Akit TV'de çocuk istismarını savunan şahıs

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Fatih Altaylı'nın Meral Akşener'i konuk ettiği programına rekor ceza veriyorlarsa bu kanalı kiple kapatmaları gerekiyor bence rezillikleri bitmiyor. Kaldı ki diziler üzerinden bile kanallar ceza alıyor. Burada kalkmış çocukların bedeni üzerinden iğrenç düşüncelerini paylaşıyor adam potansiyel sapık ve pedofili.

Üsttede yazdığım gibi aynı şey değil . Bu adam kim ki kendince zırvalıyor. ( Akit TV izleyen var mı onu geçtim de Bu adamı tiye alıp yarın gidip 12-16 yaş bir kızı hamile bırakayım diyecek bir gezikalı veya kızım 12-16 yaş arasına geldi artık çocuk yapsın diyecek bir baba yoktor heralde. Zaten yasal olarakta suç hapis cezası var halen daha. )

Fatih Altaylı ve Merak Akşener'in olduğu programda ceza yeme gerekçesi şu.
MHP'lileri ve Meral Hanımın başşından geçen MHP ile ilgili bir olayı kasıtederek İT hürür kervan yürür. İTLER ile uğraşamıyacaz demesi. ( Burada direk 4-5 milyon oy alan bir partiye laf ediyor ve karşısında MHP'den ayrılma İYİ parti lideri olduğu için toplumu kin ve nefrete götürecek çatışma ve nefret ortamı oluşturup ayrıştıracak bir hareket olarak görüldüğü için ceza veriliyor.)

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Üsttede yazdığım gibi aynı şey değil . Bu adam kim ki kendince zırvalıyor. ( Akit TV izleyen var mı onu geçtim de Bu adamı tiye alıp yarın gidip 12-16 yaş bir kızı hamile bırakayım diyecek bir gezikalı veya kızım 12-16 yaş arasına geldi artık çocuk yapsın diyecek bir baba yoktor heralde. Zaten yasal olarakta suç hapis cezası var halen daha. )

Fatih Altaylı ve Merak Akşener'in olduğu programda ceza yeme gerekçesi şu.
MHP'lileri ve Meral Hanımın başşından geçen MHP ile ilgili bir olayı kasıtederek İT hürür kervan yürür. İTLER ile uğraşamıyacaz demesi. ( Burada direk 4-5 milyon oy alan bir partiye laf ediyor ve karşısında MHP'den ayrılma İYİ parti lideri olduğu için toplumu kin ve nefrete götürecek çatışma ve nefret ortamı oluşturup ayrıştıracak bir hareket olarak görüldüğü için ceza veriliyor.)
Maalesef kendi çocuğunu hamile bırakan babalar var bunu görüp normal olacağını düşünerek çocuklara iğrenç şekilde yaklaşacak pedofili ve cahiller de var. Biraz daha objektif bakarsanız olaya dediğimi anlayacaksınız.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Sapık insanlara bakın, ne insanlar var ya, bana kalsa bu tarz kanalları davalık olurdu ama, RTÜK biliyor işi işte.

denizzined

Asistan
Reaksiyon puanı
142
Öyle bir hale gelmişiz ki biz çocuk istismarı cinsel istismardan bahsediyoruz hala sağ kesim sol kesim ondan hazmediyor, bundan hazmetmiyor gibi düşünceleri konuşuyoruz.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,928
İstanbul Aydın Üniversitesi, Akit TV'de katıldığı programda 13-16 yaş aralığındaki çocuklar için, "Bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş" diyerek çocuk istismarını savunan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven'in üniversite ile ilişiğinin kesildiğini duyurdu.
Profesör olmuş insan olamamış

Reaksiyon puanı
10,315
Dilara Kaya 13 yaşında bir çocuğa annelik rolü biçen sapık o sözlerini KanalD, Show ya da Halk Tv'de söyleyebilirdi. Hiçbir kanal yetkilisi bir konuğunun ne söyleyeceğini önceden bilemez, kestiremez. Ben Akit Tv'yi bugüne kadar açıp bir kez olsun izlemiş biri değilim, lakin bana öyle geliyor ki kanalın dindar kimliği bir sapığın öngörülemeyen zırvalarını bahane ederek hedef tahtasına koymuşsunuz.

Allah şahidimdir ki siz burada konu Halk Tv dahi olsaydı ben yine aynı tepkiyi verirdim. Sapık için söylediğiniz her şeye noktası virgülüne kadar katılıyorum, ama Matild Manukyan da bir zamanlar birçok tv kanalında çıkıp konuştu, röportajlar bile yaptı, ama kimse o kanallara konuğu sebebiyle bilmem ne kanalı damgasını vurmadı.

Benim bu konuda ki fikrimi soran olursa ne yazık ki kız evladım olmadı, ama eğer olsaydı vallahi 22 yaşından önce kızımı isteyenin canına okurdum. Aklı başında şeref ve haysiyeti olan hiçbir baba 13 yaşında evladını evlendirmez.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,393

Derviş ve kuşun hikayesi
Bir gün yaralı bir kuş Hz. Süleyman’a gelerek, kanadını bir dervişin kırdığını söyler.
Hz. Süleyman, dervişi hemen huzuruna çağırtır.…
Ve ona sorar;
“Bu kuş senden şikâyetçi, neden kanadını kırdın?”
Derviş kendini savunur;
“Sultanım, ben bu kuşu avlamak istedim. Önce kaçmadı, yanına kadar gittim, yine kaçmadı. Ben de bana teslim olacağını düşünerek üzerine atladım. Tam yakalayacağım sırada kaçmaya çalıştı, o esnada kanadı kırıldı.”
Bunun üzerine Hz. Süleyman kuşa döner ve der ki;
“Bak, bu adam da haklı. Sen niye kaçmadın? O sana sinsice yaklaşmamış. Sen hakkını savunabilirdin. Şimdi kolum kanadım kırıldı diye şikâyet ediyorsun?”
Kuş kendini savunur.
“Efendim ben onu derviş kıyafetinde gördüğüm için kaçmadım. Avcı olsaydı hemen kaçardım. Derviş olmuş birinden bana zarar gelmez, bunlar Allah’tan korkarlar diye düşündüm ve kaçmadım.”
Hz. Süleyman bu savunmayı doğru bulur ve kısasın yerine getirilmesini ister.
“Kuş haklı, hemen dervişin kolunu kırın” diye emreder.
Kuş o anda;
“Efendim, sakın öyle bir şey yaptırmayın” diyerek öne atılır.
“Neden” diye sorar Hz. Süleyman.
Kuş sebebini şöyle açıklar;
“Efendim, dervişin kolunu kırarsanız, kolu iyileşince yine aynı şeyi yapar… Siz en iyisi mi, bunun üzerindeki derviş hırkasını çıkartın… Çıkartın ki, benim gibi kuşlar bundan sonra aldanmasın.

Hangi kanal olursa olsun, bu ve bunun gibiler medyadan ve hayatımızdan temizlenmeli.

Son düzenleme:

Emre Yağız

Asistan
Reaksiyon puanı
36
İstanbul Aydın Üniversitesi, Akit TV'de katıldığı programda 13-16 yaş aralığındaki çocuklar için, "Bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş" diyerek çocuk istismarını savunan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven'in üniversite ile ilişiğinin kesildiğini duyurdu.
Aklı başında kimse bu kanaldan hazetmez...
Siz Bursa Nilüfer'de mi oturuyorsunuz, sizi tanıdığım birine benzettim de. O olabilirsiniz

Reaksiyon puanı
10,315
Kuş kendini savunur.
“Efendim ben onu derviş kıyafetinde gördüğüm için kaçmadım. Avcı olsaydı hemen kaçardım. Derviş olmuş birinden bana zarar gelmez, bunlar Allah’tan korkarlar diye düşündüm ve kaçmadım.”
Hangi kanal olursa olsun, bu ve bunun gibiler medyadan ve hayatımızdan temizlenmeli.

Temizlenmeli tabii temizlenmesine de işlerine gelmez. Onlar gibi sahtekâr sapıkları temizlerlerse müslümanlara, müslümanlığa nasıl vurabilirler?

Batıda da, Türkiyede de bu durum hiç değişmez. Ne zaman İslâmi değerler yükselmeye başlar, ne zaman insanlar küfrün boğucu, bunaltıcı tasallutundan kurtulmaya çalışır, İslam'ın kuşatıcı, serinletici atmosferine can atarlar, işte tam o zaman ya bir yerlerden bulurlar ya da imdatlarına yetişir, insanların midesini bulandıran sapık, ahlaksız ve erazil takımından bir virüs onlar için can simidi olur. Yetişirler imdatlarına ve yüce İslam'ın ruhlara şifa, gönüllere derman olan soluğunu keserler.

Bir zamanlar Müslüm GÜNDÜZ, Fadime ve Ali KALKANCI üçgeninde tasavvuf erbabının toplumda yayılan popülaritesini kör kuyularda çürütmeye çalıştılar. Amerika kendi ikiz kulelerini vurur, günah keçisi olarak aslında kendi yetiştirmesi olan bir Arabı hedefe koyar, onun şahsında müslümanları hedefe koyar. Onların bu sayede hem canlarını alır, hem petrollerine konar, ama en önemlisi de kendi ülkesinde popüler hale gelen İslam inancına büyük bir darbe indirilmiş olur.

crow88

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
3,385
Temizlenmeli tabii temizlenmesine de işlerine gelmez. Onlar gibi sahtekâr sapıkları temizlerlerse müslümanlara, müslümanlığa nasıl vurabilirler?

Batıda da, Türkiyede de bu durum hiç değişmez. Ne zaman İslâmi değerler yükselmeye başlar, ne zaman insanlar küfrün boğucu, bunaltıcı tasallutundan kurtulmaya çalışır, İslam'ın kuşatıcı, serinletici atmosferine can atarlar, işte tam o zaman ya bir yerlerden bulurlar ya da imdatlarına yetişir, insanların midesini bulandıran sapık, ahlaksız ve erazil takımından bir virüs onlar için can simidi olur. Yetişirler imdatlarına ve yüce İslam'ın ruhlara şifa, gönüllere derman olan soluğunu keserler.

Bir zamanlar Müslüm GÜNDÜZ, Fadime ve Ali KALKANCI üçgeninde tasavvuf erbabının toplumda yayılan popülaritesini kör kuyularda çürütmeye çalıştılar. Amerika kendi ikiz kulelerini vurur, günah keçisi olarak aslında kendi yetiştirmesi olan bir Arabı hedefe koyar, onun şahsında müslümanları hedefe koyar. Onların bu sayede hem canlarını alır, hem petrollerine konar, ama en önemlisi de kendi ülkesinde popüler hale gelen İslam inancına büyük bir darbe indirilmiş olur.
hocam neredeyse rahat 30 yıl oldu,Konyada arkadaşım söyledi,konyada imam yakalamışlar,hemde 17 yıllık ingiliz casusu çıkmış,12 eylül öncesi Konya seydişehir (ruslar orada cirit attıkları söylenir,hatta seydişehirin aynısının rusyada yapıldığı söylenirdi.rusların alimünyum fabrikaları var)
Hani ufo filimlerinde sorarlar
-uzaylılar varmı,varsa neredeler ??
-evet var-içimizde yaşıyorlar ama bilmiyorsunuz

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,393

Yazdığım temizlenmeli hususu biraz ütopik olarak görülebilir ama kanalların dini veyahut siyasi ideolojileri ya da dönemlerin iktidarlarına yakın gibi davranmaları, bizleri ayrıştırmasın, bizleri insanlığımızdan etmesin, yeter ki. Selamlar. :)

Reaksiyon puanı
10,315
-evet var-içimizde yaşıyorlar ama bilmiyorsunuz

Şimdi bunlar da iki gruba ayrılıyor kıymetli abim:
1. Bilerek ve isteyerek içimizi oymaya çalışan ajan tipler. Bunlar müslüman görünümünde ve münafık rolündeler.
2. Onların amaçlarına hizmet eden yerli işbirlikçiler. Lakin bunlara kime ve ne amaca hizmet ettikleri asla söylenmez. Bunlar süslü kelime ve sloganlarla kandırılır ve kullanılırlar. Özellikle kendilerine ağır gelen İslami yaşantı sebebiyle yaşadıkları hayatı din haline getiren kişiliklerden oluşur.

Düşman bu 2. grup olmadan asla başarılı olamaz.

Tarih boyunca sadece vatanımızı değil, aynı zamanda kimlik ve kişiliğimizi de korumak için uğraşmışız, uğraştırılmışız.

crow88

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
3,385
Şimdi bunlar da iki gruba ayrılıyor kıymetli abim:
1. Bilerek ve isteyerek içimizi oymaya çalışan ajan tipler. Bunlar müslüman görünümünde ve münafık rolündeler.
2. Onların amaçlarına hizmet eden yerli işbirlikçiler. Lakin bunlara kime ve ne amaca hizmet ettikleri asla söylenmez. Bunlar süslü kelime ve sloganlarla kandırılır ve kullanılırlar. Özellikle kendilerine ağır gelen İslami yaşantı sebebiyle yaşadıkları hayatı din haline getiren kişiliklerden oluşur.

Düşman bu 2. grup olmadan asla başarılı olamaz.

Tarih boyunca sadece vatanımızı değil, aynı zamanda kimlik ve kişiliğimizi de korumak için uğraşmışız, uğraştırılmışız.
hocam ben yabancı dizi,filimlerin içinde yetiştim,1 yerli filim seyredersem 20 yabancı seyrederim.ama açık net belirteyim,ab,abd,rus olsun teknolojilerinden gerisi onlarda kalsın derim,hani insan dostunu yola çıkınca tanır derler ya.
Zaten sizde bilirsiniz ,amacım tere satmak değildir,ALLAH c.c. maide 51 ayette zaten bunu belirtmiş.
1970 78 ler +18 furyasını bilirsiniz,ayrıca askere gittiğimde yer önemli değil,ben batıda göremediğim +18 kitapları doğu Anadolu bölgesinde görüyordum ,1.sınıf kuşe kağıt,hemde ucuz.
Bakın farkındaysanız bu aşamalı planlı olarak yapılmakta,kadın erkek ilişkisi dejenerasyona uğratılmakta,malum konu olağan,doğalmış gibi alıştırılmalar yapılmaktadır.
bu gün yanlış hatırlamıyorsam hollandada pedofilli dernek yada partiler var
avrupanın bazı ülkelerde aile içi durumlar ens ilişkiler normal karşılanıyor
yani kısaca bize kendilerinde olanları aktarmaya uğraşıyorlar.
İnternette şöyle yazı okudum ,ne kadar doğru bilemiyorum

PAPA HİRİSTİYAN KADINLARA HİTABEN HAÇ TAKIN, ÇÜNKÜ MÜSLÜMAN KADINLAR SİZE ÖYLE BENZEDİKİ AYIRT EDİLEMİYORSUNUZ...!

İŞTE PAPANIN SÖZLERİ BİR TOKAT GİBİ MÜSLÜMAN KADINA,
264658_10150237233329374_7727116_n.jpg

link bu

hocam konu geniş.sizin bahsettiğiniz içeridekilere
2.gruba gelirsek
Ağzımızda olan çürük diş helede iltihaplıysa bize ne kadar acı,ızdırab,kötü koku verir.biz o dişi çekmedikçe bu olaylarda devam eder,etmesi şöyle dursun,diğer dişleri de çürütür.

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
Hangi bir tanesini tedavi edeceksin, ne desem bilemiyorum.
Midem bulandı ?? Rezil herif. Yaşına başınada bakmıyor. İnsan kendi öz evladına böyle birşey yaparmı. Onu içerde sağ bırakmazlar inşallah.

Reaksiyon puanı
143
Adama diyecek bir şey bulamıyorsun o kadar berbat bir varlık. İyi olmuş hatta tutuklanması lazımdı.

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Dilara Kaya 13 yaşında bir çocuğa annelik rolü biçen sapık o sözlerini KanalD, Show ya da Halk Tv'de söyleyebilirdi. Hiçbir kanal yetkilisi bir konuğunun ne söyleyeceğini önceden bilemez, kestiremez. Ben Akit Tv'yi bugüne kadar açıp bir kez olsun izlemiş biri değilim, lakin bana öyle geliyor ki kanalın dindar kimliği bir sapığın öngörülemeyen zırvalarını bahane ederek hedef tahtasına koymuşsunuz.

Allah şahidimdir ki siz burada konu Halk Tv dahi olsaydı ben yine aynı tepkiyi verirdim. Sapık için söylediğiniz her şeye noktası virgülüne kadar katılıyorum, ama Matild Manukyan da bir zamanlar birçok tv kanalında çıkıp konuştu, röportajlar bile yaptı, ama kimse o kanallara konuğu sebebiyle bilmem ne kanalı damgasını vurmadı.

Benim bu konuda ki fikrimi soran olursa ne yazık ki kız evladım olmadı, ama eğer olsaydı vallahi 22 yaşından önce kızımı isteyenin canına okurdum. Aklı başında şeref ve haysiyeti olan hiçbir baba 13 yaşında evladını evlendirmez.
Bir profesör çıkıp çocuk istismarını savunuyor ama dindar olduğunu söylediğiniz kanalın sunucusu oturup dinliyor. Kanal dindar değil, dini paravan edip rezillik saçıyor.

Mehmedxr

Asistan
Reaksiyon puanı
238
Din ile ilgisi olmayan insanlara mümin gerçek bir müslüman gibi bakılıp b9yle televizyonlara çıkartılırsa olacağı bu