor bence rezillikleri bitmiyor. Kaldı ki diziler üzerinden bile kanallar ceza alıyor. Burada kalkmış çocukların bedeni üzerinden iğrenç düşüncelerini paylaşıyor adam potansiyel sapık ve pedofili.

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Yahu abim. Ben anlamıyorum sizin kafanızı. İstismarcı birisi kirli laflar ediyor, biriside tv kanalına itiraz ediyor, hemen "Erdoğan'la sorunları var onların" gibi muhabbetle alakası bile olmayan laflar ediyor. Hocam, yakışmıyor. Biz böyle insanlara karşı bile tek yürek olamıyor, saçma saçma kelimeler ediyorsak bizim işimiz çok zor o zaman.
Çok üzücü...

crow88

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
3,384
siz sadece TVleri izliyorsunuz,bunları yazıyorsunuz
,internette dolaşanları,yazılanları görüp okusanız,mideniz kaldırmaz.
Çok mide bulandırıcı olaylar oluyor,diyecek,söyleyecek laf bulamıyor insan.