Bloother
Rektör
Öyleyse götürüp onu da verin ailenize ya da LetGo'da satın. Ettiğiniz zarar da size ders olsun..Ya eski telefonum İpone 6s
Bi hata yaptım ve ceza olarak telefonumu aldırlar. Bende kendim paramla yeni bir tane aldım.
Öyleyse götürüp onu da verin ailenize ya da LetGo'da satın. Ettiğiniz zarar da size ders olsun..Ya eski telefonum İpone 6s
Bi hata yaptım ve ceza olarak telefonumu aldırlar. Bende kendim paramla yeni bir tane aldım.
Öyleyse götürüp onu da verin ailenize ya da LetGo'da satın. Ettiğiniz zarar da size ders olsun..
Durumun çok kötü yalan söylüyorsun ailene karşı ve daha kötüsü bu durumdan memnunsun gülüyorsun halbuki yaptığın şey çok yanlış ve bu yalanı sen ailene söylüyorsun güvenlerini sarstın öğrendikten sonra sana güvenmeyecekler ve en kötüsü üzülecekelr
pardon yaş kaçtı ?
Ortada bir cezalandırma olmasaydı, kızmalarına anlamsız derdim. Ortada bir ceza varsa çiğnememeniz gerekirdi. Cezalandırmalarına bir şey diyemem ama anneye babaya karşı itaatsizliğe de destek olmam. Ben de yaptım, yapıyorum ama ben yapıyorum diye yanlış, doğru olmaz. Ki ben 28 yaşındayım.
Ben ihtiyaçtan dolayı almıştım telefonumu Siyah beyaz ekranlı nokiadan Samsunga geçmiştim. Sen bildiğin burnunun dikine gitmişsinYa eski telefonum İpone 6s
Su devirde gizli tel almak ilkokula kadar düştü telefon alma olayıNeresi saçma acaba ?
ailenden gizli saklı iş yapma bence. İtiraf etmelisin ve güvenlerini kazanıp bir daha gizli saklı iş yapmamalısın. Şahsi önerimdir alınmanı istemem...Ailemden Gizli Telefon Aldım ve Yakalandım , şimdi yakalanınca uyduracak bir şey bulamadım ve arkadaşımın dedim. 1 hafa kadar bende kalacak dedimEğer bir hafta ya kadar o telefonu yok etmem lazım
yada başka bi çözüm lazım. Bana akıl fikir verin
![]()