Ailemden Gizli Telefon Aldım ve Yakalandım !

Gamze Sever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ailemden Gizli Telefon Aldım ve Yakalandım , şimdi yakalanınca uyduracak bir şey bulamadım ve arkadaşımın dedim. 1 hafa kadar bende kalacak dedim :);) Eğer bir hafta ya kadar o telefonu yok etmem lazım :) yada başka bi çözüm lazım. Bana akıl fikir verin :D:D:D

sifirbakiye

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
436
Ailene doğruyu söyle. Annene söyle o babana söyler. Doğru olanı yapmalısın.

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Gerçeği söyle ya da ikinci elden sat.

Gamze Sever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

Gamze Sever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ailene doğruyu söyle. Annene söyle o babana söyler. Doğru olanı yapmalısın.

Haklısın ama iş çok ciddi bana kendi başına iş yapma dedi . Bu konuda çok hassas ve sinirli babam. Ama düşünüyüm . Teşekkür Ederim.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Ben 2 yıldır babamdan saklı kullanıyordum. Benim telefonum babamınkinden 3 seri eski telefon olunca saklamayı bırakmıştım.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Yalan yalan doğurur. Gerçek elbet birgün ortaya çıkacaktır böyle bir durumda ve dürüst olup gerçeği söyleyin aileniz kızacaksada siz doğru söylediğiniz için kızsın. Sizi yakalayınca yalan söylediğiniz ortaya çıkacaktır ve şuanda kızacaklarından çok daha fazla kızacaktır.

Gamze Sever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Yalan yalan doğurur. Gerçek elbet birgün ortaya çıkacaktır böyle bir durumda ve dürüst olup gerçeği söyleyin aileniz kızacaksada siz doğru söylediğiniz için kızsın. Sizi yakalayınca yalan söylediğiniz ortaya çıkacaktır ve şuanda kızacaklarından çok daha fazla kızacaktır.

Doğru. Yani Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bence söyleme yazıklar olsun senin gibi evlada sen benim kızım olamazsın derse ne yapacan sonra :D

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
18 yaşındaki bir birey için telefon yasağı yanlış anlamayın ama biraz saçma değil mi ? Eğer satacak olursanız ve bana uygun bir telefonsa babam için telefon bakıyorum değerlendirebilirim

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Ben 6 ay önce aldım dedim babama ve pek bi sıkıntı olmadı. Kendimize teknolojik şeyler almamıza bazen karşı çıktığı için niye aldın ki dedi birkaç kez o kadar. Fakat aynısını direk 2,5 yıl önce söylemiş olsaydım kesinlikle işler çığırından çıkardı.

Gamze Sever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ben 6 ay önce aldım dedim babama ve pek bi sıkıntı olmadı. Kendimize teknolojik şeyler almamıza bazen karşı çıktığı için niye aldın ki dedi birkaç kez o kadar. Fakat aynısını direk 2,5 yıl önce söylemiş olsaydım kesinlikle işler çığırından çıkardı.

Zor günler yaşamışın.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Herkes aynı durumda ve aynı koşulda değil saklayın yada gerçeği söyleyin demiyorum. Ben başımdan geçeni söylüyorum senin durumun farklıdır belki. En çok kafana uyanı yap derim

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Herkes aynı durumda ve aynı koşulda değil saklayın yada gerçeği söyleyin demiyorum. Ben başımdan geçeni söylüyorum senin durumun farklıdır belki. En çok kafana uyanı yap derim

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Ben şöyle düşünüyorum. Bir ebeveyn düşünün çocuğu istemediğini birşey yapıp gelip söylediği zaman vericeği tepki mi daha şiddetli olur yada çocuğun yapmasını istemediği birşeyi yapmış ve saklamış bunu da kendi öğreniyor çocuğunun onu kadırdığını, özür dilerim aptal yerine koyduğunu düşünüyor. Sizin durumunuz istista olabilir birde o zamanın şartlarına göre eğer kötü bir dönemden geçiyorsa aile ve o zaman böyle birşey yapılmışsa durumlar yatışana kadar söylenmemesi doğrudur ama ekstra bir durum yoksa aile büyükleri öğrenmeden gidip söylenmeli.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Durumun çok kötü yalan söylüyorsun ailene karşı ve daha kötüsü bu durumdan memnunsun gülüyorsun halbuki yaptığın şey çok yanlış ve bu yalanı sen ailene söylüyorsun güvenlerini sarstın öğrendikten sonra sana güvenmeyecekler ve en kötüsü üzülecekelr

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Eskisi neydi, yeni ne aldın?

Gamze Sever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

Aynen doğru söylüyosun ama bu hafta sonuna kadar düşünecem. Ondan sonra kararımı vericem.