Akıl alınmaz bir sorun çıldırıcam!

adamking35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayar'ı ARÇELİK'ten aldım 2-3 sene gayet güzel kullandım ama bazı virüsler mi girdi artık çok enteresan!

OLAY ŞU ;

1.Kasa'nın düğmesine bastım.
2.Arçelik yazısı çıktı açılırken sonra şu ekran karşıma çıktı ;

Microsoft Windows Recovery Console
do not select this [hata ayıklayıcı etkin]
Microsoft Windows XP Professional

Alttaki NOT ise : Windows sorun giderme ve ileri başlangıç seçenekleri için f8 basın. > bastıktan sonra bir sürü şey çıkar güvenli mod , VGA mod , Windows olağan şekilde başlama vs vs . bazı modlarda mavi ekran hatası alıyorum örnek olursa VGA mod'da yada Güvenli Mod açılmıyor!

NOT : Arkadaşlar olay her bilgisayarı açtığımda şu kırmızı yazılı şeyler geliyor ve deliyorum format atmak mı çözüm yine 25 tl falan gidecek off! Teşekkür ederim yardım ederseniz.

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Muhtemelen ama neden 25TL veriyorsunuz? İndirin bir işletim sistemi CD si siz kurun. Zor birşey değil. Ayrıca kurulum için simülasyon programalar var yardımcı olacaktır. Windows xp format simülatörü şeklinde aratabilirsiniz. Hatta sistem özellikleri yeterse win7 kurun. Daha performanslı ve kurulumu daha kolay

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
10 yıl olmuştur bilgisayarla oynarız yazarız çizeriz vs.ama çok basit bişey olan formatı öğrenemeyiz nedense.

adamking35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Muhtemelen ama neden 25TL veriyorsunuz? İndirin bir işletim sistemi CD si siz kurun. Zor birşey değil. Ayrıca kurulum için simülasyon programalar var yardımcı olacaktır. Windows xp format simülatörü şeklinde aratabilirsiniz. Hatta sistem özellikleri yeterse win7 kurun. Daha performanslı ve kurulumu daha kolay

Black aga o zaman ben bu windows xp format simülatörü'nü indiriyim sonra cd'ye çekiyim internet cafe'den sonra pc'de çalıştırıyım öyle deniyeyim çünkü pc açılmıyor yani hep aynı menüde duruyor hiç oturum açamıyorum..

schindler2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güvenli kipte de açılmıyorsa o zaman durum ciddi demektir. eğer bilgisayarda yedeklemeniz gerekli önemli data varsa format atmadan mevcut windows un üzerine kurmanızı öneririm