adamking35
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Bilgisayar'ı ARÇELİK'ten aldım 2-3 sene gayet güzel kullandım ama bazı virüsler mi girdi artık çok enteresan!
OLAY ŞU ;
1.Kasa'nın düğmesine bastım.
2.Arçelik yazısı çıktı açılırken sonra şu ekran karşıma çıktı ;
Microsoft Windows Recovery Console
do not select this [hata ayıklayıcı etkin]
Microsoft Windows XP Professional
Alttaki NOT ise : Windows sorun giderme ve ileri başlangıç seçenekleri için f8 basın. > bastıktan sonra bir sürü şey çıkar güvenli mod , VGA mod , Windows olağan şekilde başlama vs vs . bazı modlarda mavi ekran hatası alıyorum örnek olursa VGA mod'da yada Güvenli Mod açılmıyor!
NOT : Arkadaşlar olay her bilgisayarı açtığımda şu kırmızı yazılı şeyler geliyor ve deliyorum format atmak mı çözüm yine 25 tl falan gidecek off! Teşekkür ederim yardım ederseniz.
OLAY ŞU ;
1.Kasa'nın düğmesine bastım.
2.Arçelik yazısı çıktı açılırken sonra şu ekran karşıma çıktı ;
Microsoft Windows Recovery Console
do not select this [hata ayıklayıcı etkin]
Microsoft Windows XP Professional
Alttaki NOT ise : Windows sorun giderme ve ileri başlangıç seçenekleri için f8 basın. > bastıktan sonra bir sürü şey çıkar güvenli mod , VGA mod , Windows olağan şekilde başlama vs vs . bazı modlarda mavi ekran hatası alıyorum örnek olursa VGA mod'da yada Güvenli Mod açılmıyor!
NOT : Arkadaşlar olay her bilgisayarı açtığımda şu kırmızı yazılı şeyler geliyor ve deliyorum format atmak mı çözüm yine 25 tl falan gidecek off! Teşekkür ederim yardım ederseniz.