Akıllı saat alınır mı?

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Akıllı saat konusu bulamadıgım icin konuyu buraya acmaya karar verdim. Sorum Akıllı saat bu dönemde alınırmı ihtiyacın var diyenlere evet var ama şikayetlerini duyunca bi düşünüyor insan. moto 360 ile g watch r arasında kaldım bu sene yeni modeller çıkacakmı. yada bu fiyatı gercekten hakkediyorlarmı..

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Fiyat tabi ki hak etmiyor.. Ne amaçla kullanmak için almayi düşündün ki? Belki bileklik de işini görür. Biraz daha gelişir ve fiyat uygun hale gelirse alınabilir anca

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bisiklet sürüyorum spor falan yapıyorum ve yakın zamanda saat almayı düşünüyorum. ve saat takmayı seviyorum bilekliklerle işim olmaz uzun ince bisey hoş görünmüyor. Sadeliği seviyorum. oyuzden moto 360 tam istedigim biçimde. Ama fiyat gercekten fazla orda sıkıntıdayım bide aldıktan sora pil performansı artmıs ve daha şık bişey çıkartırsa nası bi pişmanlık yaşayacagımı tahmin edemiyorum :D hazirana kadar bekleyeyimmi yoksa bi gelişme olmaz deyip alayımmı..

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bekle. Apple'ınki yaramaz. Amacın spor ise bileklikler daha iyi. Saatlerde ve bilekliklerde hala problemler var.

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yok hocam apple ile isim olmaz zatende. Bu moto 360 cok fena girdi kanima abi. valla ilkdefa bukadar fazla hosuma gitti bu sey. Bide para sıkıntısı olmasa :D

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Su an akilli saatler gereksiz pahalı. Hem de o fiyata o özellikler gitmez. Pilleri falan yetersiz. Moto 360 cidden çok iyi benimde bi ara kanıma girdi ama kesinlikle beklemelisin.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Su an akilli saatler gereksiz pahalı. Hem de o fiyata o özellikler gitmez. Pilleri falan yetersiz. Moto 360 cidden çok iyi benimde bi ara kanıma girdi ama kesinlikle beklemelisin.
Moto 360 pili de hepsinden daha az maalesef..

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Zaten telefon değiller ki geliştirecek yanları olsun. Samsung bile uzun bir vadede akıllı saat piyasasına ürün çıkarmayacağını onayladı.

Şu an bu fiyatlae verilemez bir saate.
Fiyatların düşmesini bekle ve pil ömrü uzun bir saatten tercihini yap.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Daha henüz tam oturmadi akilki saatler, moto 360 2. Nesil çalışmaları var bildigim kadariyla beklemende fayda var. Ayrica android wear isletim sistemi en son turkcelestirilmemisti su an ne durumda bilmiyorum ama

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Anladım beklemekte fayda var ozaman tesekkur ederim herkeze

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Gerek yok akıllı saatte. İlla alacak olsam pebble alırdım. Mürekkepli ekranından dolayı.

ilyasuzun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pebble steel kullanıyorum akşamları kapatıyorum 9 gün sarj gidiyor gün içinde onlarca mail arama mesaj geliyor titreşim açık

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Pebble steel kullanıyorum akşamları kapatıyorum 9 gün sarj gidiyor gün içinde onlarca mail arama mesaj geliyor titreşim açık

Görüntüsü hiç hos degil pebble in ya kaba duruyor biraz yoksa 9 gun pil muhtesem. Istedigim ne dikkat cekecek nede gozden kacacak :D

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Renkli / renksiz e-ink'li saatler yavaş yavaş geliştirilip piyasaya sürülecek. Yoksa renkli LCD, OLED ekranla o saatlerin varlıklarını sürdürmelerini çok da mümkün görmüyorum. Jobs sağ olsaydı, saatin bu haliyle piyasaya çıkmasına olur vermezdi.

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Renkli / renksiz e-ink'li saatler yavaş yavaş geliştirilip piyasaya sürülecek. Yoksa renkli LCD, OLED ekranla o saatlerin varlıklarını sürdürmelerini çok da mümkün görmüyorum. Jobs sağ olsaydı, saatin bu haliyle piyasaya çıkmasına olur vermezdi.
Nedenki ne var ledde

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Anladim. Ozaman hazirani beklicez bakalım

eo93

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Samsung gear kullanıyorum pil konusunda o kadar çok bir sıkıntım yok 4-5 gün gayet rahat götürüyor. Geceleri kapatırsam 1 haftayı buluyor ben çok memnunum yani.

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abi ne yapacaksın akıllı saat'i ben teknolojiyi çok seven biriyim fakat bazıları için bu akıllı saat olayı iyidir bazıları içinse gereksizdir. Ben ikinci grupdanım bana göre gereksiz giyilebilir teknoloji'nin gelecegi baya iyi cok degişik ve enterasan fikirler ortaya cıkacaktır fakat şu günümüzde adam akıllı kullandıgımız saatleri böyle akıllı saat yapdılar ya bişe demiyorum aranızda olacaktır kullanmadın kardeşim nereden biliyorsun diyen'de vardır Moto 360 kullandım Yakın bir arkadaşım almıştı dedim ver 1-2 gün deneyim verdi günlük hayatta kullanırken kolumda normal bir saat'den farkı olmadı benim için gene diyorum BENİM İÇİN GEREKSİZ. :D :D İyi Forumlar.

teknozyum34

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Moto 360 dan son derece memnunum. Tavsiye olunur.

ygtars

Asistan
Reaksiyon puanı
55
moto 360 candır da lg g watch gelsee keşke o daha güzel

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
alınır alınır moto360 hele ki.

szanoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
moto 360 basarılı bır saat ama yınede beklemekte fayda var

oguzhan ozen

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Samsung Gear S bütün akıllı saatlerin şahıdır kullanıcıya en çok imkan sunan ve şarjı iyi giden saat açık ara! Ama Samsung'un bürün Gear serisinin şarjları oldukça başarılı :)

Faster33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Preo PWatch 2'e bir bak derim ucuz ve kullanışlı bir akıllı saat istiyorsan.

alpereleman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Samsung Galaxy Gear S2 hoşuma gidiyor fakat kadran çapı küçük olmuş, daha geniş kadranlı olsaydı daha da şık olurdu. Teknoloji olarak kullanışlı ve şarj süresi ve şekli tatmin edici düzeyde. Mağazaya almaya gittiğimde kadran çapı yüzünden almadım.