Ailemden Gizli Telefon Aldım ve Yakalandım !

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ya eski telefonum İpone 6s
Bi hata yaptım ve ceza olarak telefonumu aldırlar. Bende kendim paramla yeni bir tane aldım.
Öyleyse götürüp onu da verin ailenize ya da LetGo'da satın. Ettiğiniz zarar da size ders olsun..

Gamze Sever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Durumun çok kötü yalan söylüyorsun ailene karşı ve daha kötüsü bu durumdan memnunsun gülüyorsun halbuki yaptığın şey çok yanlış ve bu yalanı sen ailene söylüyorsun güvenlerini sarstın öğrendikten sonra sana güvenmeyecekler ve en kötüsü üzülecekelr

Çok abartıyosunuz o kadarda yanlış birşey yapmadım ve bu durumda ise o kadar çok kızmazlar

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ortada bir cezalandırma olmasaydı, kızmalarına anlamsız derdim. Ortada bir ceza varsa çiğnememeniz gerekirdi. Cezalandırmalarına bir şey diyemem ama anneye babaya karşı itaatsizliğe de destek olmam. Ben de yaptım, yapıyorum ama ben yapıyorum diye yanlış, doğru olmaz. Ki ben 28 yaşındayım.

Gamze Sever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ortada bir cezalandırma olmasaydı, kızmalarına anlamsız derdim. Ortada bir ceza varsa çiğnememeniz gerekirdi. Cezalandırmalarına bir şey diyemem ama anneye babaya karşı itaatsizliğe de destek olmam. Ben de yaptım, yapıyorum ama ben yapıyorum diye yanlış, doğru olmaz. Ki ben 28 yaşındayım.

Haklısınız.

Salvo34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mesajları okurken son mesaja kadar 12 yaşında falan olduğunu düşündüm. 18 yaşındasın resmi olarak ailene karşı bir yükümlülüğün yok. Ortaokul lise çağlarımda aileme karşı o kadar çok yalan söylemişimdir ki artık kendime yakıştıramadığım için sonucu ne olursa olsun yalan söyleyemiyorum :) Doğruyu söyle kafan rahat etsin ;)

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Ya eski telefonum İpone 6s
Bi hata yaptım ve ceza olarak telefonumu aldırlar. Bende kendim paramla yeni bir tane aldım.
Ben ihtiyaçtan dolayı almıştım telefonumu Siyah beyaz ekranlı nokiadan Samsunga geçmiştim. Sen bildiğin burnunun dikine gitmişsin

MainState

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Çok abarttın,git ailene doğruyu söyle,yalan yalan doğurur,yalan ise başını belaya sokar,18 yaşında birine telefon almama cezası verilmişse sağlam bir sebebi vardır ailenden gizlice telefon alman çocukca olmuş açıkçası,git doğruyu söyle şahsen ben senin baban olsam ve kızım benim kuralımı çiğneyip üstüne üstlük yalan söylese çok üzülür ve kızarım,yaptığın çok yanlış bir hareket.

Sana şu kadar soruyorum ;
Seni doğurup,büyütüp,besleyip,doğruyu yanlışı öğretip seni koruyan bir ailemi?

YOKSA

para harcamana,radyasyona mağruz kalmana ve seni yalana iten bir aletmi?

Bu sorumu iyi değerlendir.

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Ailemden Gizli Telefon Aldım ve Yakalandım , şimdi yakalanınca uyduracak bir şey bulamadım ve arkadaşımın dedim. 1 hafa kadar bende kalacak dedim :);) Eğer bir hafta ya kadar o telefonu yok etmem lazım :) yada başka bi çözüm lazım. Bana akıl fikir verin :D:D:D
ailenden gizli saklı iş yapma bence. İtiraf etmelisin ve güvenlerini kazanıp bir daha gizli saklı iş yapmamalısın. Şahsi önerimdir alınmanı istemem...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ben de gizli aldım bir kaç ay kullandım fark etmediler :D hahahah

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Neden saklıyorsun ve neden gizli aldın ne var bunda ?